2777
2789
بنده خدا😔 اره وجود ماما برای بیحسی واقعا ضروریه، حالا من میخواستم برای دومی اگر بشه برم صارم🤦‍♀️ ب ...

اگه رفتی اینجور بیمارستانا حتما از دکترت از نظر متعهد بودن مطمین شو. البته بعد دنیا اومدن دکتر اطفال بیمارستان بود که گفت بچه زردی داره در اون حد که کلا خونش باید عوض بشه. قشنگ داشتن بلانسبت میدوشیدن.چون بردیمش نجمیه و اونجا گففتن نه اصلا همچین جیزی نیست. با یه مهتابی تو خونه زردی کم کم برطرف شد.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
یعنی امکانات در حد هزینه شون ارائه نمیدن؟ بنظرتون لاله بهتره؟

من برای ناباروری  اونجا میرفتم ..کارشون غیر علمی و بسیار نامنظم بود ..به جای متخصص ماما کاراشون رو انجام میداد ..مهر متخصص و فلوشيپ  نازایی دست مامای کارشناس بود .!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی راننده تاکسی با۴ تا ۵ تا بچه مدرسه ای با درآمد  ۶ تا ۷ میلیون چطوری میخوان روزگار بگذرونن . ...

بله قطعا به راحتی یک خانواده ی کم جمعیت نیست👌 ولی خب باید دید چی رو فدای چی میکنیم، مثلا همین خانواده ای که براتون مثال زدم واقعا تولدهای ساده و شادی دارن، کیک خونگی و چندتا بادکنک و تنقلات ساده و یک آهنگ و چندتا دوست🥰 واقعا هم این تم ها و بادکنک آرایی ها و فلان آتلیه بردنها توی شادی بچه چه تاثیری داره؟ واقعا لذت تولد به ترکوندن بادکنکهاشه😁

یا مثلا دانشگاه آزاد که فرمودید، یادمه پدر من از همون اول به ما اعلام کرد که به هیچ عنوان نباید کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنید، اتفاقا همین باعث شد که هر سه تامون با پشتکار تا مقطع دکتری در دانشگاه دولتی درس بخونیم

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
من برای ناباروری  اونجا میرفتم ..کارشون غیر علمی و بسیار نامنظم بود ..به جای متخصص ماما کاراشون ...

ممنون از اطلاعاتی که دادید عزیزم👌👌👌واقعا فکر نمیکردم در این حد باشه🙄

ما دهه شصتی اکثرا در محرومیت رشد کردیم ..ولی الان شرایط فرق کرده ..دختر خاله من و همسرش کارمند هستند ...

این چیزی که شما بهش گفتی محرومیت یا علمی ترش ناکامی چیزیه که تو زندگی همه بخوان نخوان هست. خونواده ۴نفره ای هم که برای دوتا بچه اشون خیلی چیزا فراهم کردن. به خاطر نبود فرزندان بیشتر اون بچه ها از خیلی چیزا ناکام موندن. حالا این انتخاب ماست که کدوم مسیرو پیش بگیریم و کدوم ناکامی ها کمترین اسیبو به رشد و تعالی روحشون میزنن.

من خودم فکر میکنم بعص از ناکامی های مادی در صورت رفتار درست والدین خیلی جاها اتفاقا باعث رشد بچه هست. ولی ناکامی های معنوی مثل کم بودن روابط گسترده تجربه گذشت مسیولیت پذیری شیطنت رازداری های خواهربرادرانه و... اینا ناکامی های معنوی هستن که چون همه گیر شدن تقریبا متوجه فقدانشون نمیشیم ولی اثارش بخوایم نخوایم خودشو نشون میده...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
بله قطعا به راحتی یک خانواده ی کم جمعیت نیست👌 ولی خب باید دید چی رو فدای چی میکنیم، مثلا همین خانوا ...

همه مثل شما استعداد ندارن که تا مقطع دکترا تو دانشگاه  دولتی درس بخونند ..تو هر خانواده ای بچه شیطون و کمی درس نخون پیدا میشه   ..و والدین به هر حال باید مخارج ازدواج فرزندان رو تامین کنند ..همه دختر ها هم که سر کار نمیرن خودشون جهیزیه  شون رو تهیه کنن   

هر چقدر من از مزایای فرزند کمتر بگم شما قانع نمیشید   هر چقدر هم شما از خانواده شلوغ و فرزند بیشتر بگید من راضی نمیشم   ...

موفق باشید انشالله  بچه های شاد و سالم رو تحویل جامعه بدید   

صارم که از گرون ترین بیمارستان  های خصوصی  هست و خیلی هم پولکی هستند .

خیلییییی

بعدا فهمیدیم که این داستان تبدیل طبیعی به سز برای خیلی از مریصاش می افته. البته بگم یکی از فامیلامون چندروز بعد همونجا طبیعی دنیا اورد. ولی به هرحال در مجموع موافقم خیلی پولکی هستن

همه مثل شما استعداد ندارن که تا مقطع دکترا تو دانشگاه  دولتی درس بخونند ..تو هر خانواده ای بچه ...

البته که دیگه دانشگاه رفتن برای دهه هشتاد به بعد مثل آب خوردن شده و نیاز به هزینه های گزاف نیست، درواقع به قول وزیر علوم قیف دانشگاه دیگه برعکس شده، راجع به مخارج ازدواج هم واقعا همین الان حتی توی دهه هشتادیا ازدواج کم هزینه و آسون کم نیست، من خودم خیلی دوست داشتم مراسم ازدواجم ساده تر از اونی که شد برگزار بشه ولی متاسفانه راضی کردن خانواده ها برام مقدور نشد...

با نظرتون راجع به قانع نشدنمون موافقم😂 چون ایدوئولوژیها متفاوته دیگه، منم برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی و شادکامی دارم، راستی اگر دوست دارید بفرمایید دکتری چه رشته ای دارید؟ الان صاحب فرزند هستید؟

متوجه هستم.کاملا درسته حتما قبل از بارداری سعی کن شرایط رو بهتر کنی.مشاور خوب خیلی کمک کنندست.اگر بت ...

من سه سال پیش تحت نظر پزشک متخصص طب ایرانی درمان سودا داشتم ولی الان انگار دوباره داره برمیگرده... همش باید مراقب باشیم😔

راستی مخلوط سه شیره (انگور، خرما و توت) خیلی خوبه، شبی یکی دوقاشق مثل شربت بخوریم

بچه ها من چندوقته برنامه عصر شیرین که از شبکه افق پخش میشه رو میبینیم. روزهای دوشنبه یه کارشناسی میا ...

چه جالب هم نام و هم فامیلی من هستن😂

منم دکتری دارم ولی ادبیات فارسی، کاش واقعا من ایشون بودم😅

ولی راننده تاکسی با۴ تا ۵ تا بچه مدرسه ای با درآمد  ۶ تا ۷ میلیون چطوری میخوان روزگار بگذرونن . ...

شکوفه جان! ما توی کشورمون تعداد زیادی طلبه داریم که با درآمد زیر چهار میلیون و بیشتر از دوتا بچه، دارن به خوبی روزگار میگذرونن. نمیگم کمبود ندارن، اما کمبودها رو برای خودشون غول نکردن. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من برای ناباروری  اونجا میرفتم ..کارشون غیر علمی و بسیار نامنظم بود ..به جای متخصص ماما کاراشون ...

چقدر خوب شد که گفتید. من در مورد صارم خیلی متفاوت فکر میکردم. تشکر  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