2777
2789
نهایی  جامعه بود

امتحان نهایی معمولا راحته

نه نگران نباش حتما قبول میشی

خودت فکر میکنی گند زدی

من خودمم دوران مدرسه واسه نهاییا همچین فکرایی میکردم ولی کارنامه ک میومد میدیدم خوب شده

نگران نباش

وسواس فکری یعنی چی؟؟ من خودم اوایل صبح زود پا میشدم درس میخوندم تا ظهر ۴ ساعت رو حتما میخوندم و اگه ...

همین دیگه،، یعنی عقب بمونید باکس و تایم اون لحظه رو دیگه فکر میکنید که ناقصه . ادامه نمیدید تا زمان بگذره و برسه به باکس بعدی،، وقتی هم که در اون باکس مشخص مطالعه می کنید، اگر یه لحظه برید سرویس یا مهمون بیاد و... دیگه احساس می کنید مطالعتوم ساعت وکیفیت کافی رو نداشته و خودتون رو ناامید فرض میکنید و این رو دروس بعدی تاثیر میزاره.

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه،، یعنی عقب بمونید باکس و تایم اون لحظه رو دیگه فکر میکنید که ناقصه . ادامه نمیدید تا زمان ...

واااااای اره دقیقا

دمتون گرم همینجوریم

پس میگید طبق اون برنامه ای ک لطف کردین گذاشتین پیش برم؟؟ میخام اول اون ده ساعته رو امتحان کنم

ببخشید زیاد سوال میپرسم اخه واقعا ب راهنمایی نیاز دارم دارم وقتامو از دست میدم

واااااای اره دقیقا دمتون گرم همینجوریم پس میگید طبق اون برنامه ای ک لطف کردین گذاشتین پیش برم؟؟ ...

خواهش میکنم، وظیفست، به قولی : زکات علم، نشر آن است...

پشنهادم به شما بله، اون برنامه هستش که ارائه کردم خدمتتون...

ولی به نظرم شما از ۶ ساعت شروع کنید، هر روز یا یک روز در میان ۳۰ دقیقه افزایش‌ بدید تا ان شالله با اراده و پشتکار برسید به ۱۰ ، ۱۲ و حتی ۱۴ ساعت

سلام؛ کاربر آقا هستم. هدف از عضویت بنده در این سایت : آشنایی با روحیات بانوان گرامی سرزمینم ایران .