ما عقدیم امروز ب فکر کارای خودش بود ماشینشو برد مکانیکی تا ساعت ده ونیم مکانیکی بود حتی ناهارم نخورد ظهر بخاطر ماشینش بعدش رفت بیرون هر چی کار داشت انجام داد بنزین زد بیرون بود منم از صب هیچ کاری باهاش نداشتم گفتم مزاحمش نشم کارشو انجام بده گناه داره یکم پیش بهش زنگ زدم میگم بد جور هوس شیرینی شکلاتی کردم همچین حرفو عوض کرد ک دیگه روم نشد بگم حتی نرفت ببینه بازه یا ن الکی گفت الان باز نیس الان ی اتفاقی برام افتاده اعصابم خورد شده بعدشم پیام داد منم سرد ج دادم فهمید ناراحت شدم گفت رفتم شیرینی فروشی بسته بود خخخخخ الان فقط بغض کردم همین حیوون گاو
من نمیگم نوکرمه منم ناز کردم زنگ زدم گفتم هوس شیرینی شکلاتی کردم میشه بگیری برام الان حرفو عوض کرد
قربونت برم. تو زندگیتون آنقدر پیش میاد نتونه کاری را که میخوای انجام بده. اگه بخوای سریع ناراحت بشی خودت اعصابت خورد میشه. باشه. ازش دلخور شو. ولی قهر نکن. ناز کن فقط براش. که یادش باشه دیگه تکرار نکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا من منطقی ام ولی دیروز قبل اینکه اون لباسی ک دوس دارم و بخره برام رفت برا ماشینش خرید کرد خب این ...
ببین دوستم زندگی خیلی پستی و بلندی داره واقعا اینا مشکل حساب نمیشه
میدونم دوست دارینازت و بکشه و....ولی سیستم فکری آقایون خیلی متفاوت از ماست
بهترین ها رو واست ارزو میکنم
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