2777
2789
خدالعنتت نکنه مردم ازخنده تصورشم وهشتناکه😂😂😂🍀

فک کن اون لحضه من چی کشیدم تاظهرزیرپتوبودم روم نمیشدبیام بیرون خداروشکربروم نیاوردن😑😑😅

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ باورم نشد چطوری نفهمیدی اون همه ادم دورتن

چون اونجاخواب بودیم یواش صبحونه میخوردن ک مابیدارنشیم...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
فک کن اون لحضه من چی کشیدم تاظهرزیرپتوبودم روم نمیشدبیام بیرون خداروشکربروم نیاوردن😑😑😅

واقعاشوهرخاهرشوهرت  چی راجبت فکر کرده خداداند😂😂😂😂

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

من یبار با دوستم تو بچگی تو اتاقش همو بغل کرده بودیم یهو دیدم داداشش داشت ا بالا در نگامون میکرد سکته کردم همونجا.... بعدها ک من بزرگ شدم همون داداشش شد خاطرخام فک کنم فک کرد خیلی اهل دلم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ببخشید اینو میگم 

اما یکی از همسایمون میگفت داشتیم با شوهرم والیبال بازی میکردیم اینم بچه بوده 13 سالش بوده یهو میپره توپو بزنه ازش گ... ز در میره اینم سرشو میندازه پایین دیگ هیچی نمیگ شوهرشم میگ...ه ک اين ناراحت نشه میگ بیا منم کردم بیا بازی کنیم، 😂😂😂😂😐

وزن اولیه 44😐هدف اول 47😅هدف دوم 50😍من میتونم.... 
واقعاشوهرخاهرشوهرت  چی راجبت فکر کرده خداداند😂😂😂😂

وااااای نگووووو نمیخوام بهش فک کنم😑🔪😅

تابعدعروسیم نرفتیم خونشون گفتم نرم تایادش بره😂😂

وااااای نگووووو نمیخوام بهش فک کنم😑🔪😅 تابعدعروسیم نرفتیم خونشون گفتم نرم تایادش بره😂😂

برعکس این چیزاازیادکسی نمیره منم اولای عقدی پدرشوهرم منوندیدتواتاق یکی دردادبعدچشمش ب من افتادسرش انداخت پایین رفت بیرون هنوز۸سال میگزره اون لحظروفراموش نمیکنم چ بسابراشوهرم ودختراش هم تعریف کردم😂😂😂😂

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
بگو ی باحالشو

یکیش اینکه روز اولی که رفتم دانشگاه رفتم نشستم کلاس ارشد ردیف اول ،کوله پشتی بغلم😑 ،استاد گفت یکی یکی خودتونو معرفی کنید..بقیه اسمشونو گفتن بعد گفتن لیسانس فلان دانشگاه گرفتم....من تا اینجا عقلم نرسید در برم...رسید به من اسممو گفتم بعد گفتم استاد فعلا لیسانس نگرفتم😐😐

قیافه ی استاد🤔🤔

من😐😐😟😟

بقیه 😅😅😅

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده