2777
2789

خونه مادرشوهرم بودم عقدبودیم بعد خونشون مهمون بود مجبورشدیم توپذیرایی بخوابیم...صبح زود معدم بهم ریخته بود گفتم الان ک هم خوابن زیرپتو خودموخالی کنم (بادشکم)کسی نمیفهمه کارم ک تموم شد گفتم بزارببینم کسی بیدارنباشه سرمو اززیرپتوآوردم بیرون دیدم خواهرشوهرباشوهرش ومادرشوهر وپدرشوهر وبردارشوهروجاری همه نشستن دارن صبحونه میخورن😕😑😒دیگه اون آدم سابق نشدم...

خیلی لحضه بدی بود براهمتون آرزوش میکنم🙄🔪😅😅

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتیم برا دوستم 

میخاست کل بدنشو اپیلاسیون کنه

این خانومی ک اپیلاسیون انجام میداد ی چیز پودری ریخت پشتش این بدبختم اینقدر درد کشیده بود ک همین ک اینو ریخت ی چیز از خودش در کرد پودره رفت هوا وسط اتاق پهن شده بودم از خنده 😂😂😂یکساله طرفم نمیاو

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
رفتیم برا دوستم  میخاست کل بدنشو اپیلاسیون کنه این خانومی ک اپیلاسیون انجام میداد ی چیز پودری ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

نمیدونم چرااصلانمیتونم توتلفظ سرسفره نگم کفکیرهرچی سعی میکنم اخرش ک میادروزبونم نمیچرخه ب گ مهمون داشتم کفتم وایستین برم برارودیس کفکیربیارم همه ریزمیخندیدن شوهرم میخاس خفم کنه منم ازشدت خنده های اونااب شدم د رفتم زیرزمین 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂😂🥴🥴

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

یه بار منتظر خالم بودم بعد دقیقا یه ماشین شبیه ماشین خالم اومد از جلو رد شد من شروع کردم دویدن داد میزدم خاله وایسا من اینجام شیشه هاشم دودی بود بعد دفعه دیدم خالم میگه چرا داری داد میزنی 

قیافه من 😐😮😵

قیافه مردم 😂😑

قیافه خالم 😓

ی بارم  رفتم خونه نامزدم ..بعد تو اتاق بودیم کع شوهرمم داشت بوسم میکرد یهو پسر اجیش اومد داخل بعد نگامون کرد گف چیکار میکنینن شوهرمم گف داریم دعوا میکنیم ...بعد رفت ب مامانش گف مامان چرا تو با با دعوا نمیکنیم اونم گف چجور ...بعد عملیشو دراورد خواهر شوهرم تا چن روز فقط میخندید گف تا باشع از این دعواها

خونه مادرشوهرم بودم عقدبودیم بعد خونشون مهمون بود مجبورشدیم توپذیرایی بخوابیم...صبح زود معدم بهم ریخ ...

خدالعنتت نکنه مردم ازخنده تصورشم وهشتناکه😂😂😂🍀

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
واقعا کلمه باحالیه 😂

چیزی برای گفتن ندارم بااجازه 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308