2777
2789
عنوان

❤دوستداران امام زمان(ع)❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 281 پست
سلام گلم من هر روز بعد نمازام میخونم.تو چالشتونم شرکت میکنم😊

سلام دوست عزیزم 

چقد عالی قبول باشه ❤❤❤❤

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از امروز میخونم

سلام دوست عزیز 😍😍 قبول باشه 🌻🌻🌻

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
منم میخونم ان شاءالله التماس دعا

سلام عزیز ❤قبول باشه 

حتما دعاتون میکنم 🌻🌻🌻🌻

الهی من قربونش برم....امام زمان خیلی زرنگه

خودش میگه فقط لب باز کنین و بخواین...خودش دعا میکنه برامون که برگردیم سمتش...خودش کلی استغفار میکنه برای شعیانش بعد که میخوای و نمیده و میگی دیگه اسمتم نمیارم در حدیثی دیگه میگه ما خودمون اول اسمتو رو نیاوردیم...

همینجوری ام قراره استکبارجهانی رو نابود کنه انشالله

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
این عکس پروفایل رو جدیدا خیلی میبینم. موضوع چیه؟؟

سلام این عکس نماد یه تاپیک مهدویت هست که من توش عضوم آدرسش هم تو امضام هست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
گلم متن دعا رو نذاشتي ؟ من يادم ميره

این لینک دعاس گلم 

https://tabnakjavan.com/fa/news/17669/دعای-الهی-عظم-البلا-با-صدای-علی-فانی-صوت-و-متن

الهی من قربونش برم....امام زمان خیلی زرنگه خودش میگه فقط لب باز کنین و بخواین...خودش دعا میکنه برام ...

انشالله که بتونیم  با اعمال خوبمون باعث تعجیل دز ظهور امام زمان (ع) باشیم ❤