2777
2789
عنوان

بارداری با مدروکسی پروژسترون

1311 بازدید | 11 پست

سلام   

من ده ماه اقدامم .ماه دومیه که کلومفین خوردم 

ماه اول کلومفین با hcgکه بی نتیجه بود

ماه دوم کلومفین با مدروکسی.از شب 14سیکل ب مدت10شب شبی2تا قرص پروژسترون خوردم امروز 4,5روز از قطع قرصم میگذره قبلا علامتایی مثل درد پری ،تیر کشیدن تخمدان و درد و متورم شدن نوک سینه ها داشتم .اما الان دو روزه که هیچ علاعمی ندارم  

از کسایی که با این قرص باردار شدن خواهش میکنم بگن علاعمی داشتن؟از کی شروع شد؟نزدیک پری علاعم رفت و بعد پری شروع شد؟چن روز بعد از قطع قرص بی بی چک مثبت شد؟ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دکترت خودش کلومیفن میده یا سر خودی میخوری 

میخواستم بگم مواظب باش کلومیفن کیست میاره

منم اقدامم سابقه کیست داشتم به دکترم گفتم رفت برام کلومیفن داد خوردم با آمپول hcg.بعد پری روز رفتم سونو گفتش فولیکول 29 داری بعد دکترم گفت اگه آزاد نشه تبدیل به کیست میشه،برام شیاف پروژسترون داد 

نمیدونم چرا

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

خانوما خواهش میکنم هر کی تجربه ای داره  بیاد بگه شاید حوصله تایپ نداشته باشین نخوایین بنویسین اما بازم ازتون خواهش میکنم بیاید چند دقیقه وقت گرانبهاتونواینجا بگذرونید

سلام دکترت خودش کلومیفن میده یا سر خودی میخوری  میخواستم بگم مواظب باش کلومیفن کیست میاره منم ...

آره دکترم میده من تخمدانام یکمی ضعیفه ماه اول با کلو  چهار تا فولی۱۳,۱۳,۲۰,۹داشتم خدارو شکر کیست نشدن اما باردارم نشدم متاسفانه

چیکار کنم دیگه همون سه ماه اول خسته شدم و دیگه ولش کردم🥴 توام نگران نباش هنوز سنی نداری خیلی وقت د ...

همه میگن اما کی میخواد بالاخره این نینی بیاد هم منو هم باباشو ذله کرده نمیشه بیخیال شدکه