2777
2789
چجوری بلد نیستم خدایش دلم به حال بچه هام میسوزه  با این همه عصبانیت بچه هام هم دو تاشون بزرگن خ ...

عزیزم به پزشک متخصص طب ایرانی مراجعه کن، یعنی پزشکی که دکتری عمومی رو گذرونده و تخصص طب ایرانی یا طب سنتی گرفته، اگر تهران هستید به مرکز طب سنتی بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کنید

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
محدوده سلطان بودنشون چقدر باید باشه؟

من توی یکبرنامه ای دیدم کارشناسه میگفت منظور اینه که تا هفت سالگی نباید به بچه مسئولیت بدیم، ولی اگر کار بدی میکنه قطعا باید تذکر داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان منم مامان سه تا آقا سید هستم خوشبختم از آشناییتون 🌹

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
خوب معلومه شما وضع مالی خوبی داشتی و داری .کسی رو داشتی که ازت حمایت کرده که با چند تا بچه درس بخونی ...

همه اینطور نیستن عزیزم، من خیلیها رو دور و برم دیدم که با شرایط متوسط ولی با آگاهی نسبت به تربیت، چند فرزند آوردن، اتفاقا تک فرزندها بدلیل برخورداری انحصاری از توجه و امکانات، نسبت به اینجور بچه ها معمولا درآینده بسیار حساس تر و متوقع تر بارمیان، من فکر میکنم مشکل نسل ما بیشتر ترس از پذیرش مسئولیته👌 می بینید که خیلیها با وجود امکانات رفاهی و مادی بازهم به تک فرزندی قناعت میکنن

این هم بگم بجز همسرم هیچ کمکی نداشتم خانواده م هم ازم دورن 

آفرین به این توان و مدیریت، فوق لیسانس تون حسابی در زندگی کارآمد بوده😊

من دیروز زن داداشم میگفت 3_4 سال سختره از 4 سال به بعد بهتر میشن، فک کنم تا اون موقع اگه زنده باشم م ...

والا این رژیمهای درمان رفلاکس بنظر من یک چیز بی اساسه که خیلی هم مد شده، تا میبریم دکتر میگن لبنیات و پروتئین گاوی و.... حذف کنید! بابا توی کل جهان سه چهار درصد بچه ها حساسیت پروتئین گاوی دارن اونوقت توی ایران شصت درصد😂 منم دخترم همینطور بود چهل روز اول بهش آغوز و شیر دادم تا آنتی بادی های بدنش تشکیل بشه و بعد که دیدم رژیم هم هیچ تاثیری روی رفلاکسش نداره و فقط استخونای خودمو از پادرمیاره، دیگه بهش شیرخشک آنتی رفلاکس دادم، ضمنا اگر با شیرخشک بهتر بشن و فقط با شیر خودمون رفلاکس شدید داشته باشن باید شیردهی رو قطع کنیم، چون ذرات شیری که در اثر رفلاکس در مجاری تنفسی بچه می مونه به مرور باعث آسم و آلرژی میشه

بنظرم بچه درکنار تغذیه ی جسم، به یک مادر سالم و شاد و سرحال هم نیاز داره، خیلیها هم با شیرخشک بزرگ شدن و سالمن، تغذیه ی بعد دوسال خیلی نقش مهمتری داره

شاید باورت نشه اما من خانواده ی ۶ فرزندی توی روستای مناطق محروم دیدم، از اوت بچه ۲۵ سالشون تا ۴ ساله ...

آفرررین👏👏👏👏

@mmehrnaz  

@معمای_قلب_من_۱  

@دل_دریاییم  

@عروس93  

@بانوحنا  

سلام اینجا جمع مادرای فرزنددوست یا چندفرزند هست.

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
@mmehrnaz     @معمای_قلب_من_۱     @دل_دریاییم     @عروس93 & ...

سلام آبجی جان ممنونم تگم کردی🤗

من مجردم،ولی تاپیکو ذخیره میکنم،از پیامها استفاده میکنم برا مشاوره دادن به مادران.

و هم برای آینده خودم استفاده میکنم

ممنون محبتتم😘🥰🤗

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
من توی یکبرنامه ای دیدم کارشناسه میگفت منظور اینه که تا هفت سالگی نباید به بچه مسئولیت بدیم، ولی اگر ...

عزیزم مطمینی؟ چون تا جایی که میدونم مسیولیت از همون اول منتها به تناسب سن باید برای بچه باشه. خودم تعریف سلطان رو اینجوری میدونم که رفتارمون با بچه خودمون مثل بچه مهمون باشه. خیلی چیزا رو ندید بگیریم. خیلی چیزا رو با احترام بهش بگیم. اگه چیزی خواست و مقدور نبود یا یه جور حواسشو پرت کنیم یا اگه انقد کوچیک نبود که حواسش پرت شه محترمانه درخواستشو رد کنیم.... 

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام آبجی جان ممنونم تگم کردی🤗 من مجردم،ولی تاپیکو ذخیره میکنم،از پیامها استفاده میکنم برا مشاوره ...

الهی😍

الهی خوشبخت بشی

سلام  ان شاالله تو راهیتون صحیح و ستگالم به دنیا که اومد. در اسرع وقت خودتون بچه اولو صدا کنید ...

البته به نظرم نگیم سر بچه نرمه بهتره،چون ممکنه بعضی بچه ها کنجکاو بشن و فشار بدن.میشه گفت  مواظب سرش باش چیز سفت به سرش نخوره کوچولوه دردش میگیره یا مثلا سرش به دیوار نخوره کلا مواظب باشه.فقط هم نگیم سر،کلی چند عضو رو بگیم که حساس نشه.باز هم به بسته به بچست.اینم نظر من

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

@love73  

@خوشبختريين  

@بانوی_اهوازی  

@bsdfhj  

@bandeyeh_khoda٩٩  

البته به نظرم نگیم سر بچه نرمه بهتره،چون ممکنه بعضی بچه ها کنجکاو بشن و فشار بدن.میشه گفت  مواظ ...

درسته نکته ظریفی بود

@فاطمه_بهار_مامان  عزیزم نظر ایشون درسته

@تمیشه  

@miismim  

@اسراگلی۱۲۳  

@ziba97  

@مامان_زهرا2