2777
2789
نه متاسفانه  .چند بار آی وی اف کردم و ۳ بار هم سقط داشتم .فرزندی ندارم. رشته من در شاخه علوم پ ...

ان شاءالله بزودی همینجا خبر بارداریتونو اعلام می کنید🐣

موفق باشید عزیزم، خواهر من و همسرشون هم انگل شناسی پزشکی میخونن

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا همینطوره، فاصله سنی کم برای بچه ها خوبه ولی والدین باید زحمت بیشتری بکشن، فاصله سنی زیاد برای ...

درسته سختی داره.ولی مسلما اثر تربیتی خوبی داره که به مرور زمان بیشتر دیده میشه.

اگر بچه های امروز ما برادر،خواهر داشته باشن البته که برای تربیت زحمت لازمه،آن وقت در آینده خیلی به فرزندانمون کمک میشه.همین که انسان با خواهرش احوالپرسی میکنه حتی تلفنی غم دل کم میشه.یا مثلا بچه ای که عمو داره و چند دقیقه ای گاهی براشون وقت میذاره حتی دیر به دیر و باهاشون بازی میکنه یا هدیه ای  براشون میخره خیییییلی بهتر از عمو نداشتنه.گاهی برادری بچه های خواهرشو یه تایم کمی ممکنه ببره بیرون و براشون خوراکی بخره،عمه ای که برای برادر زادش بادکنک میخره،خاله ای که گیره سر میخره و....هر چند به ظاهر خیییلی ناچیز به چشم بیاد ولی نمیدونید چه اثر روحی خوبی داره.انسان احساس میکنه پشت داره و تنها نیست.حسش هم خیلی اعتماد به نفس میده و آدم احساس بی کسی نمیکنه.حتی اگر خیلی خوب نباشن.

به نظرم وقتی به فرزند آوری فکر میکنیم باید گسترده تر فکر کنیم.اگر نوه هامون یه خاله ی خوب داشته باشن،میدونید چقدر تو تربیت نسلهای بعد مؤثره و نا محسوس هوای آینده ی بچه هامونم داشتیم!حتی هوای بچه های بچه هامونو!

اگر کسانیکه محبت خدا و اهل بیت توی قلبشونه تعداد فرزندانشون بیشتر بشه نسبت به یهود و کافران،میدونید اثر جهانی داره.میدونید شما با به دنیا آوردن و پرورش نسلی خوب در ثواب تمام خوبیهایی که تا قیامت از طرف شما شروع شده و توسط نسلتون ادامه پیدا میکنه شریکید!میدونید با تربیت نسلی خوب ظهور امام زمانمون نزدیک میشه.میدونید دل امامون شاد میشه از گسترش افکار درست!میدونید چه اثر خوبی توی زندگیمون میذاره!

اینطور دیگه شیعه ای دلش میاد خیلی راحت یه بچه شیعه رو سقط کنه.بچه ای که نسلی به دنبالش داشت و نسلش راحت قطع بشه!

بیایید وسیع تر به همه چیز نگاه کنیم.

دیدی که اسلام به زن داره هیچ جای دنیا نیست،نگاهی که معتقده«بهشت زیر پای مادران است»  قدر نگاه قشنگ خدا رو بدونیم  و گول حقوق بشرهای ساختگی غرب رو که برای زنان پیچیده میشه نخوریم!

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
درسته سختی داره.ولی مسلما اثر تربیتی خوبی داره که به مرور زمان بیشتر دیده میشه. اگر بچه های امر ...

ممنون از این همه وقتی که گذاشتید عزیزم🙏🙏

بله کاملا موافقم، البته با جنبه های گسترده تر دینی و سیاسی که فرمودید بیشتر موافقم و حقیقتش انگیزه ی اصلی خودم هم برای فرزندآوری بیشتر هموناست، راجع به مشکلات خواهرم هم بیشتر اختلاف سنی زیر دوسال مدنظرم بود، وگرنه نفس عمل کاملا مورد تاییده، اگر فرصت داشتید تاپیک فرزندآوری منو بخونید⚘

درسته سختی داره.ولی مسلما اثر تربیتی خوبی داره که به مرور زمان بیشتر دیده میشه. اگر بچه های امر ...

راستش من تاحد زیادی راجع به تربیت مذهبی فرزندانم نگرانم....

شما برای این مساله چه تمهیداتی داشتید که بنظر خودتون موثر بوده؟

راستش من تاحد زیادی راجع به تربیت مذهبی فرزندانم نگرانم.... شما برای این مساله چه تمهیداتی داشتید ک ...

