2777
2789
عنوان

دارم از استرس میمیرررررررم

387 بازدید | 15 پست

1 ماه دیگه کنکور دارم اونم رشته تجربی

خونده بودما تا همین 1 ماه پیش خوب بود 1 ماه نخوندم حس میکنم همش از یادم رفته خیلی حالم بده انگیزه درس خوندن ندارم چیکار کنمممممم😢😭😭😭😭😭😭

ریاضی فیزیکمم ضعیفه در حد 20 درصد 

میترسم بازم امسال بالای 50 هزار بیارم خداااا 

دوستام آزاد روانشناسی رفتن یه سری هام رشته ریاضی کنکور میدم اونا صد در صد قبول میشن

چی کار

کنم 

😭😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ریاضی برا تجربی زیاد مهم نیست همون بیست سی درصدم داری عالیه اصلا وقتت رو بذاری ریاضی سرکنکور وقتت هدر میره

فیزیک راحته اونو کار کن شیمی هم کار کن مهمه اینا خوبن

ولی زیست مهم ترینه باااید خوب بزنی

خوب چرا یک ماه نخوندی؟🙄 همه اخرش سفت میکنن تو اخرش شل کردی؟

اصلا حوصله ندارم همش به پارسال فک میکنم میگم نمیتونم مجبورم سال بعد یا برم ازاد یا ریاضی 

کسایی بودن که با ریاضی فیزیک پانزده درصد رتبه زیر هزار شدن 

سعی کن درسای دیگه رو قوی کنی نه اینکه به خاطر ریاضی فیزیک از بقیه هم نا امید بشی 

این ی ماه عمومیا از صفر به شصت میرسه و اختصاصیا از صفر به چهل 

پس خودتو دست کم نگیر 

زمان محدوده ولی توانایی ما نه

از من به تو ... از همین الان بدون هیچ فکری در مورد رتبه و درصد و آینده ... بدون گوشی و اینستا و غبره از هر لحظه اش استفاده کن خب . هر ساعت به اندازه یک ساله 

😉هیچوقت واسه هیچ کاری دیر نیست
اصلا حوصله ندارم همش به پارسال فک میکنم میگم نمیتونم مجبورم سال بعد یا برم ازاد یا ریاضی 

منم وقتی پشت کنکور بودم به سالای گذشته خیلی فکر میکردم ولی نه تنها تاثیری نداره بلکه بهت اسیب میزنه

BEST NEVER REST  تاجی