2777
2789
عنوان

❤دوستداران امام زمان(ع)❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 281 پست
سلام عزیزم دیشب نشد که اعلام کنم دیروز ۳بار خوندم این دعای زیبا رو

سلام عزیز دلم قبول باشه گلم 🤗🤗🤗🤗🤗

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

دوستمم دعا کنید خیلی مهربونه@yalda_mgn  

بسم الله .شادی دل حضرت فاطمه ی زهرا صلوات بفرستین. همیشه خیالت راحت باشه که تنها نیستی و خدا هست . همیشه یادتون باشه مهم آخرته که ابدی و جاودانست و باید برای اون تلاش کنیم و تا میتونیم عبادتای رنگارنگ و مختلف و خوب جمع کنیم و انجام بدیم. همیشه یادتون باشه حق الناس رو خدا نمیبخشه مگر اینکه رضایت اونی که حقش خورده شده رو بگیرین . پس مواظب باشین تا انواع حق الناس ها رو که خیلیاش مادی نیست مثل زود قضاوت کردن و دل شکستن و ... رو انجام ندیم . همیشه حواسمون باشه که حواسمون به خدا و امام زمان باشه . سلامتی و فرج آقا امام زمان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید مستانه جون اونبار من گفتم تا سی روز دعای فرج رو میخونم ولی یادم رفت 

میشع از فردا شروع کنم؟

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
سلام عزیز دلم قبول باشه گلم 🤗🤗🤗🤗🤗

سلام ممنون گلم امروز هم ۳ بار توفیق خوندنش رو داشتم🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
دوستمم دعا کنید خیلی مهربونه @yalda_mgn  

چشم عزیز ، عاقبت بخیر بشن انشالله🌹🌹🌹

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
ببخشید مستانه جون اونبار من گفتم تا سی روز دعای فرج رو میخونم ولی یادم رفت  میشع از فردا شروع ...

اره عزیزم از فردا شروع کنین به امید خدا 🌹🌹🌹

سلام ممنون گلم امروز هم ۳ بار توفیق خوندنش رو داشتم🌹🌹

سلام گل من خیلی قبول باشه عزیز 🌷🌷

سلام گل من خیلی قبول باشه عزیز 🌷🌷

سلامت باشی عزیز دل همچنین❤❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من کلا عادت هر روزمه دعای فرج  ولی ایشالله از فردا دوبار میخونم

خیر ببینید انشالله😍 

قبول باشه عزیز ❤

مرسی از کار قشنگت. 😘

با کمک خدا و همراهی دوستان عزیزی مثل شما اینکار انشالله ادامه پیدا میکنه❤