2777
2789

سلام

منم دوتا فرزند دارم.

البته دومی تازه به دنیا آمده..

حقیقت قبل بچه دار شدن همیشه میگفتم چهارتا رو حتما میارم.

اما بعد بچه اول و سختیایی که بهم تحمیل شد و‌ وضعیت جسمی و‌  روحی و ایداه ال های خودم دیگه تصمیمی بر فرزند اوری نداشتم..

من خیلی روحیه و‌جسم حساسی دارم..و از اونطرف هم طرفدار اینمم که باید خودمم به کارام برسم که با توجه به همه چیزایی که گفتم نمیشد.

ضمن اینکه من هدفم از بچه دار شدن اینکه تنها نباشن و‌همبازی باشن نبوده..هر بچه ای به نوبه خودش مهمه و به خاطر وجود خودش باید با به دنیا بزاره نه دیگران..

و یک‌ چیزی که برام مسئه است اینکه من از وابستگی میترسم

اینکخ ااان دوتا قلب ببرون من داره میرنه و من نفسم بهشون بنده برام ایجاد اصطراب میکنه. دلم گنده نیست حقیقت.

💕

من با یه بچه بشدت پشیمونم خیلی زیاد

خیلی خسته و عصبیم میکنه

هنش نق نقو بشدت بدغذا بهانه گیر لجباز 

خودمم ک هیچی از عصاب و ارامشم نمونده روانیه کامل شدم ازدستش

بااینکه دمنوش و مدیتیشین واینکارا رو میکنم ولی اصلا اروم نیستم

بقول یکی از کاربرا میبینم همه بابچه هاشون کیف میکنن میرن سفر و تفریح حسرتش به دلم میمونه

هرجارفتم پشیمون برگشتم

نمونش امروز صبحانه نخورده ناهارجایی دعوت هستم

مطمئنم ک میخاد بی اعصاب بازی دربیاره و کوفتم کنه

رودربایستی ام دارم نمیتونم نرم

بخدا ازدستش هیچجا نمیرم و راضی نیستم کسی بیادخونمون

حتی باباشم خونه بودنی رومخی میشه دیگ چه برسه به مهمون

اه خسته ام خیلی

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عالی😍 تا الان فکرکنم چهارمین فردای هستید که اینجا گفته ۴تا بچه داره. یکم از تجربیاتتون بگید لطف ...

فدای شما😘

انشاءالله به امید خدا میتونی

من الان نزدیک ۲۷ سالمه

پسر بزرگم نزدیک ۹ سالشه،دخترم امسال میره کلاس اول😍،پسر دومم نزدیک ۴ سالشه و فنچمون هم ۷ ماهس 

تجربه که بخوام بگم نمیدونم از کجا شروع کنم😅

درسته زندگی با ۴ بچه سختی هایی داره ولی با یکم مدیریت و اخلاق خوش و کمی خونسردی میشه از پسش براومد ،من نمیگم مشکلی نداشتم چرا داشتم و هراز گاهی هم مشاوره رفتم،ولی به نظرم شیرینی ها و تجربه هایی که آدم به دست میاره خیلی بیشتر میچربه،این که بتونی یه بچه ی خلاق و پر از انرژی و درس خون به نظرم تربیت کنی خیلی شیرینه

من تمااام خودمو صرف بچه نکردم سعی کردم به خودمم برسم در کنار همه ی مسئولیت ها،مثلا کلاسای هنری زیاد میرم،باشگاه،کلاس خیاطی رفتم و الان خیلی از مانتو ها و شومیزهامو خودم میدوزم و لباس برای دخترام😍

و همیشه خداروشکر خونم مرتبه و تازه وقت استراحت هم زیاد دارم😅،شاید بگید سخته نمیشه ولی چرا میشه،تو هر خونه قانون هایی هست و تو خونه ماهم همینطور،به بچه‌ها مسئولیت میدم مثلا هر از گاهی از خواهر کوچیکشون مراقبت میکنن حتی پسرم میخوابوندش،تمیزی و مرتبی اتاقشون به عهده خودشون هست و...به نظر من به بچه باید از سن کم مسئولیت های کوچیک داد تا در آینده مسئولیت پذیری بالایی داشته باشه 

ادامه...

به طبع بچه‌ها دعوا و این چیزا دارن باهم من سعی میکنم زیاد تو مشاجره هاشون دخالت نکنم تا وقتی که به هم آسیبی نرسونن، چون بچه هستن و دلشون پاکه از یه طرف دعوا دارن از طرف دیگه خیلی زود دوباره باهم صمیمی میشن و بازی میکنن،اجازه میدم بهشون تو بالکن گل بازی کنن چون خیلی برای هوششون خوبه،بعضی وقتا یه چادر بزرگ پهن میکنیم و کاردستی درست میکنیم نقاشی میکشیم خمیر بازی میکنیم و...خیلی وقتا وقتی دارم خونه مرتب میکنم با ذوق میان میگن دستمال و شیشه پاک کن بده گردگیری کنیم منم تشویقشون میکنم و اونا خیلی دوست دارن،هرچند بعدش خودم باید همه جارو دستمال بکشم😅😂،جایی که میریم خیلی مواظب هم هستن و پسر بزرگم بهشون نکات ایمنی رو گوشزد میکنه😅

اووو دیگه خیلی چیزای دیگه نمیگنجه همه رو بنویسم ولی اگه بازم سوالی داشتید درخدمتم که تجربمو بگم

من با یه بچه بشدت پشیمونم خیلی زیاد خیلی خسته و عصبیم میکنه هنش نق نقو بشدت بدغذا بهانه گیر لجباز& ...

