2777
2789

من که بچه ندارم 😔 یبار باردار شدم تو این هفت سالِ بعد ازدواج با آی یو ای که سه قلو بود تا بیست هفته داشتمشون ولی بخاطر سهل انگاری دکترم که برام سرکلاژ نکرد دهانه رحم باز شد و همشونو زنده و با داشتن قلب از دست دادم 💔💔خدا برا هیچکس نیاره ....

۱۷‌ آذر ۹۸ بود دیگه از اون به بعد باز باردار نشدم میشه دعام کنید 🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توضیح دادم زایمان هام سخته فقط هم همون دکتر میتونه کمکم کنه برای همین گفت گناه داری🤭

سلام منم مادر ی دخمل دو سال و یک ماهه هستم

دلم میخواد بازم باردار بشم.

خیلی سوال دارم میشه منم بیام اینجا؟

سر دخترم خییییییلی اذیت شدم.

مدت زیادی افسردگی داشتم .

ب دلیل دور بودن از خانوادم دست تنها بودم.

شوهرمم فقط از ما فرار میکرد.

دخترم الان خیلی بهتر شده.

ولی هنوزم ی جاهایی منو درمونده می‌کنه.

خانوما لطفا ب منم کمک کنید.

راهنماییم کنید چون هیچ‌کمکمی نداشتن تا حالا

ب خاطر دخترم که اذیتم میکرد. البته بچم خودشم اذیت میشد. هنوزم که هنوزم اعصابم ضعیف.

سنمم داره می‌ره بالا دلم میخواد بچم هم بازی داشته باشه.

نمی‌دونم از پس یکی دیگه برمیام یا نه

رحمم سرد کلا بلغمیم نه سزارینم خوب میشه نه طبیعی

عجب.

خب حالا که میدونی رحمتو گرم کن ابجی

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
سلام منم مادر ی دخمل دو سال و یک ماهه هستم دلم میخواد بازم باردار بشم. خیلی سوال دارم میشه منم بیا ...

منم تو شهر دیگه ای هستم ،دست تنها بودم و هستم،از وقتی دومی اومده اولی وابستگیش کمتر شده و الان سرش گرم شده و با داداشش بازی میکنه،بزرگ کردن دو تا از یکی آسون تره،

البته مطالعه درباره فرزند پروری هم بهم کمک کرده

من که بچه ندارم 😔 یبار باردار شدم تو این هفت سالِ بعد ازدواج با آی یو ای که سه قلو بود تا بیست هفته ...

الهی بگردم😔 عزیزم غصه نخور هرکسی یجوری امحان میشه.اینم امتحان شماست حتما...ان شاالله که به زودی صاحب فرزند میشی میای همینجا میگی بچه های بازیگوشم ذله ام کردن. میرسه اون روز ان شاالله

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
😁 منم یه دوست دارم ۳تا بچه داره. هم خودش مثل شماست هم بچه هاش فوق العاده آرومن یعنی فوق العاده. خب ...

بچه های منم فوق العاده آروم هستن عزیزم.

خخخخخخخخ.

وااای نه دیگه بسه.

اصلا نمیتونم خواهر جان.خواهشا کوتاه بیا.

خخخخخخ.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خانوما لطفا ب منم کمک کنید. راهنماییم کنید چون هیچ‌کمکمی نداشتن تا حالا ب خاطر دخترم که اذیتم میکر ...

ببین حتما به کانالی که معرفی کردم یه سر بزن.فکر کن تو اوج کرونا با دو تا بچه که سنشون نزدیک به همه توی خونه مستأجری 50-60متری،بدون حتی ایوان،چیکار میکردیم،تو اوج فشار اقتصادی هم بودیم و شوهرم زیاد نمیتونه کمکم باشه.تازه شوهرم که میومد باید بهش انرژی میدادم تا اونم حالش خراب بیرونشو یادش بره و خونمون شاد باشه.تازه مجازی درس هم میخوندم،خیلی سخت بود.مشکلات دیگه ای هم بود که بماند.یه سری خیلی کم آورده بودم ولی به خودم گفتم بسه بلند شو و راهکار پیدا کن.کانال خانواده چند فرزندی خیییلی کمکم کرد.الآن که به اون روزا فکر میکنم میبینم بهترین روزای زندگیم بود و خدا کمکم کرد و موفق از اون امتحانها بیرون اومدم،الآن باورم نمیشه واقعا خودم بودم که اون همه سختی رو تونستم مدیریت کتم،مطمئنا امیدی که توی دلم قرار داد و کلی راهکار که جلوی پام گذاشت،خیلی اثر داشت.

راستی وقتی آهن بدن پایین میاد خیلی حوصله کم میشه،شیره خرما و...خیلی خوبه.استفاده از بوی خوش مثل عطر،پوشیدن لباسهای رنگ شاد توی خونه،شستن صورت با گلاب،خوردن سیب رنده شده با گلاب و عسل عالین،دود کردن اسفند و...هم خیلی خوبه.کلا سودا که بره بالا اثر خوبی توی روحیه و جسم نداره،باید سودای بدن کم بشه.اینم تجربه ی من عزیز دلم.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
سلام منم مادر ی دخمل دو سال و یک ماهه هستم دلم میخواد بازم باردار بشم. خیلی سوال دارم میشه منم بیا ...

سخت نگیر راز بچه داری اینه 

یادت باشه تو مادری همه دعا هات مستجاب میشه دعا کن برای هر چیزی حتی نمک سفرت

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
عجب. خب حالا که میدونی رحمتو گرم کن ابجی

سعی میکنم ولی نمیشه هر چقدرم گرم کنم خودمو میره برای بچه به خودم نمیرسه😂😂

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
سخت نگیر راز بچه داری اینه  یادت باشه تو مادری همه دعا هات مستجاب میشه دعا کن برای هر چیزی حتی ...

انقدر قرآن خوندم بالاسرش آنقدر یاسین خوندم ب آب فوت کردم دادم بهش خوردانقدر شب تا صبح بالا سرش اشک ریختم.

نمی‌گم بی فایده بود راه نجاتم از افسردگی بود ولی هنوزم اعصابم ضعیف

کلا مادر حساسیم اگه یکم بیخیال بودم بهتر میشدم.

ببین حتما به کانالی که معرفی کردم یه سر بزن.فکر کن تو اوج کرونا با دو تا بچه که سنشون نزدیک به همه ت ...

بله متاسفانه مینورم هم خودم هم دخترم  

و طبعم ب سمت سوداوی هست.

مشکل اصلی من اوکی نبودن رابطم با شوهرم هست 

دلم بچه میخواد ولی فکر میکنم باید قبلش ب آرامش برسم.

سر دخترم حاملگی پر از تنشی داشتم و همش گریه میکردم.