2777
2789
شکوفه جان! ما توی کشورمون تعداد زیادی طلبه داریم که با درآمد زیر چهار میلیون و بیشتر از دوتا بچه، دا ...

بله .خوب طلبه ها دانشجو هستند و با کمک هزینه تحصیلی  زندگی میکنند ..و سبک زندگی ساده ای دارند و چشم هم چشمی و رقابت ندارند .

من سه سال پیش تحت نظر پزشک متخصص طب ایرانی درمان سودا داشتم ولی الان انگار دوباره داره برمیگرده... ه ...

ممنون،چشم حتما انجام میدم.

طبع کلا اینجوریه،همیشه باید مراقب تعادل طبع باشیم.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش اومدین یه تجربه روزی که بچه تون به دنیا اومد و اومدین خونه یه اسباب بازی خوشگل برای خواهر جونش ...

خیلی ممنون🌹

بله انشاالله تصمیم دارم فقط از وقتی باردار شدم انگار دخترم بوکشیده،خیلی مستقل بود الان به شدت وابسته شده🤦‍♀️

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
سلام  ان شاالله تو راهیتون صحیح و ستگالم به دنیا که اومد. در اسرع وقت خودتون بچه اولو صدا کنید ...

سلام خیلی ممنون 🌹 

خیلی راهکار خوبی بود استفاده میکنم انشاالله 🤲 

البته به نظرم نگیم سر بچه نرمه بهتره،چون ممکنه بعضی بچه ها کنجکاو بشن و فشار بدن.میشه گفت  مواظ ...

خیلی ممنون عزیزم ♥️ 

از نظراتتون استفاده کردم

خیلی ممنون🌹 بله انشاالله تصمیم دارم فقط از وقتی باردار شدم انگار دخترم بوکشیده،خیلی مستقل بود الان ...

آره فکر میکنن خواهر و برادرهای جدید جای اونها رو می گیرن،باید بیشتر بهش توجه کنید،

من هم این مشکل رو داشتم ،قطعا یه سری راه حل های دیگه هست که من هم نمی دونم

آره فکر میکنن خواهر و برادرهای جدید جای اونها رو می گیرن،باید بیشتر بهش توجه کنید، من هم این مشکل ر ...

آخه مشکل اینجاست که اصلا به‌ش نگفتیم. چون سنش کمه و درکی از بارداری نداره. 

اصلا بچه ی حسودی نیست و عاشق نوزاده، ولی بازم نگران میشم نکنه اذیت بشه و اذیتم کنه

من یه تجربه دارم: فرزند اولم دختره و دومی پسر.توی بارداری.یه کشو از کمد دخترمو با مشورت باهاش خالی ...

چه خوب

فاصله سنی من و داداش هام تقریبا دو ساله، مامانم میگه اصلا حسادت نداشتین،

ولی دختر من ۵ ساله بود که بچه دوم به دنیا اومد،و کمی حسادت داشت،البته هیچ آسیبی نداشت فقط قهر میکرد

مامانم میگه اگه فاصله سنی کمتر باشه بچه ها راحت تر کنار میان

چه خوب  فاصله سنی من و داداش هام تقریبا دو ساله، مامانم میگه اصلا حسادت نداشتین، ولی دختر من ...

دقیقا همینطوره، فاصله سنی کم برای بچه ها خوبه ولی والدین باید زحمت بیشتری بکشن، فاصله سنی زیاد برای والدین بهتره ولی بچه ها بیشتر اذیت میشن، خواهرزاده های من دقیقا دوسال اختلاف دارن، اولی سه سالشه و دومی یک سالشه، انقدرررر قشنگ بهم ابراز علاقه میکنن، مخصوصا کوچیکه به بزرگه😍 ولی خواهرم طفلک خیلی اذیت شد

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
دقیقا همینطوره، فاصله سنی کم برای بچه ها خوبه ولی والدین باید زحمت بیشتری بکشن، فاصله سنی زیاد برای ...

در عوض یک سری اذیت ها رو نداشته،مثلا تنها نبودن بچه ها،تو این دوره زمونه که بچه ها نمی تونن جایی برن داشتن هم بازی خیلی خوبه

البته که دیگه دانشگاه رفتن برای دهه هشتاد به بعد مثل آب خوردن شده و نیاز به هزینه های گزاف نیست، درو ...

نه متاسفانه  .چند بار آی وی اف کردم و ۳ بار هم سقط داشتم .فرزندی ندارم.

رشته من در شاخه علوم پزشکی  هست .