2777
2789
عزیزم مطمینی؟ چون تا جایی که میدونم مسیولیت از همون اول منتها به تناسب سن باید برای بچه باشه. خودم ت ...

راجع به اینکه این حرف رو شنیدم مطمئنم ولی راجع به درست و غلطش نه😊

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
هستن. امروز لایکم کردن. پس اگه کلا تگ نمیشن براشون ادرس اینجا رو میذارم.

همین کارو بکن عزیزم

تو افتادنی نیستی حتی به طوفان های سخت 🇮🇷💕 ✍تفاوت سپاه امام حسین(ع) و عمر بن سعد در نماز و روزه و احکام نبود! 👈در پیروی از " ولایت " بود!..اطاعت از ولی فقیه آزمون قبل از ظهور است ... سعی تان بیهوده باد ✌🤲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@روزالیندا  

@چیپسنمکی  

سلام حالا که شماهم از برنامه صهیونیستا مطلعید فکرکنم این تاپیکم بد نباشه. با کمک هم به روز نگه داریمش

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
خاطره زایمان منو بخون حتما💐💐💐

عزیزم زایمان طبیعی با بی حسی باعث نمیشه در زور زدن ها اختلال ایجاد شه؟

فرق اسپاینال و اپیدورال چیه؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
همه اینطور نیستن عزیزم، من خیلیها رو دور و برم دیدم که با شرایط متوسط ولی با آگاهی نسبت به تربیت، چن ...

ما دهه شصتی اکثرا در محرومیت رشد کردیم ..ولی الان شرایط فرق کرده ..دختر خاله من و همسرش کارمند هستند هردو ..اولین فرزند شان ۷ ساله بود که اقدام برای بچه دوم کرد که ۳ قلو شدند   ..ما وجود کمک خانواده الان ۴ فرزند دارند ..همسرش مجبور ه که شیفت بعد از ظهر تاکسی تلفنی کار کنه ..خودش هم فوق لیسانس  و در شهرستان که همه آشنا هستند و خجالت میکشه که تاکسی کار میکنه ولی مجبوره ..

دختر بزرگشون میگه من تو مدرسه خجالت میکشم که بگم ۴ تا بجه هستیم   ...

الان ۳ قلو ها ۱۰ ساله هستند و مادرشون میگه مجبورم برای مدرسه ۳ تا لب‌تاپ بخرم ..کلی تو هزینه ها موندند و همه وقتش به درس و مشق بچه هاست .خوب خیلی زندگی سختی دارند .من از نزدیک میبینم  

عزیزم زایمان طبیعی با بی حسی باعث نمیشه در زور زدن ها اختلال ایجاد شه؟ فرق اسپاینال و اپیدورال چیه؟

نه چون ماما خودش با توجه به انقباضات بهتون میگه که کی زور بزنید، اسپاینال و اپیدورال از لحاظ مواد و پکیج بیحسی متفاوتن، دکترم میگفت پکیج های اپیدورال بعد تحریمها خیلی گرون شده و حتی همون بیمارستانهای بزرگی مثل صارم که بیحسی دارن هم اسما اپیدوراله ولی رسما اسپایناله

نه چون ماما خودش با توجه به انقباضات بهتون میگه که کی زور بزنید، اسپاینال و اپیدورال از لحاظ مواد و ...

خواهر من تو همون صارم اپیدورال شد. حالا شایدم اینطور که شما میگید اسپاینال شده و خالی بستن به ما. به ۹سانت رسید ولی بیشتر نشد یعنی دکترش گفت بچه داره خفه میشه و سز شد. حالا راست و دروعشو نمیدونم. خواهرم همیشه میگه  اسپاینال باعث شددهانه رحم بیشتر باز نشه یعنی زور دیگه نمیتونست بزنه. درحالیکه تا قبلش خوب داشت پیش میرفت...البته او مامای همرا نداشت

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
ما دهه شصتی اکثرا در محرومیت رشد کردیم ..ولی الان شرایط فرق کرده ..دختر خاله من و همسرش کارمند هستند ...

با لفظ محرومیت خیلی موافق نیستم، خب خیلی چیزها اون زمان عرف نبود و الان هم باوجود عرف شدن واقعا برای بچه ها ضرورتی نداره فقط چون مد شده والدین تهیه میکنن مثلا تبلت برای زیر سن دبستان واقعا چه ضرورتی داره؟ اما چون در یک فامیل از ده تا بچه هشت تاشون دارن، اون دوتا سرخورده میشن! این عرف رو هم خودمون ساختیم و البته با تک فرزندی بی ارتباط نیست👌 ماها همبازی زیاد داشتیم و حتی با همون آتاری های زمان خودمونم زیاد وقت نمیکردیم بازی کنیم...

