2777
2789

خانما خانم دکتر موحد رو میشناسید؟ همون که متولد ۶۷ و ۴تا بچه داره. 

این صفحه اینستاش dr.mother8

یدونه هم کانال داره من ایتاشو دارم.نمیدونم نرم افزارهای دیگه هم کانال داره یا نه. ادرسش hejrat_kon

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
انقدر قرآن خوندم بالاسرش آنقدر یاسین خوندم ب آب فوت کردم دادم بهش خوردانقدر شب تا صبح بالا سرش اشک ر ...

خدا بزرگ یکم بخون به اب خودت بخور عزیرم اروم بشی😂😂😂

منم خیلی وقتا حرصیم خوب راهی یادم دادی😂😂

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤔یعنی چی میره برای بچه. اصلا رحم رو چجوری گرم میشه کرد من نمیدونم

در واقع نمیشه😂

روغن مالی گرم کییه اب گرم گذاشتن روغن گرم مالیدن سردی کمتر خوردن بیشتر گرمی خوردن 

ولی در کل تاثیر چندانی نداره

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

سلام مامانا✋

چه تاپیک مفیدی😍

منم مامان یه گل دختر 3 ساله و یه فندق تو راهی ام. 

میشه از تجربیاتتون واسه آمادگی بچه ی بزرگتر برا پذیرش عضو جدید بگید🌹

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
خیلی خوبه مطالعه لطفا ب منم معرفی کنید کتابهاتونو

من صوت ها و متن های استاد پناهیان رو خیلی قبول دارم ،چند نمونه ش رو که خوندم و گوش کردم اینا هستن

جزوه (برگزاری جشن ادب در هفت سالگی)

جزوه (خانواده خوب)

کتاب (قدرت و شکوه زن) درباره زن هست اما نکته هایی از تربیت هم داره

کلیپ صوتی(تربیت عشقی!) و (امیر بودن)

اینها و مطالب دیگه ای تو سایت  panahian.ir  هستن

سلام مامانا✋ چه تاپیک مفیدی😍 منم مامان یه گل دختر 3 ساله و یه فندق تو راهی ام.  میشه از تجر ...

خوش اومدین

یه تجربه روزی که بچه تون به دنیا اومد و اومدین خونه یه اسباب بازی خوشگل برای خواهر جونش بخرین،این طوری خاطره خوبی براش میمونه

ممنون عزیزم حتما استفاده میکنم از راهنمایتون  

من یه تجربه دارم:

فرزند اولم دختره و دومی پسر.توی بارداری.یه کشو از کمد دخترمو با مشورت باهاش خالی کردیم که برا نی نی جدید باشه.لباسای بچه گیاشو که نو و تمیز بودن آوردم،کلی پوشید و بازی کرد و بعد گفتم فکر کنم اندازه ی نی نی بشه.خودش اگر راضی میشد میگفتم به سلیقه ی خودت بذار تو کشو اگر یه داداش خدا بهمون داد بهش بپوشونیم.البته اونایی که دخترونه بودن نمیذاشتیم مسلما.اگر هم لباسیلباس برا داداش میخریدیم با همراهی دخترم میذاشتیم توی کمد.

جالبه تا الآن بعضی چیزا رو که مثلا سوغاتی آوردن و حتی پسرونس اول با دخترم مشورت میکنم و میفهمه پسرونس،حتی گاهی میپوشه و وقتی میبینه براش کوچیکه یا میبینه واقعا مناسبش نیست میگه بذار برا داداش.البته هنوز هم که گاهی مثلا داداشش یه شلوارک قشنگ داره میره میپوشه یکم توی خونه و بعد هم عوض میکنه و مثلا فقط بهش میگم مامان مواظب لباس داداش باش،میخوایم بریم بیرون داشته باشه.

راستی نزدیک به دنیا اومدن داداشش رفتیم از طرف آبجی یه هدیه برا داداش بخریم،یه هدیه هم از طرف داداش برا آبجی خریده بودیم،موقعی که دخترم اولین بار داداششو دید هدیه ها رو دادیم.اونروز دخترم تو سن و سال دختر شما بود.داداششو گذاشتم روی پاش،بهش گفتم ببین چه نازه.نازش کن.بهش یاد دادم نی نی چون کوچیکه باید یواش دستش بزنی و مواظبش باشی.دونه دونه چشم و بینی و انگشتاشو بهش نشون دادم.خدا رو شکر خیلی راضی بودم.میخواستم حساس نشه و یوقت یواشکی یه کارای خطرناکی نکنه.شاید باورتون نشه ولی گاهی که خیلی دستم بند بود میگفتم آبجی حواست به داداش باشه چیز خطرناک دهنش نذاره.خداروشکر حسادت خاصی ایجاد نشد.

درسته سختیهایی داره ولی شیرینه اگر بتونیم با استفاده از مطالعه و تجربه و مهارت راهکارهای درستی رو به کار ببریم.

