2777
2789
عنوان

خودمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جو خونه رو کاری میکنی از تیمارستان بدتر جر و بحثبابام خیلی احترامش میگیری خیلی

شاید دلش از چیزی پره

بپرسید ازش

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

شاید دلش از چیزی پرهبپرسید ازش

بخدا پیش مردم انقد خوشحاله شادیش برا مردمه

بخدا انقد به حرف مردم براش انقد مهم بود به این روزیم

تو عمرش قربون صدقه من نرفته وله برای مردم

قوربون صدقه بخوره به سرش هی کارمون نداشته باشه

انبار باروته از بابام خطایی سر بزنه دیگه وا ویلا

من نمیخوام تورو اذیت کنم اومدی درد و دل کنی خالی شب کاملا هم بهت حق میدم که کلافه باشی از شرایطی که توشی

ولی رفتار مامانت احتمال زیاد ریشه داره نمیدونم چی باعث شده به اینجا برسه ولی مطمئنم به چیزی باعثش شده..کاش بره پیش مشاور

بخدا پیش مردم انقد خوشحاله شادیش برا مردمهبخدا انقد به حرف مردم براش انقد مهم بود به این روزیمتو عمر ...

عزیزم الهی زودتر اخلاقش خوب بشه، من درکت میکنم کشیدم همه ی اینارو

چاره ای نیست جز صبر

💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠

من نمیخوام تورو اذیت کنم اومدی درد و دل کنی خالی شب کاملا هم بهت حق میدم که کلافه باشی از شرایطی که ...

فقط خودشو مقایسه میکنه

صدبار به من میگه بچه مردم چرا دکتره تو چی

من الان کلاس دهم تجربی واقن افت کردم انت میزنه تو ذوغم میگم کول انرژی و شادیش مال مردمه

فقط خودشو مقایسه میکنه صدبار به من میگه بچه مردم چرا دکتره تو چیمن الان کلاس دهم تجربی واقن افت کرد ...

پس درگیر والد سمی شدی

مشخصه دختر عاقلی هستی

اهمیتی به حرفاش نده هرکسی مسیر خودش رو میره قرار نیست که همه دکتر مهندس شن که

راه خودت رو برو ٬هرچیزی که علاقه خودته

پس درگیر والد سمی شدیمشخصه دختر عاقلی هستیاهمیتی به حرفاش نده هرکسی مسیر خودش رو میره قرار نیست که ه ...

بخدا تعریف از خودم نمیکنم به قران مجید وله تو کول خانواده از هرچیزی بهترینم ادب و نزاکت هرچی انقدر کمبود همه چی دارم هرکی بود به یه جنس مخالف رو می آورد وله دیگه نمیکشم از وقتی یادمه زندگیم اینطوره وله واقن الان نمیتونم

جدی نگیر عزیز دل

محل نکن

کَل کَل نکن با بزرگترت

برو تو لاک خودت و دَرسِت

همش بگو این نیز بگذرد ...

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

فقط خودشو مقایسه میکنه صدبار به من میگه بچه مردم چرا دکتره تو چیمن الان کلاس دهم تجربی واقن افت کرد ...

الهی بمیرم ولی ببین سعی کن زیاد تو چشمش نباشی برو تو اتاق خودت رو سرگرم درس کن ولی بدون مامانت خیلی دوست داره هر جور میدونی بهش کمک کن

اسپری کردن گلاب و سرکه ی سیب هم تو منزل بی تاثیر نیست