ما عقدیم امروز ب فکر کارای خودش بود ماشینشو برد مکانیکی تا ساعت ده ونیم مکانیکی بود حتی ناهارم نخورد ظهر بخاطر ماشینش بعدش رفت بیرون هر چی کار داشت انجام داد بنزین زد بیرون بود منم از صب هیچ کاری باهاش نداشتم گفتم مزاحمش نشم کارشو انجام بده گناه داره یکم پیش بهش زنگ زدم میگم بد جور هوس شیرینی شکلاتی کردم همچین حرفو عوض کرد ک دیگه روم نشد بگم حتی نرفت ببینه بازه یا ن الکی گفت الان باز نیس الان ی اتفاقی برام افتاده اعصابم خورد شده بعدشم پیام داد منم سرد ج دادم فهمید ناراحت شدم گفت رفتم شیرینی فروشی بسته بود خخخخخ الان فقط بغض کردم همین حیوون گاو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شیرینی اولویت نداره ولی بین منو ماشین باید من اولویت باشم
یکم منطقی باش عزیزم اینجوری پس فردا تو زندگی ب مشکل برمیخوری
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
مگه. نوکرت. خب اونم الان هوس کباب کوبیده کرده برو براش بخر.یجور رفتار نکن. فکر کنه. نوکرت. ناز کن براش. سر این شکلاتم. یه روز که کیفش کوک بود. به شوخی مسخره بازی در بیار. ودوبرابر شکلات بخر. ولی گیر زیاد نده بهش. خواهرانه میگم بهت. اون پادشاه قلبت. تو ملکه اون.