2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انصافا اگه بگم عمل میکنید و میخونید؟؟

اگه ب کارم بیاد بله

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
بعد یه سوال تقسیم بندی ساعات مطالعت چجوریه؟؟

سلاااام دوست من؛ صبح عالی متعالی...

جسارتاً بنده یک لحظه دیدیم شما از هر کدوم از دوستان که ساعت گفتن این سوال رو پرسیدید ولی متاسفانه دوستان ( به هر دلیلی ) پاسخ ندان،، این شد که خواستم دانسته هام رو باهاتون به اشتراک بزارم...

۱. صرف ساعت مطالعه برای رسیدن به هدف کافی نیست،، درسته ساعت مطالعه مهمه، اما مهم کیفیت کار و پیوستگی اونه.

۲. مطالعه استاندار و باکیفیت باید پیوسته باشه باشه و وقتی ادم نشست درس بخونه،، دیگه هر ۵ دقیقه یا ۱۵ دقیقه یک بار بلند نشه، و حداقلش ۱:۳۰ دقیقه و حداکثر ۲:۳۰ و معمولا ۲ ساعت بعد،، برای استراحت و تنفس و تغییر شیفت بلند بشه.

√۳.( جواب شما ) تقسیم بندی ۱۲ ساعته :

۲ ساعت + ۲ ساعت + ۲ ساعت ( از صبح تا خوردن نهار )

۱:۳۰ + ۱:۳۰  ( تا عصر حدود ساعت ۷ )

۲ + ۱ ( شب ، تا حدودا ۱۱, ۱۲ )

تقسیم بندی ۱۰ ساعته :

۲+۲+۱:۳۰ ( از صبح تا خوردن نهار)

۱:۳۰ + ۲+۱ ( از عصر تا شب )

به ترتیب ساعت ها لطفا دقت کنید،، باکس های سنگین برا صبح و در واقع وقتیه که یا از خواب بلند شدید، یا سرشار از انرژی هستید.

یک مورد مستحبی 😅 هم هست : چرت ۲۵ دقیقه ای بعد از ناهار ...

عذر می خوام پیامم طولانی شد

موفق باشید...

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .
به کارتون میاد شک نکنید اما خب توجه لازم داره https://panahian.ir/post/5842

خیلی ممنون

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
ممنوووووووونم برم ببینم چیه ممنونم در تاپیکم شرکت کردین

خواهش میکنم 

مهم‌ترین وجه قدرت انسان در این است که بتواند بر فکر خود مسلط باشد و خطورات ذهنی‌اش را کنترل نماید، تا آنجا که دیگر هرکسی نتواند به‌سادگی، با دادن اطلاعات غلط یا حتی اطلاعات درستِ نابجا، توجه ذهنی و تعادل روحیِ انسان را به‌هم بریزد، زیرا اگر ذهن انسان به‌هم ریخت، دلِ او هم به‌هم می‌ریزد.

انسان‌ها در اثر دین‌داری و معنویت می‌توانند به این قدرت ذهنی برسند و این موضوع باید در جامعۀ ما نهادینه شود که «دین‌داری به معنای درست کلمه، انسان را از نظر قدرت توجه و قدرت انصراف فکر از چیزهایی که نباید به آنها بیندیشد، قوی می‌کند.» مانند آیت‌الله حق‌شناس(ره) که در مورد بیماری‌ لاعلاجی که از آن مطلع شده بودند، از ایشان پرسیدند و ایشان فرموده بودند: خداوند به من یک لطفی نموده و قدرت این را داده است که به چیزهایی که نمی‌خواهم فکر کنم فکر نمی‌کنم! یعنی انسان عارف به جایی می‌رسد که قدرت تفکرش در دست خودش است! از مهم‌ترین درجات تقوا هم تقوایی است که در ذهن ما رخ می‌دهد!

خواهش میکنم بعد از این مبحث حتما حتما مبحث تنها مسیر رو هم پیگیری کنید

🙏🙏