مسلما نگرانی وجود داره.اما تا بچه ها پیشمونن میتونیم خیلی غیر مستقیم افکارشونو به سمت درست ببریم.دخترم 5سالشه و پسرم 2ساله.

از همون اول موقع عوض کردن لباس زیر یادشون میدیم که درست نیست کسی ببینه.اگر هم خیلی کوچکند هنگام تعویض پوشک یه پارچه میندازیم روی پای بچه که بقیه راحت نگاه نکنند و برا بچه عادی نشه و خود بچه هم کم کم که بزرگتر میشه یاد بگیره درست نیست کسی ببینتش.اگر هم کسی توی اتاقه بازی در زدن و اجازه بگیر رو انجام دادیم و دارم یادشون میدم در بزنن.هر کدوم از بچه هام که میخوان برن دستشویی یا برای تعویض لباس زیر یاد گرفتن به هم میگن عیبه برو،هر وقت پوشیدم بیا.البته گاهی با هم میبرمشون حمام واسه آب بازی ولی میدونن باید لباس زیر بپوشن.بچه ی دومم هم از خواهرش یاد گرفته.توی دکتر بازی هم یه دوست داره دخترم که یکم ازش بزرگتره،برای دخترم محدوده مشخص کردم و گفتم که بعضی جاها کسی نباید ببینه یا دست بزنه،در عوض گفتم پیشونی و دست و شکم برا بازی اشکال نداره و هر وقت خیلی شکمشونو بالا میزنن به دخترم میگم از روی لباس بازی کنید چون ممکنه به شکمت باد کولر بخوره و دل درد بشی.

دیگه نمیدونم چقدر کارم درسته.اگر کسی نکته ای داره استفاده میکنم.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
راستش من تاحد زیادی راجع به تربیت مذهبی فرزندانم نگرانم.... شما برای این مساله چه تمهیداتی داشتید ک ...

دختر من ۷ سالشه،امسال بهش گفتم  دیگه لباس های آستین کوتاه نپوش،براش دو تا پیراهن آستین دار خوشگل دادم بدوزن،تا وقتی تو حیاط با دوستاش بازی میکنه احساس نکنه که اونها به خاطر لباس های بازشون زیباتر هستن،گفتم روسری سرش کنه،اما گاهی که قبول نمیکنه چیزی نمیگم،

اجبار خوب نیست اما نگاه تحسین بر انگیز و تشویق کلامی اثر داره،

فضاهایی مثل مسجد و هیئت هم تاثیر خوبی روی بچه ها داره،چون دوستان خوبی پیدا میکنن

چه جالب هم نام و هم فامیلی من هستن😂 منم دکتری دارم ولی ادبیات فارسی، کاش واقعا من ایشون بودم😅

جدا؟😃

خیلی جالب شد🤗

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
دختر من ۷ سالشه،امسال بهش گفتم  دیگه لباس های آستین کوتاه نپوش،براش دو تا پیراهن آستین دار خوشگ ...

چی میگه وقتی روسری رو رد میکنه؟

خیلی خوبه دوستای مثل خودش داشته باشه و اینم با همون چیزی که گفتید مهیا میشه.شرکت در مسجد و هیئت و جمع های مدهبی

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
سلام من یدونه دارم ولی ۳ سال دیگه میخوام برم با دارو دو قلو یا ۳ قلو بیارم خیلی دوست دارم ۴ تا بچه د ...

خدا حفطش کنه. منم از جهاتی دوقلو دوست داشتم. از دکتر پرسیدم گفت دوقلو زایی اگه به صورت طبیعی باشه یعنی اون بدن طرفیت تحملشو داره ولی اگه عیرطبیعی باشه کاملا ریسکه و فشار خیلی بیشتری به بدن مادر میاد. احتمال موندن همه اشونم کم میشه.

چی میگه وقتی روسری رو رد میکنه؟ خیلی خوبه دوستای مثل خودش داشته باشه و اینم با همون چیزی که گفتید م ...

میگه گرمه،یا میگه دوستهام که از من بزرگترن تاپ شلوارک میپوشن حالا من یه روسری سر نکنم که اشکالی نداره،

منم گفتم تو به بقیه کار نداشته باش،چون خانوم شدی بپوش،

اکثر مواقع قانع مبشه و احساس میکنم حجاب رو قلبا دوست داره،

فقط نگرانم بعد یه مدتی کنار بذاره