چند روزی بود با نامزدم (عقد کرده) سر قضیه ای که مادرشم توش دخالت داشت(تو تاپیک قبلی گفتم) باهاش سر سنگین بودم. امشب میگفت که نمیخواد ناراحت ببینه منو و فلان میخواست از دلم دربیاره و میگفت دوسم داره و فلان منم به شوخی برگشتم گفتم دوست داشتنی رو دوست میدارن دیگه😌 یهو دیدم نامزدم اشکاشو پاک میکنه 😐یعنی من هنگ کردم...به نظرتون چرا یهو گریش گرفته ؟؟نصفه شبی ذهنمو مشغول کرده😐🙄
چیکار میشه کرد که مرد بفهمه همسرش پشتشه و بتونه به قول شما همه چیو اول از همه با همسرش درمیون بذاره
غرغرو نباش الکی گله و شکایت نکنی خیلی مهمه که به خانوادش بی حرمتی نکنی شریک تلخیا و خوشیاش باشی بهش نشون بدی که برات مهمه قبل از اینکه بگه خودت یه سری کارارو واسش بکنی مثل اتو کردن لباس وقتی از سر کار میاد به پیشوازش بری و بگی چقدر منتظرش بودی و بزاری خستگیش در بره بعد شروع کنی به گفتن حرف و حدیثای روزمره وقتی میدونی صبح زود باید بیدار شه شرایط رو فراهم کنی که بتونه استراحت کنه و کلی چیزای دیگه که خودت یاد میگیری😍
زندگی که باهم دارید خراب نکنید اگر مشکل حاد که هیچی ولی سر مسائل بی خود زندگی خراب کردن بزرگترین اشت ...
به خدا من سعی میکنم درستش کنم نامزدم خیلی خیلی بچس نمیتونه اوضاع رو درست کنه همش مثل بچه ها بهونه میگیره 😭 البته ما هنوز عقد نکردیم و در حد خاستگاری و آشناییه.. ولی خیلی اذیت شدیم درسته من تو گذشته خیلی اشتباه داشتم ولی اون دیگه شورشو درآورده
به خدا من سعی میکنم درستش کنم نامزدم خیلی خیلی بچس نمیتونه اوضاع رو درست کنه همش مثل بچه ها بهونه می ...
اگه عقد نکردی فکر می کنی ادامه داره خوب درموردش فکر کن من خودم مشکل زیاد داشتم خیلی بحث و دعوا ولی به ثبات رسیدیم خداروشکر من با همه مشکلات دوس نداشتم جدا شم چون می دونستم همدیگرو خیلی دوس داریم
اگه عقد نکردی فکر می کنی ادامه داره خوب درموردش فکر کن من خودم مشکل زیاد داشتم خیلی بحث و دعوا ولی ب ...
ماهم همینطوریم یکسال با همهههه مشکلات که خیلی خیلی داغون بودن کنار اومدیم الان نمیدونم چرا داره بهونه میگیره 😑البته دوروز بعد برمیگرده ها ولی دهن منو سرویس میکنه دیگه
میگه تو چشت اینور اونوره منو دوست نداری یا میگه چرا قبل من کسیو دوست داشتی انقد ازش تعریف کردی جلو من خب این داستان بر یکسال پیشه میدونم اشتباه کردم خیلی هم پشیمونم حالا هر چقد قسم میخورم که دوست دارم و فقط تو رو میبینم باورش نمیشه تهمتم میزنه بهم😑
خوب خودت مقصری مردا حساسا من قبلا خواستگار داشتم کسه دیگه بهش گفته بود که کی بوده امسال عید بعد ۱۰ س ...
یه بارم تو دوران نامزدی سر یه خواستگارم که قرار بود بیاد خونمون دعوا به پا کرد و ....دیگه نگم بهتره به خاطر این میگم به نامزدی توجه نکنید اصلا دوران جالبی نیست حداقل برای همه جالب نیست