2777
2789
عنوان

گریه مرد ؟؟؟؟😕🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 100 پست
چیکار میشه کرد که مرد بفهمه همسرش پشتشه و بتونه به قول شما همه چیو اول از همه با همسرش درمیون بذاره

غرغرو نباش الکی گله و شکایت نکنی خیلی مهمه که به خانوادش بی حرمتی نکنی شریک تلخیا و خوشیاش باشی بهش نشون بدی که برات مهمه قبل از اینکه بگه خودت یه سری کارارو واسش بکنی مثل اتو کردن لباس وقتی از سر کار میاد به پیشوازش بری و بگی چقدر منتظرش بودی و بزاری خستگیش در بره بعد شروع کنی به گفتن حرف و حدیثای روزمره وقتی میدونی صبح زود باید بیدار شه شرایط رو فراهم کنی که بتونه استراحت کنه و کلی چیزای دیگه که خودت یاد میگیری😍

زندگی که باهم دارید خراب نکنید اگر مشکل حاد که هیچی ولی سر مسائل بی خود زندگی خراب کردن بزرگترین اشت ...

به خدا من سعی میکنم درستش کنم نامزدم خیلی خیلی بچس نمیتونه اوضاع رو درست کنه همش مثل بچه ها بهونه میگیره 😭 البته ما هنوز عقد نکردیم و در حد خاستگاری و آشناییه.. ولی خیلی اذیت شدیم درسته من تو گذشته خیلی اشتباه داشتم ولی اون دیگه شورشو درآورده 

🖤Baby devil is here

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا من سعی میکنم درستش کنم نامزدم خیلی خیلی بچس نمیتونه اوضاع رو درست کنه همش مثل بچه ها بهونه می ...

اگه عقد نکردی فکر می کنی ادامه داره خوب درموردش فکر کن من خودم مشکل زیاد داشتم خیلی بحث و دعوا ولی به ثبات رسیدیم خداروشکر من با همه مشکلات دوس نداشتم جدا شم چون می دونستم همدیگرو خیلی دوس داریم

اگه عقد نکردی فکر می کنی ادامه داره خوب درموردش فکر کن من خودم مشکل زیاد داشتم خیلی بحث و دعوا ولی ب ...

ماهم همینطوریم یکسال با همهههه مشکلات که خیلی خیلی داغون بودن کنار اومدیم الان نمیدونم چرا داره بهونه میگیره 😑البته دوروز بعد برمیگرده ها ولی دهن منو سرویس میکنه دیگه

🖤Baby devil is here
چه بهونه ای سر چی

میگه تو چشت اینور اونوره منو دوست نداری یا میگه چرا قبل من کسیو دوست داشتی انقد ازش تعریف کردی جلو من خب این داستان بر یکسال پیشه میدونم اشتباه کردم خیلی هم پشیمونم حالا هر چقد قسم میخورم که دوست دارم و فقط تو رو میبینم باورش نمیشه تهمتم میزنه بهم😑

🖤Baby devil is here
خوب خودت مقصری مردا حساسا من قبلا خواستگار داشتم کسه دیگه بهش گفته بود که کی بوده امسال عید بعد ۱۰ س ...

یه بارم تو دوران نامزدی سر یه خواستگارم که قرار بود بیاد خونمون دعوا به پا کرد و ....دیگه نگم بهتره به خاطر این میگم به نامزدی توجه نکنید اصلا دوران جالبی نیست حداقل برای همه جالب نیست