2777
2789
میگه گرمه،یا میگه دوستهام که از من بزرگترن تاپ شلوارک میپوشن حالا من یه روسری سر نکنم که اشکالی ندار ...

مهمه. درکت میکنم

وقتی الان که ایشون ۷سالشه شما هربار باید قانعش کنی و تازه بعصی وقتا هم موفق نمیشید به نظرم اینطور پیش بره ۴سال دیگه که ورود بحران های بلوغ هست ممکنه خدایی نکرده شرایط اصلا مطابق میلت پیش نره. البته قاعدتا منظورم این نیست که باید زورش کنی. ولی تو این سن انتطارمیره جوری باشه که بچه خودش بگه مامان میخوام سر کنم. که تا به سن بلوع میرسه این عادت توش شکل بگیره. 

نمیدونم راه حلاهاش چیه. فقط یکیش به نظرم همونه که تحت مدیریت خانواده دوستاش شبیه خودش باشن.

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
والا این رژیمهای درمان رفلاکس بنظر من یک چیز بی اساسه که خیلی هم مد شده، تا میبریم دکتر میگن لبنیات ...

پسر من نه با دارو نه با شیر خشک و نه با رژیم غذایی!  خوب نشد که نشد!  یه سال و سه چهار ماهش که شد کم کم بهتر شد، واقعا روزای سختی بود، الان البته داره جبران اون دوران رو درمیاره و تا دلش میخاد شیر میخوره، دلمم نمیاد از شیر بگیرمش تا 2 سال، میگم بذا لااقل الان جبران کنه طفلی، ولی همش در حال غر زدنم که چرا انقد شیر میخوری 😁

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@زهرا_جوووووون  

سلام دوست قدیمی!

گفتم اینجا صدات کنم شما هم از تجربیاتت بگی  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
میگه گرمه،یا میگه دوستهام که از من بزرگترن تاپ شلوارک میپوشن حالا من یه روسری سر نکنم که اشکالی ندار ...

دختر منم هفت سالشه. اجباری روی پوشش ندارم. دلش میخواد خوشگل بره بیرون، جوراب شلواری و پیراهن خوشگلی که خودش پسندیده میپوشه، هر چند وقت میریم مقنعه حریر کرپ بچگونه به سلیقه خودش میخریم با لباساش ست میکنه.

اخیرا یه مانتو شلوار ست براش خریدم، تقریبا گرون هم شد اما ارزش داشت. وقتی میپوشه حتما باید ساق دست دستش کنه، چادر سرش کنه و رو بگیره  چادر آستین دار هم دوست نداره. گرفتار شدم. عین حاج خانوما... حالا یه وقتایی هم بدون روسری ممکنه یه جاهایی بره، اما دیگه داره کم میشه. 

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

من چون ساکن قم هستم، نزدیک حرم فروشگاههای ملزومات حجاب زیاده. قیمتاشم تقریبا مناسبه. میبرمش به سلیقه خودش ست ساق و روسری انتخاب میکنه. زمستونا هم مقنعه دو تکه.

مهمه. درکت میکنم وقتی الان که ایشون ۷سالشه شما هربار باید قانعش کنی و تازه بعصی وقتا هم موفق نمیشید ...

ذاتا دوست داره و میگه برام چادر مشکی بخر،

اما هنوز کاملا جا نیوفتاده براش که همیشه حواسش باشه،

متاسفانه اطرافیان هم تاثیر دارن،خانواده خودم میگن چرا روسری سر میکنی ،چرا خودت رو اذیت میکنی،و اینکه تو فامیل و دوستاش کسی نیست که به این موضوع خیلی اهمیت بده،برای همین میبرم مسجد که اونجا دختر های محجبه رو ببینه و یاد بگیره

باید خودم هم روی این موضوع بیشتر وقت بذارم

پسر من نه با دارو نه با شیر خشک و نه با رژیم غذایی!  خوب نشد که نشد!  یه سال و سه چهار ماه ...

طفلک😍

آره دختر منم کامل خوب نشده، ولی دیگه انفجاری بالا نمیاره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
دختر منم هفت سالشه. اجباری روی پوشش ندارم. دلش میخواد خوشگل بره بیرون، جوراب شلواری و پیراهن خوشگلی ...

عزیییزم ،آره دیگه  دخترها میخوان خوشگل باشن🤭😍

دخترم روسری که سرش میکنه،یه تل مو یا گل مو جلوی موهاش میزنه که خوشگل تر بشه😌

شاید باور نکنید ولی من با تجربه ای که دارم میگم مشکلات یه بچه از سه چهارتا بیشتره

دقیقا من به دنیا بیاد عشقم میشه ۳ سال و هشت ماه چطور ارزیابی میکنی

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
@love73     @خوشبختريين     @بانوی_اهوازی     @bsdfhj   ...

سلام دوستان عزیز 

مامانای پر انرژی😍

خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا شدم 

منم مامان ۴ تا گلم

خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم و اگر سؤالی داشتید اگر بتونم حتما در خدمتم 

ممنون از استارتر عزیز 🥰

همه مثل شما استعداد ندارن که تا مقطع دکترا تو دانشگاه  دولتی درس بخونند ..تو هر خانواده ای بچه ...

صحبتهاتون کاملا متینه.اما در بجث ازدواج و خرید و جهاز و حتی سیسمونی و...حرف زیاد دارم و چند ساله دارم با دقت بررسی میکنم که چرا ازدواجها و حتی فرزند آوری سخت شده،یکی از علتهاش بر میگرده به همون بحث سیسمونی و جهاز و...که فکر میکنم توی یه تاپیک دیگه مطرح بشه بهتره.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

البته فکر میکنم اشاره ای کوتاه خوب باشه.

متأسفانه اکثر زندگیها دچار چشم و هم چشمی،مقایسه،حرف و نقل،فیس و فخر و بالانشون دادن خود،بستن دهن مردم و...شده اند.

این خود نمیذاره آدم لذت ببره از زندگیش.مثلا فلان ظرف رو با فلان قیمت بالا خریده و همش نگرانه که چیزیش نشه،در حالیکه وسایل باید در خدمت انسان باشند نه انسان در خدمت اونها.

البته هزینه های بالایی که صرف لوازم آرایش غیر ضرور و کاور ناخن،عملهای زیبایی بدون دلیل منطقی و پوششهای نامناسب که اثر بدی در زندگی خود آدم و دیگران میذاره بحثش باز مفصله.تنها میتونم رمانهای سیاه صورت و زنان عنکبوتی رو معرفی کنم تا ببینید پشت پرده ی هزینه های گزاف لوازم آرایش و پوششهای تنگ و افتضاح که در دنیا معروفند به زنان فاسد،چه پرونده های واقعی توی کشور خودمون ایجاد شده،مطمئنم با خوندن این کتاب تعجب خواهید کرد.این رمانها چاپ جدید و پر مخاطب و برگرفته از پرونده های واقعی هستن،به یه بار خوندنش میارزه،و فوق العاده جذاب و پر طرفدارن.به خصوص رمان زنان عنکبوتی که به ویژه برای زنان و دختران سرزمینم از هر قشری واقعا پر طرفداره و فروش بالایی هم داره.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
سلام دوستان عزیز  مامانای پر انرژی😍 خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا شدم  منم مامان ۴ تا گ ...

چه عالی😍

تا الان فکرکنم چهارمین فردای هستید که اینجا گفته ۴تا بچه داره. یکم از تجربیاتتون بگید لطفا. 

کاش منم بتونم مامان ۴ تا بچه بشم

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