راجع به موردی که مثال زدید هم باید بگم نمیشه موردی نظر کلی داد👌 وگرنه من چندین مورد از نزدیک دیدم که راحت بتونه حرفمو تایید کنه، واقعا یکی از دوستان من سه فرزند ۸، ۶ و ۲ ساله داره که با امکانات واقعا ساده ولی شاد بزرگ میشن، مثلا دوچرخه سواری میکنن، توی حموم با لگن اب بازیهای خلاقانه میکنن، مامانشون با آرد براشون خمیر درست میکنه و بازی میکنن، مرغ و خروس دارن و حسابی باهاشون سرگرم میشن و...

همچنین در همسایگی مون خانواده ای با سه فرزند داریم که چون خیلی دیر بچه دار شدند پدر بچه ها الان دبیر بازنشسته است، مادرشون هم خانه دار، سن فرزندانشون ۱۸، ۱۵ و ۱۳ هست، واقعا زندگی ساده و شادی دارن، مثلا فقط یک دستگاه کامپیوتر دارن و هرکدوم یک لپ تاپ ندارن! اصلا این کار ضرورتی نداره، بچه زیر سن دانشگاه چه نیازی به لپ تاپ داره که با کامپیوتر برطرف نشه؟ قرار نیست ۲۴ ساعت پای سیستم باشن! حالا اگر بخوام جزییات زندگیشون رو مثال بزنم خیلی زمان میبره، یا مثلا پیج پنج قلوهای قمی رو توی اینستا ببینید، پدرشون راننده تاکسیه و توی یک زیرزمین زندگی میکنن، کاملا توی پست هاشون معلومه که چطور با کمترین امکانات شاد هستن و از زندگی واقعا لذت میبرن، پدرشون هم واقعا در این زمینه خلاقه، همه چیز به دیدگاه انسانها برمیگرده، مثلا چرا دختر خانواده ای که مثال زدید باید از داشتن یک خانواده ی ۶ نفره خجالت بکشه؟؟؟! این رو عرف جامعه توی ذهنها فرومیکنه و من و شما هستیم که عرف رو میسازیم، البته یک سری امور هم در این باره بی تاثیر نیست میتونید تاپیک فرزندآوری منو بخونید

خواهر من تو همون صارم اپیدورال شد. حالا شایدم اینطور که شما میگید اسپاینال شده و خالی بستن به ما. به ...

بنده خدا😔 اره وجود ماما برای بیحسی واقعا ضروریه، حالا من میخواستم برای دومی اگر بشه برم صارم🤦‍♀️ باید ماما کامل هرلحظه چک کنه و اگر لازم شد آمپول فشار بزنن

لب تاپ رو مدرسه خواسته برای آموزش حالا تبلت یا لب تاپ !!

تبلت با لپ تاپ هزینه شون خیلی متفاوته عزیزم، ضمن اینکه اگر منظورتون همین برنامه ی شاد و آموزش مجازیه خیلی راحت با سه تا گوشی معمولی با اندروید پایین هم مساله حل میشه

صارم که از گرون ترین بیمارستان  های خصوصی  هست و خیلی هم پولکی هستند .

یعنی امکانات در حد هزینه شون ارائه نمیدن؟ بنظرتون لاله بهتره؟ من تعریف لاله رو هم خیلی شنیدم ولی کسی اونجا طبیعی نبوده که بپرسم

با لفظ محرومیت خیلی موافق نیستم، خب خیلی چیزها اون زمان عرف نبود و الان هم باوجود عرف شدن واقعا برای ...

ولی راننده تاکسی با۴ تا ۵ تا بچه مدرسه ای با درآمد  ۶ تا ۷ میلیون چطوری میخوان روزگار بگذرونن ..

یکی خدای نکرده مریض بشه ..یا بخواد دانشگاه آزاد بره ..یا عروس بشه برای جهیزیه و خرج  عروسی ..یا مهمونی ساده برگزار کنن ..

تولد بگیرن ..لباس مدرسه بخرن ...

میشه یعنی !!شدنش هست ولی به سختی و مشقت