2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله متاسفانه مینورم هم خودم هم دخترم     و طبعم ب سمت سوداوی هست. مشکل اصلی من اوکی ن ...

متوجه هستم.کاملا درسته حتما قبل از بارداری سعی کن شرایط رو بهتر کنی.مشاور خوب خیلی کمک کنندست.اگر بتونی از متخصص طب سنتی اسلامی کمک بگیری هم خیلی خوبه.منم سودای بدنم بالاست.خیلی از مشکلات روحی و افسردگی و حرص و جوش و فکر و خیال واسه سودامونه.اگر فعلا امکان رفتن پیش متخصص طب سنتی اسلامی رو نداری حداقل یه سرچ توی اینترنت بکن که چطور سودای بدنمون کم بشه.

راستی اصلاح تغذیه خیلی مهمه.کمترینش استفاده از نمک دریاست،همینطور استفاده از شکر قهوه ای،عسل،شیره و...تا حد امکان به جای شکر و قند سفید.کمپوتها و موائ غذایی که نگهدارنده دارند سودا رو بالا میبرن،باید سعی کنیم تا حد امکان موائ طبیعی رو جایگزینشون کنیم.

امیدوارم کمک کننده باشه واست عزیز دل.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

اسی دیروز یه کلیپ میدیدم،میگفت یکی از مهمترین اولویتها توی بحث فرزند داشتن،بیش از امکانات و هزینه های غیر ضرور،مسئله اعتقاد و ایمان بچست.یادمه چند سال پیش یه دختر کوچولو 7-8ساله توی آشناها روسری پوشیده بود،یکی بهش گفت در حق بچه ظلم نکن،زورش نکن به حجاب،اون خانم هم گفت به خدا زورش نکردم،خودش خواست براش خریدیم.جالبه اون دختر الآن نوجوونه و عاشق حجاب و چادرشه که به زور نبوده و پشت فکرش اعتقاده ولی اون خانمی که میگفت به بچه ظلم نکن الآن نگم وضعش چطوره بهتره.

متأسفانه دور و بر خودمون کم نیست پولهایی که صرف وسایل و جشنهای آن چنانی برا بچه میشه ولی دخترشون هنوز نمیدونه نباید با بلیز وساپورت تنگ جلوی مردها راه بره.

به اسم آزادی و این حرفا بچه رو کنار خودشون پای فیلمهای پر از خیانت و روابط نادرست دختر و پسر میذارن و رقص و شو و این چیزا هم برا رشد بچه لازم میدونن!شاید تعجب کنید ولی خودم خیلی از این تجربه ها زیاد داشتم که فامیل و آشنایان به خصوص بزرگترها اصلا به روح پاک بچه ها توجه ندارن!میدونی چقدر سخته که بچه توی چنین فضایی راهیو که خدا دوست داره بره؟!

خودم خیلی سختی کشیدم توی اینجور چیزا وگرنه پول و امکانات هیچوقت ثابت نیست و میره و میاد چه کسی بچه داشته باشه چه نداشته باشه.

ممنون از تاپیک خوبتون

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

@فاطمه_بهار_مامان سلام عزیزم

@banoazar  سلام اینجا تبادل تحربیات مادرای چندفرزند هست گفتم شاید به دردتون بخوره.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
سعی میکنم ولی نمیشه هر چقدرم گرم کنم خودمو میره برای بچه به خودم نمیرسه😂😂

🤔یعنی چی میره برای بچه. اصلا رحم رو چجوری گرم میشه کرد من نمیدونم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
منم خیلی دوس دارم بچه ولی این یه دونم دیوونم کرده طفلک تنهاس حوصلش سرمیره ۲سالشه خانوادمم ازم دورن چ ...

چون تنهاس یک داداش یا خواهر براش بیارید

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

بنده هم هستم مادر دو فرزند.

هنو نیومدن اما خب بازم... 😁

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
شاید باورت نشه اما من خانواده ی ۶ فرزندی توی روستای مناطق محروم دیدم، از اوت بچه ۲۵ سالشون تا ۴ ساله ...

من باور میکنم 

شش تا بچه که عجیب نیست 

منم بابام کارمند بود  مامان خانه دار  البته مامانم تو خونه  برای خودمون خیاطی میکرد لباس برای بچه هاش میدوخت  ۶تا بچه بودیم اصلا از یه شهر محرومم نبودیم من اصفهانیم  الان هم درس خوندیم هم ازدواج کردیم   و بچه داریم 

مهم محیط خونه و خانواده برای تربیت بچه اس  

از دختر بزرگم توقع دارم کمکم کنه هیچ کمکی نمیکنه ۱۳ سالشه  اگر نگم رختخوابش هم جمع نمیکنه ..کلا ...

دختر منم ۱۴ سالشه   خودم  کم کم مسئولیت بهش دادم 

الان دیگه تو خونه ظرف های نهارو   بدون اینکه من بهش بگم میشوره  یا به خواهرکوچکترش شعر  یاد میده اول از کارهای کم شروع کنید مثلا سالاد درست کنه یا سیب زمینی  رو پوست بگیره 

ببینید به کدوم کار خونه علاقه داره  همونو بخواهید که انجام بده

این بدعذایی رو خیلی از بچه ها دارن انگار. منم دوتا خواهرزاده هام همینن. البته اونام یدونه هستن. دختر ...

مادربزرگ خدابیامرز منم همیشه میگفت اگه میخوایی بچه غذا بخوره با بچه سر سفره بشونش 

دختر اول منم خیلی بدغذا بود  بعد بچه دومم که اومد خوب شد بچه ها وقتی دوتا یا سه تا باشن  بهم نگاه میکن تو رفتار  ،غذا خوردن و کارهای دیگشون.

ظرف شستن اصلا دوست نداره یه روز که بشوره میگه روز بعد بده آبجی بشوره آبجیش ۱۰ سالشه نمی تونه قدش کوچ ...

اشکال نداره بازم بهش بگو تا بشوره دختر منم اولاش سینک رو پر از کف ول میکرد میرفت و از همه کابینت آب مچکید ولی من بهش میگفت ممنون  چه خوب ظرفها رو شستی 

الان دیگه کامل یاد گرفته وقتی ظرف میشوره  بعدش سینک رو کامل تمیز میشوره و کابینت کامل با دستمال خشک میکنه 

یکم صبور باشید تا کامل یاد بگیرن