2777
2789
من همیشه پسرم و تنها میبرم دکتر😅 ۷ ساله

وای نه پسر من نه اینکه ادم ندیده بود هی وول میخورد تو بغلم چهارطبقه هم با پله اومدم چقدم پیاده روی یعنی مردم تو این گرما اونوقت  

سوالامم یادم رف بپرسم دردم اینه  

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

وای نه پسر من نه اینکه ادم ندیده بود هی وول میخورد تو بغلم چهارطبقه هم با پله اومدم چقدم پیاده روی ی ...

من همیشه یه کاغذ میذاشتم رو کابینت توی طول ماه تمام سوالاتی که به ذهنم میرسید که بپرسم اون تو مینوشتم😁

بعد تو مطب دکتر کاغذم و درمیاوردم...

هیچوقتم هیچی رو فراموش نمیکردم..

شمام این کار رو بکن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا من فوق لیسانس مدیریت آموزشی دارم ۵سال نقاشی رنگ روغن کار کردم دوره های مهد هم گذروندم  . ...

خداقوتتتتتت عزیزمممم ماشاءالله بهت 

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟
شاید باور نکنید ولی من با تجربه ای که دارم میگم مشکلات یه بچه از سه چهارتا بیشتره

من باور میکنم.یه چیزی جالبه کسانیکه یه بچه دارن،گاها توی تاپیکها میگن کی میگه یه بچه خوب نیست خیلیم خوبه و از این حرفها ولی نمیدونن تمام مادران چند فرزندی خودشون اول یه فرزند داشتن که تک فرزند بوده و پر از تجربن.

یه چیز جالب اینکه با دوستانم که فقط یک فرزند دارن وقتی صحبت و درد و دل میکنیم میبینم اون وقت و انرژی که من برا دو فرزندم میذارم،اونها فقط برای یکی میذارن.یعنی یه جورایی مساوی هستیم.البته یه جاهایی نوع انرژی متفاوته.مثلا دوستام همش باید دنبال راهکار باشن  یا کلی هزینه ی کلاس بدن برا بچه که مشغول باشه،حتی چون بچه همبازی میخواد و یکیه همش وابسته هست و همبازیش هم باید بشیم،یا با کسانیکه بچه دارن باید هماهنگ کنیم وقت بذاریم که بچه ها بازی کنند.بعضیا هم بچشون چون همبازی توی خونه نداره میاد توی کوچه بین کلی بچه ی بزرگتر از خودش که هر چیزی نباید یاد بگیره یاد میگیره.اما وقتی بیش از یکی بشن درسته انرژی میخواد ولی نه دیگه توی همبازی بودن و...البته فاصله ی سنی بچه ها هم اثر گذاره.وقتی بچه یکی نباشه راحت تر وابستگی بچه ها به مادر کم میشه.مادر راحت تر میتونه به خودش برسه.به خصوص اگر آدم چند فرزند داشته باشه.متأسفانه زیاد پیش میاد که آدم وقتی یه فرزند داره حتی به سختی پیش میاد بره دستشویی،چون کسی نیست هوای بچه ی نوپا رو داشته باشه.تازه این یکیش بود.بحث غذا خوردن بچه ها هم جالبه توی تک فرزند داشتن یا چند فرزند داشتن،به خصوص اگر فاصله سنیشون زیاد نباشه.جدای از سختیها،حسن چند فرزند داشتن بیشتر از تک فرزند داشتنه.

در کل دوست دارم بیشتر داشته باشم.ولی درگیر درمان هستم.دعا کنید باز هم بشه بچه داشته باشیم.بچه هام عاشق خواهر و برادرن و چه هدیه ای زیباتر از این!  

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
خدا حفظشون کنه😍 چند سالشونه معمولا بعد هفت سالگی بهتر میشن

ممنون عزیزم. خدا بچه های شمارو هم حفط کنه براتون.

یکیشون ۲ اون یکی ۵

خداکنه. ولی آخه دوران مهمی از لحاط تغذیه رو دارن از دست میدن

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
توضیح دادم زایمان هام سخته فقط هم همون دکتر میتونه کمکم کنه برای همین گفت گناه داری🤭

آره خوندم. دکترت دلیل اینکه زایمانات انقد سخت میشه رو نگفته؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
خداحفظشون کنه  ولی من به شدت پشیمونم از ۴تا بچه ولی الانم راضی نیستم حتی یه خار به پاشون بره ...

ببین قبول دارم سختی داره.دوست داشتی یه سر به کانال خانواده ی چند فرزندی توی ایتا بزن،مطالبش خیلی کاربردی و کمک کنندست.جالبه خانم عاشری که مسؤول کانال هستن خودشون از دغدغه هاشون میگن،نگاهشون خیلی جالبه.مشاوره هم میدن به نظرم.حتی گاهی کارگاههای مجازی دارن،به نظر من عالیه.چند ساله سر به کانالشون میزنم.به خصوص وقتایی که احساس میکنم دارم کم میارم حتما یه سر میزنم.خلاصه فوق العادست

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
آره خوندم. دکترت دلیل اینکه زایمانات انقد سخت میشه رو نگفته؟

رحمم سرد کلا بلغمیم نه سزارینم خوب میشه نه طبیعی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
شاید باورت نشه اما من خانواده ی ۶ فرزندی توی روستای مناطق محروم دیدم، از اوت بچه ۲۵ سالشون تا ۴ ساله ...

شما الان این خانواده رو میبینید ولی کودکی و سختی هاشون رو فراموش کردید .اینکه غذای مناسب نباشه تا بخوری ..یا لباس مناسب و کفش مناسب نداشته باشی مخصوصا  تو شهر ها که همه سطح خانواده زندگی میکنن خیلی سخته .

این که بقیه بچه ها امکانات داشته باشن کلاس های فوق برنامه شرکت کنن و تو نتونی !! 

این که تو مجبور باشی پیاده یا با اتوبوس به مدرسه  و دانشگاه بری ..و بقیه همکلاسی  هات با سرویس و حتی تاکسی و یا ماشین مدل بالا بیان مدرسه و دانشگاه .

این که دلت بخواد مثل بقیه بچه ها از بوفه دانشگاه  و مدرسه خرید کنی ولی پول نداشته باشی .

وقتی برای ازدواج جهیزیه مناسب نداشته باشی..وقتی پدر و مادر برای ازدواج نتونن کمک‌ت کنن و تو از صفر شروع کنی !!   

اگر پول و امکانات دارید بچه داردبشید ولی اگر وضع مالی خوبی ندارید .ظلم به خودتون و بچه میکنید با فرزند اوری

دختر اولم ۱۲ سالشه بعد پسرم ۸ سالشه بعدی ۶ سال و ۴ سال یاسمن محمدحسین مهرسا درسا

ماشالله بچه هات بزرگن شکر خدا من بچه هام به ترتیب دختر 10 ساله ولی مریض برام مثل یه بچه 2ساله می مونه بخدا فقط قد الکی کشیده اصلا عقل نداره بعدپسرم 7سالشه خیلی بازیگوش ویه دختر 23 ماهه دارم ویه دختر7ماهه خیلی شرایط من سخته

خدایا خودت کمک کن