2777
2789

زمان کنکور ۸ میانگین

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون امكان تعويق هست؟

ن

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
من ساعت های مطالعم رو چه الان و چه زمانی که واسه کنکور میخوندم طبق اذان ها تنظیم میکردم ینی کارم از ...

چقد خفن...من هیچ وقت نتونستم از رو برنامه پیش برم....

چقد خفن...من هیچ وقت نتونستم از رو برنامه پیش برم....

دو مبحث بهتون معرفی میکنم امید وارم کمکتون کنه منم اوایل ۲ ساعت به زور میخوندم اما دیگه بعد از اینکه خودمو شناختم از ۱ و ۲ ساعت به ۱۲ ساعت رسوندم در صورتی که برام افسانه بود 

دو مبحث بهتون معرفی میکنم امید وارم کمکتون کنه منم اوایل ۲ ساعت به زور میخوندم اما دیگه بعد از اینکه ...

خیلی ممنون