دعا کنید بتونم توی چالشهای جدیدی هم که برام پیش بیاد،راهکار پیدا کنم و بتونم کاربردیش کنم.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
ممنون عزیزم حتما استفاده میکنم از راهنمایتون 

البته خدایی ظرف شستن کار سنگینی به چشم میاد،به خصوص قابلمه و این چیزا اونم توی این سن.شما مثلا میتونی بگی کفی کردن با خودتون و آب کشیدن با یکی از دخترها.یا یکیشون کفی کنه و اون یکی آب بکشه.روی در کابینت هم یه پارچه بندازید که اگر آب ریخت در خراب نشه.بعضی وقتا واقعا از عمد نیست.میتونید هم مثلا بگید شستن بشقابها با یکیشون باشه.لیوان و قاشقها با یکی دیگه.اگر هم شستن قابلمه براشون سخته بگید خودم میشورم.منم دختر خونه که بودم گاهی از ظرف شستن طفره میرفتم،مهمترین علتش هم این بود که حوصله ی شستن قابلمه ها رو نداشتم 

البته خدایی ظرف شستن کار سنگینی به چشم میاد،به خصوص قابلمه و این چیزا اونم توی این سن.شما مثلا میتون ...

راستی اگر از کارای خوبشون تعریف کنید،مثلا بگید خداخیرت بده امروز ظرفا رو شستی،منم عوضش تونستم مثلا به فلان کارم برسم.تشکر کردن خیلی نتیجه ی مثبت داره و اعتماد به نفسشون به طور درست بالا میره،به خصوص اگر با پدر خونه هماهنگ باشید خیلی نتیجه ی خوبی داره.مثلا دخترا با هم سالاد درست کردن،شام که خوردین به شوهرتون بگید سالاد خوشمزه بود و از این جور حرفا و بگید کار دخترا بوده.توی این چیزا مراقب باشید فقط از یه دخترتون تعریف نکنید که حسادتی پیش نیاد.البته با شوهرتونم از قبل هماهنگ باشید که یهو ضد حال نشه و نگه نه اصلا خوب نبود  و برعکس مثلا بگه ممنون.خلاصه یه چیزی بگن که دخترا متوجه بشن که کارشون ارزشمند بوده.

بوسیدن و تشکر کردن شما وپدر از دخترا خیلی اثر گذاره توی روحیشون.

خیلی از دخترها توی یه سنی دنبال اعتماد به نفسند اما متأسفانه چون یا کم اشباع شدن یا بیش از حد اشباع شدن و به اندازه نبوده،ممکنه سراغ راه حلهای اشتباه برن،مثل پوششها و آرایشهای نامتعارف و نا به جا.

راستی اگر از کارای خوبشون تعریف کنید،مثلا بگید خداخیرت بده امروز ظرفا رو شستی،منم عوضش تونستم مثلا ب ...

فقط میتونم ظرف شستن بهشون بدم یا جارو برقی سالادو نه وسواس دارم متاسفانه نمیتونم از دست هیچ کس سالاد بخورم 😁 یا میوه ای که کسی تکه کنه یا پوست بگیره نمیتونم بخورم خیلی عذر میخوام عوق میزنم 

سلام،تجربه من اینه که دوره پرند و دوره والدگری مبتنی بر ارزش رو به صورت مجازی،سایت مدرسه سیمرغ گذروندم،دوره پرند رو با خانم منصوریان گذروندم که از نظر من هیچکس مثل ایشون خوب تدریس نمیکنه این دوره رو،پرند برای تعامل با بچه زیر شش ساله،خیلی مفید و کاربردی بود،جدیدا دیدم که دوره پرنیان هم که برای کودک بالای هشت سال وتا نوجوانه هم تدریس میشه،خدم نوجوان ندارم اما قصد دارم تا بخاطر کرونا کلاس مجازی برگزار میشه شرکت کنم

سلام،تجربه من اینه که دوره پرند و دوره والدگری مبتنی بر ارزش رو به صورت مجازی،سایت مدرسه سیمرغ گذرون ...

اگر کانال یا لینکی داره لطفا بذارید.

راستی کلاساشون بر مبنای تفکرات اسلامی هست؟

ببخشید پرسیدم آخه یه جا مرکز بهداشت محلمون کلاس تربیت کودک گذاشته بود،باور بفرمایید یه سری از راهکارهایی که میدادن کاملا غربی بود و توی دینمون گناهه و دینمون نمیپسنده.بخاطر همین پرسیدم.

فقط میتونم ظرف شستن بهشون بدم یا جارو برقی سالادو نه وسواس دارم متاسفانه نمیتونم از دست هیچ کس سالاد ...

کاش حتما دنبال درمان برید چون اثر عکس روی بچه ها ممکنه بذاره،یا حداقل اگر شوهرتون بدش نمیاد برای پدرشون میوه تزئینی درست کنند و یا سالاد.شما هم تمرین کنید،به چیزای مثبت فکر کنید.به اینکه چیزی که یه مسلمون براتون آماده میکنه حتما پاک و تمیزه،جالبه حتی نیم خورده ی مؤمن حتی ثواب داره.طبعتون احتمال زیاد سوداش رفته بالا،این مسئله بی تأثیر نیست و با رفعش خود به خود حالتون بهتر هم میشه.موفق باشی مامان گل و عزیز جمع ما.