2777
2789
گفت گناه داری😆😆😆

فکرکردم دلیل پزشکی. 

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

@2hanim  

@رویای_مشکی  

@سوفیاجون  

@جودی_ابوت3  

@ایییییییییییییییخدا  

سلام خانما فکرکردم این تاپیک میتونه براتون مفید باشه. لطفا تجربیاتتونو هم در اختیار بقیه بذارید⚘

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@عروس93  

@بانوحنا  

@هفتاد  

@a_m_m  

@mddddd  

سلام خانما فکرکردم این تاپیک میتونه براتون مفید باشه. لطفا تجربیاتتونو هم در اختیار بقیه بذارید⚘

از دختر بزرگم توقع دارم کمکم کنه هیچ کمکی نمیکنه ۱۳ سالشه  اگر نگم رختخوابش هم جمع نمیکنه ..کلا ...

دختر ۱۳ سال خیای میتونه کمک حالت بشه،

برای خودش هم خوبه،

یه سری از کارهای خونه رو دائمی بهش بسپار که هر روز انجام بده مثلا شستن ظرف های نهار ،و اگه اولش بد شست فقط یه تذکر کوچیک بده،و بعد تشکر کن

بعد کم کم کارهای دیگه هم بهش بسپار،خیلی از مامان ها فکر میکنن اگه بچه هاشون کار کنن ،به درس هاشون لطمه وارد میشه،اما بر عکس بچه های کاری زرنگ تر و با تمرکز تر میشن و یاد میگیرن که زمان رو مدیریت کنن برای درس خوندن

معمولا پدر مادر روی بچه اول حساسن و خیلی نازش رو میکشن همین خودش بد غذایی میاره، بعد اینکه وقتی دوم ...

اهان خداکنه خواهرزاده های منم بعد بچه دوم همینطوری بشن پس

فکرکردم دلیل پزشکی.

توضیح دادم زایمان هام سخته فقط هم همون دکتر میتونه کمکم کنه برای همین گفت گناه داری🤭

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
دختر ۱۳ سال خیای میتونه کمک حالت بشه، برای خودش هم خوبه، یه سری از کارهای خونه رو دائمی بهش بسپار ...

ظرف شستن اصلا دوست نداره یه روز که بشوره میگه روز بعد بده آبجی بشوره آبجیش ۱۰ سالشه نمی تونه قدش کوچیکه ایشون هم کلاکابینت رو آب میگیره که دیگه ندم بشوره😁

چه تاپیک عااااالی ممنونم اسی عزیییییز

خدا بچه های گلت رو حفظشون کنه

کلی انرژی مثبت گرفتم

منم یه پسر ۸ساله و یه دختر ۵ساله دارم

همش باهم دعوا میکنن دیگه مغزم نمیکشه

همش تو خونه نمیشه هم کلاس ببرمشون

خداحفظشون کنه 

ولی من به شدت پشیمونم از ۴تا بچه ولی الانم راضی نیستم حتی یه خار به پاشون بره

۱- از نظر تربیت اخرش اونی که خودت هستی و میخوای نمیشه وقتی وارد دبیرستان میشن واقعا زیر و رو میشن بچه هام رو هر کس میبینه احسنت میگه ولی واقعیتش خودم ناراضیم چون خیلی اذیتم میکنن و اصلا عقاید و افکارشون از زمین تا اسمون متفاوته انتظار ندارم مثل من دهه شصتی باشن ولی حداقل یه کم از عقایدم رو قبول دار میشدن

۲_درسته خواهر برادر داشتن خوبه ولی به نظرم نداشتنش بهتره (خودم یه برادر دارم هر خوبی که فکرش رو بکنید درحق خودش و زنش کردم ولی متاسفانه حقم رو خوب دادن)

۳_از نظر مالی مشخصه دیگه به یکی چقدر میتونی برسی تا اینکه چهارتاباشن

۴_از نظر محبت هم همینطور 

۵_ واینکه مشکلات یه بچه یکیه ولی چهارتا چهارتا مشکله که کمر ادم خم میشه

این نظر منه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

سلام به مامانای با حوصله منم دو تا فرزند دارم. اومد بگم خدا رو شکر که بین این همه تاپیک بی محتوا بعد از مدت ها یه تاپیک خوب دیدم. 

اون زمانا که عضو شده بودم خیلی از این جور تاپیک ها بود که ادم توش کلی دوست واقعی پیدا می کرد. 

با سلام مامان یه پسر شیطون امروز برای اولین بار بعد هشت ماهو نیم پسرمو تنها بردم دکتر خدا شاهده دستم اینقده درد داره ک نگو     

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

@دور       @قند_فراوان       @گلرخ71    &nb ...

سلام عزیز خیلی ممنون

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