2777
2789
عنوان

خودمو میکشم

453 بازدید | 36 پست

۱۶ سالمه دیگه نمیکشم خونمون قبرستونه مامانم انباز باروته من اصلا عصبی و پرخاشگر نیستم وله مطعتم این موضوع ها ادامه داشته باشه به مرگ یا آسیب من ختم میشه واقن ونمیدونم الان شر شر دارم گریه میکنم توان ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزیزم درکت میکنم. من 22 سالمه و تمام اینارو از سر گذروندم. یه بار رفتم لب پنجره که تهدیدشون کنم واقعا کم مونده بود پرت شم. ولی این روزا گذشت. الان زندگیم خیلی خوبه. توی اون سن خیلی خیلی درگیری داشتیم همه دارن. فقط تحمل کن

دیگه نمیتونم مامانم خونمونه کرده قبرستون واقن نمیکشم من هنوز بچم چرا باید فکره این چیزا باشم چرا

عزیزم بمیرم برای دلت، چی بگم که منم جای تو بودم❤️🩹😭

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 

صبر داشته باش همیشه اینطوری نمیکنه این کسی داره بهت میگه خونش جهنم بوده و حالا به آرامش رسیده

دلم می خواهد زندگی ام را موقت بدهم دست یک آدم دیگر بگویم تو بازی کن تا من برگردم نسوزیها..؟!

من با هر چیزی حالم بد نمیشه ولی دیگه نمیتونم دلم برا بابام میسوزه هرچی به مامانم میگم هیچی هیچی خدا ...

مامانت مگه چیکار میکنه؟

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

صبر داشته باش همیشه اینطوری نمیکنه این کسی داره بهت میگه خونش جهنم بوده و حالا به آرامش رسیده

نمیونه

دلم می خواهد زندگی ام را موقت بدهم دست یک آدم دیگر بگویم تو بازی کن تا من برگردم نسوزیها..؟!