2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون رو گریه حساس نیستن؟

295 بازدید | 20 پست

خانوما شوهرم وقتی گریم بگیره واکنش خاصی اون لحظه نشون نمیده مثلا عصبی میشه اما احساساتی نمیشه😂 فقط ی روز گریه کردم بعد شبش بهم پیام داد وقتی گریه میکنی حالم از خودم بهم میخوره و توروخدا جلوم گریه نکن....اما اون لحظه چیزی نمیگه دوست ندارم چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای من گریمو ببینه عصبانی میشه بدتر همه چیو خراب میکنه.ولی دوس پسرم گریه کنم اونم گریه میکنه.میگم چرا گریه میکنی.میگه لابد من چیزی برات کم گزاشتم که تو گریه میکنه.

خوبه باز اینو گفته شوهرم ریلکس میگه گریه کن سبک میشی بعد میره به کاراش میرسه 🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ یه وقتاییم میگه اشک تمساحه بریز . حالا خوبه سه ساله ازدواج کردم نهایتا پنج شش باز گریه کردم جلوش ازینا نیستم که دائم گریه کنم 

خخخخ خیلی مسخره ان....یعنی چی اخهههه

تازه ی بار کرونا گرفتم خفیف ب شوهرم زنگ زدم گریه میکردممممم بیا ببین اونوقت بعد چن روز میفهمم صدامو ضبط کرده هردقه گوش میده میخنده😶😂