2777
2789
بدترین سوتی...رفته بودیم خونه پدرشوهرم رفتم تو اتاق لباس عوض کنم فکر کردم کسی تو اتاق نیست یکدفعه صد ...

🤣🤣🤣یه نگاه حلاله

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه مادرشوهرم بودم عقدبودیم بعد خونشون مهمون بود مجبورشدیم توپذیرایی بخوابیم...صبح زود معدم بهم ریخ ...

خدا خیرت بده خیلی خندیدم🤣عالی تعریف کردی

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
خدا خیرت بده خیلی خندیدم🤣عالی تعریف کردی

قربونت عزیزم همیشه بخندی😑🙄

انشاا....برات پیش بیاد حس منودرک کنی🤪🤪😂😂

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
🤣🤣🤣یه نگاه حلاله

😂🤦‍♀️

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
اونم ی نگاه دید 😊

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ایران به خاک خسته توسوگند،به بغض خفته دماوند😞 که شوق زنده ماندن من،به شادی تو خورده پیوند😞 ایران اگر دل توراشکستند،تورا به بند کینه بستن😞چه عاشقان بی نشانی،که پای درد تو نشستند😞 خدایا ایرانمون رو نجات بده تا بتونیم همه ما در کشورمون اسایش و ارامش داشته باشیم نگران اینده خودمون و بچه هامون نباشیم😞💔🇮🇷
قربونت عزیزم همیشه بخندی😑🙄 انشاا....برات پیش بیاد حس منودرک کنی🤪🤪😂😂

فدات😘اینقدر خندیدم که خدا میدونه

واای خدا نکنه 😁خیلی بد جنسی🤪

همسرت کنارت بود؟ 

چ جور متوجه نشدی اوناهم هستن🤣واکنششون چی بود؟ 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
😂🤦‍♀️

دیگه دست خودت نبوده که.یه نفرچندسال پیش اینجا میگفت که رفته بودم‌حموم‌درش یه پنجره داشت اونابازگذاشتم تا دخترم‌اگه کاری کردببینم ومواظب باشم یه دفه ایفون ز نگ خورددخترم رفت بازکردمنم زیر دوش نفهمیدم‌کی بودتموم بدنمادید چون دربش روبه روی پذیرایی بودچقدراحساس گناه میکردهمه سعی کردن ارومش کنن ولی حرف خودشامیزدمیگفت شورتم نداشتم😁

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش
فدات😘اینقدر خندیدم که خدا میدونه واای خدا نکنه 😁خیلی بد جنسی🤪 همسرت کنارت بود؟  چ جور متو ...

اره شوهرم خواب بود...اوناخونواده خیلی آرومین خیلی بعدش هم ماخواب بودیم یواش صبحونه میخوردن ک مابیدارنشیم🤪🤪

خداروشکراصلن بروم نیوردن...

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘
وااااای😲🤣

اره دیگه ازاون‌دریچه‌ازبالاتاپایینشا دیده🤣بازشانسش گفته زودرفته‌ اگه میخاست بره بیرون‌چطورباهاش روبه رومیشد

اره شوهرم خواب بود...اوناخونواده خیلی آرومین خیلی بعدش هم ماخواب بودیم یواش صبحونه میخوردن ک مابیدار ...

خب خداروشکر خانواده همسرت باشعورن😉

خب خداروشکر خانواده همسرت باشعورن😉

😅😅😅🤪🤪

اسم فیلم گوزنها رو توی جمع بلند یچی دیگه خوندم

کاشکی بعضی ها میفهمیدن زندگی هرکسی به خودش مربوطه کاشکی بعضی ها میفهمیدن سرشون توی زندگی خودشون باشه کاشکی به کلیشه های جنسیتی احترام‌میزاشتیم کسی که همجنس گراست دست خودش نیست و تو نمیدونی چقد زجر میکشه کسی که خوشگل نیست دست خودش نبود وگرنه انتخاب میکرد که خوشگل باشه کسی که یه بیماری داره دست خودش نیست وگرنه همه ارزو سالم بودنو دارن                          خلاصه بگم زندگی هرکسی به خودش مربوطه و سعی کنیم‌مسخره نکنیم