2777
2789
@دلنیاام    

خواهرم داشت تلفنی با یه خواهر دیگم صحبت میکرد،منو بابام و شوهرش هم نشسته بودیم

میخواستم بگه سیر کیلو چند ؟فقط کلمه اول رو گفت ک ،ی ر 

و بابام رفت کوچه علی چپ

منم اینقدر در سکوت خندیدم که غش کردم 

شوهرش گوشی رو ازش گرفت گفت خوب دیگه چیا برا فروش دارید😂😂😂

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مادرشوهرم بودم عقدبودیم بعد خونشون مهمون بود مجبورشدیم توپذیرایی بخوابیم...صبح زود معدم بهم ریخ ...

خوب چیکارکردن چیگفتن

ماورای باورهای ماماورای بودن ونبودن های ما،آنجا دشتی است فراترازهمه ی تصورات راست وچپ توراآنجا خواهم دید،،،،
برعکس این چیزاازیادکسی نمیره منم اولای عقدی پدرشوهرم منوندیدتواتاق یکی دردادبعدچشمش ب من افتادسرش ان ...

خیلی نامردی طفلی آبروش وبردی😒😂😂

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
خیلی نامردی طفلی آبروش وبردی😒😂😂

ازاین نامردیاتوحق شماهم شده بخدانمیخاستم بگم ب شوهرم ک گفتم اون براخاهرش تعریف کرداون گف بزارمن تعریف کنم باحال ترمیگم

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 
من مجردی نصف شب رفتم ماسک صورت گذاشتم باهاش رفتم توالت وقتی برگشتم بابام بیدارشد ا خواب دید نزدیک بو ...

برا منم پیش اومد این🤣🤣🤣

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
خوب چیکارکردن چیگفتن

اصلن بروم نیوردن انقد ک خوب بودن...خداروشکر...فقط من روم نشد تاظهراززیرپتوبیام بیرون😑😑

هنوزبعد۷ساااال یادش میفتم عرق سردمیریزم🥺

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
عیب نداره عزیزم  خدا میدونه خودشون چند  بار  اره😊

مرسی از دلداریت💔😂

بدترین سوتی...رفته بودیم خونه پدرشوهرم رفتم تو اتاق لباس عوض کنم فکر کردم کسی تو اتاق نیست یکدفعه صدا سرفه اومد دیدم برادرشوهرم زیر پتوعه داره خفه میشه جیغ کشیدم بدون تیشرت رفتم توحال😐😭توحال هم پدرشوهرمو شوهرم بودن😭🤕از خجالت نمیتونستم تو روشون‌نگا کنم🤕🤕😤

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
فدات زنی ک باد نده زن نیست 😂😂😊

والا😒😅