دختر تکشاخ من این سریال چینی هست ولی قشنگه😂😍اینطور که گفتن هشدار عشق افسانه ی نوکدو (وای 😂یه تیکه ازش دیدم غش کردم ) عشق صفر بیست یک عشق بسیار زیبا
فعلا همینا نت گرونه😂
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
😍😍😍اره خون شیرینو دیدم زود تموم شد ولی 😁 بقیشونو ندیدم حتما میبینم 💜
باید فصل دوم داشته باشه 😔😂من عاشق خونآشام شدم ، بی سر و ته هم تموم شد حتما فصل دومی داره 😕😂
« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم ಥ_ಥعاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂". خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
قسمت آخرش یهو همه چی تموم شد همیشه منتظر فصل دو✌️😁
کیدارما چه میکنه ما قلب ما 😂🙌🏻
😂😂😂 من یه سریال میبینم یه بازیگر و میگیرم تا جایی که خدا بخواد با سریالاش میرم جلو😂😂
منم 😂😂
این خوناشام کیپاپر بوده 😐بعد چون کمپانی وضع خوبی نداشته دیسبند شدن 🥺( الهی 😐😭) ( کمپانی احمق 😒) الان کل اینترنت رو گشتم نمیدونم اسم گروهشون BIT بود یا اسم کمپانیشون خیلی درگیرم 😐😕
لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که 🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که 🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤
اگه سوالی راجب کی دراما داشتی در خدمتم دیدی منم تگ کن