2777
2789
عنوان

❤دوستداران امام زمان(ع)❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 281 پست

سلام عزیزم امروز هم ۳ بار خوندم این دعای عظیم رو

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم امروز هم ۳ بار خوندم این دعای عظیم رو

سلام دوست عریرم قبول باشه خبر ببینبد 😘😘😘😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بله تا جایی که یادمه 😊

سلام عزیرم 🌹🌹🌹 برای یاد اوری دعا ❤

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

سلام عزیزم  امروز ۲بار تونستم بخونم دعای فرج رو🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام عزیزم امروز ۳تادعای فرج رو خوندم التماس دعا

سلام عزیزم امروز ۳تادعای فرج رو خوندم التماس دعا

سلام عزیز دلم ، عاقبت بخیر بشید 😍🤗 خیر ببینید انشالله ❤💛

الهم عجل الولیک الغرج  آقا جان کجایی ///مردم ازین جدایی

انشالله در یاری امام زمان (ع) ثابت قدم باشیم ❤

@گلاب19  

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛

سلام گلم امروز هم ۳ تا خوندم به امید ظهورشون با دیدن بعضی تاپیکها آدم تازه میفهمه که چقدر جای امام عزیزمون خالیه برای اصلاح جامعه

@گلاب19    

ممنونم عزیزم که تگ کردین دوستتونو 

سلام منم هر روز ۵ بار میخونم از فردا

باید بیام بگم وقتی خوندم؟ 

و اینکه تا ۳۰ روز دیگس؟

لطفا دعا کنید سلامتیم رو بدست بیارم وبا خانوادم سالم و خوشبخت کنار هم زندگی کنیم 🙏🤲   به شانس بگویید که ما هنوز هم زنده ایم یک بار هم در خانه ی ما را بزند   تاپیک های مذهبی ختم دعا تگم کنید خوشحال میشم     گاهی صد دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود       🌺 ماه را گم نکنی بین چراغانی ها🌺اللهم عجل لولیک الفرج              
سلام گلم امروز هم ۳ تا خوندم به امید ظهورشون با دیدن بعضی تاپیکها آدم تازه میفهمه که چقدر جای امام ع ...

سلام عزیزم 

قبول باشه 😘 نگاه خدا جاری باشه در زندگیتون ... 😘 

بله واقعا 😢😢😢😢 خیلی زیاد 

@گلاب۱۹  

19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲  حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید ....‌ میدانی ماندنی باشی یا رفتی  ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار  این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود  ...  این را بدان دلم  همیشه برایت خواهد  تپید   در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
سلام منم هر روز ۵ بار میخونم از فردا باید بیام بگم وقتی خوندم؟  و اینکه تا ۳۰ روز دیگس؟

سلام عزیز 😍 

خوش اومدین ب جمع ما 😇 

اگر دوست داشتین و وقت داشتین 😍 

بله عزیز تا سی روز دیگه س