2777
2789

همش وایمیسع.فر هم هست.چ میشه نرم و صاف باشه اخه خسته شدم شونه نمیشه.همه چی امتحان کردم کلی روغن میزنم کمییی بهتر میشه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

نرم کننده بزن

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نرم کننده.ماسک مو بزن

چ مارک و اسمی .ماسک نخریدم .ولی سروم و نرم کننده و این اسپری کراتین دارم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
نرم کننده بزن

میزنم تاثیرش کمه .

ماسک مو خیلی تاثیر داره

چ ماسکی عزیزم

موی فر اصلا خشک نباید شونه بشه شامپو و ماسک مو زرد لورال بگیر با ماسک مو بعد حموم فولیکا زرد وقتی خیسه فولیکا رو بزن فینگر کویل کن عالی میشه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

اول اينك موى فر خيليم خوشگل و جذابه

دوم اينك از سشوار براى خشك كردن موهات استفاده نكن

از ماسك داخل حمام استفاده كن

موهاى فر برعكس موهاى لخت بايد وقتى خيس هستن شونه بشن 

داخل حمام ماسك بزن بيرون از حمام موهاتو شونه كن و بعد بزار تو هواى آزاد خشك بشه

با ماسك نرم ميشه ولى اگر ميخوام بيشتر هم نرم بشه موقعى شونه كردى موهاتو هنوز كامل خشك نشده و خيليم خيس نيست ( يكم نم داشته باشه) از روغن آرگان استفاده كن علاوه بر تقويتى ك ميكنه موهاتو براى نرم شدن موها عاليه

باید روتین موی فر بری

شامپو بدون سولفات

ماسک مو

بعضی اوقات هم به جای ماسک مو نرم کننده بزن

هفته یی 2 بار با شامپوی سولفات دار موهاتو بشور

ماسک که زدی همونجا هم باید موهاتو شونه کنی تا گره هاش باز بشه

بعد حموم

با پارچه نخی باید موهاتو خشک منی

بعضی روزها
ژل بزنی

بعضی روزها شیر مو

شونه تم باید دندونه هاش درشت باشه

با ریز موهات وز میشه

روغن هم نیم ساعت قبل حموم بزن

لازم نیست زیاد بمونه

این تجربیات من واسه موی فر

باید روتین موی فر بری شامپو بدون سولفات ماسک مو بعضی اوقات هم به جای ماسک مو نرم کننده بزن هفته ...

ممنون عزیززم چ ماسک مویی خوبه

اول اينك موى فر خيليم خوشگل و جذابه دوم اينك از سشوار براى خشك كردن موهات استفاده نكن از ماسك داخل ...

من دلم میخواد لخت بشه همیشه نامرتبه یعنی انگشت لاش نمیره

بعد از حموم ماسک هلث نوشن  بگیر 

یا با الوع ورا موهاتو نرم کن

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.