2777
2789
عنوان

از دست شوهرم دارم دیونه میشم

335 بازدید | 21 پست

تمام دیشب خونه مون جنگ بود من دیروز عصر بهش زنگ زدم قراره برم دندون پزشکی دندون هامو درست کنم بعد خونه مامانم بودم شوهرم شروع کرد تو همش مریضی هرچی در میارم باید پول دکتر تو بدم از یه طرف کمرت از یه طرف دندون هات من دیسک کمر دارم بعد خونه مامانم اینا گریه کردم مامانم گفت چرا به اون گفتی ولش کن خودت که پول داری از اون ببر (۶ میلیون دست شوهرم دارم بیاد میگم بزن به کارتم برم دندون هامو درست کنم )بعد دیشب اومدم خونه شروع کرد من پشت فرمون بودم تو نمیدونی من چی میکشم چرا منو پیش مامانت اینا خراب کردی منم گفتم خسته شدم هی همش میگی مریضی طلاقم بده راحت شم گفت برو طلاق بگیر هیچ حسی بهش ندارم چیکار کنم ؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

😭

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندساله ازدواج کردی بچه هم داری؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اینقد راحت‌گفت جدا شو خودتم حسی بهش نداری؟!  ب نظرت فقط شرایط مالی زندکیتونو سخت‌ کرده یا کلا ...

آره خودمم تا دیروز باهاش خوب بودم ولی واقعا دیدم سربارشم قلب رو چند بار شکونده چرا بمونم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

چرا انقدر این کلمه طلاق راحت شده؟!!! به خدا مامان بابای من پنجاه سال از ازدواجشون داره میگذره مطمئنم تا حالا این کلمه رو به زبون نیاوردن. خوب مشکل دارید حرف بزنید سعی کنید کنارذبیاید یه قدم اون برداره یه قدم تو. برای چی به این راحتی حرف طلاق میزنید که اونم بگه برو طلاق بگیر! وقتی این چیزا رو میگین دیگه هیچوقت مثل قبل نمیشه زندگیتون.