2777
2789
کاش حتما دنبال درمان برید چون اثر عکس روی بچه ها ممکنه بذاره،یا حداقل اگر شوهرتون بدش نمیاد برای پدر ...

حتما انحام میدم کارهای که گفتی عزیزم ...ممنون از لطف دوستانی که راهکار دادن بهم ...خدایش احساس خیلی خوبی دارم از اینکه توی این تاپیکم 🤗😍 

@دانش_پژوهان     شما هم اگه دوست داری از تجربیاتت بگو

سلام

چه تاپیک خوبی

من ۳ تا گل پسر دارم، اگه شرایطم اجازه میداد الان چهارمی رو هم داشتم 😀 

یه خوبی بزرگ ، بازی کردن بچه ها با هم دیگه است،

اینطوری وقت مادر زیاد گرفته نمیشه.

اما چند تا تجربه بگم

روی غذا خوردنشون زیاد حساس نشید، مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشن.

خیالتون راحت،گرسنه نمی مونن.

و اینکه سعی کنید زیاد حساس نباشید روی نظافت خونه...

چون بالاخره بریز بپاش دارن بچه ها

ولی می تونید با دو تا راهکار ، یه مقدار نظم رو بهشون یاد بدید تا کار خودتون در سالهای آینده راحت تر بشه.

یکی اینکه برای بازی شون و غذا خوردنشون محدوده تعیین کنید.

مثلا غذا خوردن روی زیرانداز و البته سعی کنید توی اتاق پذیرایی هم نباشه...

و بازی کردن هم توی حموم، یا اتاق خواب فقط روی یک پتو مسافرتی...

یا گاهی به قول دوستمون بالش بازی،  اما نکته ی مهم اینه که پایان بازی، حین قصه گفتن و شهر خوندن و ...وسایل بازی برگردن سر جای اصلی شون.

بچه ها رو هم بهشون کار بدیم خوبه

در حد توانشون

مثل آماده کردن وسایل سفره، جمع کردن سفره، مرتب کردن اتاقها، جارو برقی کشیدن، زباله بیرون بردن برای بچه های بزرگتر و ....

و اینکه مثلا اگه بچه چیزی ریخت، زیاد به هم ریخته نشید و بگید خب حالا یه پارچه بیار تا با هم‌ اینجا رو تمیز کنیم و...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا بزرگ یکم بخون به اب خودت بخور عزیرم اروم بشی😂😂😂 منم خیلی وقتا حرصیم خوب راهی یادم دادی😂😂

آره خیلی جواب میده هفتاد مبین داره مبینهارو ب آب فوت کن بده حتی ب شوهرت و بچه هات

سلام مامانا✋ چه تاپیک مفیدی😍 منم مامان یه گل دختر 3 ساله و یه فندق تو راهی ام.  میشه از تجر ...

سلام 

ان شاالله تو راهیتون صحیح و ستگالم به دنیا که اومد. در اسرع وقت خودتون بچه اولو صدا کنید و نوزادو بهش نزدیک کنید. بذارید دست و پا و همه جای نوزادو لمس کنه بهش توصیح بدید سرش هنوز نرمه. بهش بگید با عروسک چه فرقهایی داره... بخوایم نخوایم بچه اول نسبت به نوزاد کنجکاوه پس چه بهتر این کنجکاوی زیرنظر مستقیم خودمون ارضا شه. وگرنه کنجکاوی با بکن نکنهای بزرگترا تبدیل میشه به اهرمی برای اذیت بزرگترا و بعدم حسادت...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

بچه ها من چندوقته برنامه عصر شیرین که از شبکه افق پخش میشه رو میبینیم. روزهای دوشنبه یه کارشناسی میاره به نام خانم فاطمه مننظری که به نظرم حرفاش خیلی خوب و کاربردی خیلی

ایشون هستن👆👆👆

گفتم با تصویرش اشنا باشید اگه شبکه ها رو میچرخوندید اگه باهاش برخورد کردید شبکه رو عوض نکنید چون احتمالا از حرفاش خوشتون بیاد.

دوشنبه ها برنامه تانیایش شبکه ۵ هم کارشناس کودک و خانواده اش ایشون هست.

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

@شارررلوت  

سلام عزیزم این تاپی جنع مادرای چندفرزندِ 

رزگلبانو رو هم صدا کنید من نتونستم تگشون کنم

@شارررلوت     سلام عزیزم این تاپی جنع مادرای چندفرزندِ  رزگلبانو رو هم صدا کنید من ...

سلام عزیز..مطمئنین نترکیدن؟تگ نمیشن متاسفانه

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

سلام عزیز..مطمئنین نترکیدن؟تگ نمیشن متاسفانه

هستن. امروز لایکم کردن. پس اگه کلا تگ نمیشن براشون ادرس اینجا رو میذارم.

@بهنیارگل  

سلام اینجا تاپیک مادرای چندفرزند هست. اگه دوست داشتید دخیره کنید و به دوستانتون معرفی کنید.

شاید باور نکنید ولی من با تجربه ای که دارم میگم مشکلات یه بچه از سه چهارتا بیشتره

میشه راجع به این قضیه بیشتر توضیح بدید عزیزم، منم همین اعتقاد رو دارم ولی تجربشو ندارم، تازه دخترم چهارماهه است

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
@بهنیارگل     سلام اینجا تاپیک مادرای چندفرزند هست. اگه دوست داشتید دخیره کنید و به دوست ...

خیلی ممنونم عزیزم🙏

دختر اولم ۱۲ سالشه بعد پسرم ۸ سالشه بعدی ۶ سال و ۴ سال یاسمن محمدحسین مهرسا درسا

چقدر عالی، حالا با توجه به تجربتون، بهترین اختلاف سنی چقدره؟ که هم برای بچه ها خوب باشه هم برای مادر

من ۲۸ سالمه بچه هام ۷ ساله ۴ سال و۸ ماهه و یک ساله و نیمه  خودم خواستم پشت سر هم باشن دوست دار ...

خیلی عااااالی بود👌👌👌👌💐

خوش به حالت، فکر کنم زایمان خوبی داشتیاااا من که 33سالمه و چون از زایمان میترسم یکی هم نیوردم هنوز

خاطره زایمان منو بخون حتما💐💐💐