عزیزم حتما شما خیلی با نظم و مرتب هستید و دوست دارید همه کارهاتون به موقع و درست انجام بشه درسته؟

ببین من تجربه خودم اینه از وقتی بچه وارد زندگی میشه دیگه باید قید یه چیزایی رو برای مدت کوتاهی زد،اگه بخوایم همه چی مثل قبل باشه و بچمون خیلی متین و با ادب و باشخصیت باشه نمیشه طبیعتا، هر چیزی به موقعش،اگه بخوایم همه چیزو به بچه گوشزد کنیم اینو بخور این کارو نکن دست نزن و اینا...میریم رو مخ بچه و لجباز و یک دنده میشه ،و از طرف دیگه هم نباید لی لی به لالاش گذاشت خیلی چون بازم جواب نمیده ،به نظرم بچه تو دست ما پدر و مادرا مثل خمیر بازی هست هر جور خودمون فرمش بدیم و انعطافش بدیم همون جور بزرگ و تربیت میشه،پس یکم خونسرد باشیم،از یه اخلاق بدش شروع کنید و با آرامش روش کار کنید و بعد برید سراغ بعدی

موفق باشی دوست گلم زندگی خیلی کوتاهه سعی کن همیشه لبخند به لبت باشه 🥰🥰

سلام منم دوتا فرزند دارم. البته دومی تازه به دنیا آمده.. حقیقت قبل بچه دار شدن همیشه میگفتم چهارت ...

حقیقتش این استرس و اضطراب رو من هم دارم ولی به نظرم نشان از علاقه زیاد هست من احساس میکنم با پسر بزرگم یه جورایی خودمم بزرگ شدم و خیلی بهش وابسته هستم یادمه روز اول مدرسش داشتم میمردم وقتی برگشتم خیلی گریه کردم ولی به مرور بهتر شدم،اصلا نمیتونم یکی از بچه‌هامو پیش کسی بذارم و برم به کاری برسم قلبم میاد تو دهنم از استرس

فدای شما😘 انشاءالله به امید خدا میتونی من الان نزدیک ۲۷ سالمه پسر بزرگم نزدیک ۹ سالشه،دخترم امسا ...

چقدر قشنگ

ببخشید

شما وقتی هنوز بچه نداشتید چطور بودید؟ مثلا اونموقع فکرمیکردید بتونید این شرایطو مدیریت کنید؟ 

آدم فعالی بودید؟ 

در کارهای خونه و امور شخصی منظم بودید؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
به طبع بچه‌ها دعوا و این چیزا دارن باهم من سعی میکنم زیاد تو مشاجره هاشون دخالت نکنم تا وقتی که به ه ...

دقیقا

چقد پسر ۹ ساله تون رشد عقلیش جلوعه.

خونه اتون اپارتمانه؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
به طبع بچه‌ها دعوا و این چیزا دارن باهم من سعی میکنم زیاد تو مشاجره هاشون دخالت نکنم تا وقتی که به ه ...

شما کانال ها و گروه استاد سلطانی رو دارید؟ برای بچه های زیر ۶ سال.

ذاتا دوست داره و میگه برام چادر مشکی بخر، اما هنوز کاملا جا نیوفتاده براش که همیشه حواسش باشه، متا ...

با اطرافیان صحبت کنید. بگید این راه خونواده ماست که روش اتفاق نظر داریم اگرم حرفی هست جلوی بچه ها نگید چون روشون اثر منفی میذاره و ممکنه باعث شه به این نتیجه برسیم که دیدارها رو محدود کنیم

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
چقدر قشنگ ببخشید شما وقتی هنوز بچه نداشتید چطور بودید؟ مثلا اونموقع فکرمیکردید بتونید این شرایطو م ...

اون موقع نه راستش فکرشم نمیکردم بتونم از پسش بر بیام(یکی از شروط همسرم داشتن ۴ فرزند بود)میگفتم وای نمیشه و فلان ولی خداروشکر چون همسرم بچه دوست هست خیلی کمکم بوده و هست از لحاظ روحی خیلی بهم روحیه میداد همش برام از خوبی های فرزند آوری و تربیت و ائمه و...میگفت،آدم فعالی بودم درسمم خوب بود و انشاءالله از سال بعد قصد ادامه تحصیل دارم و تو کلاسای مختلف هم شرکت میکردم،تو کارای خونه هم در حد وسواس نبودم ولی مرتب بودم

دقیقا چقد پسر ۹ ساله تون رشد عقلیش جلوعه. خونه اتون اپارتمانه؟

خداروشکر آره خیلی کمک دستمه وقتایی که شوهرم سرکاره،نه عزیز ویلایی،البته تا دوسال پیش آپارتمان بودیم 

خداروشکر آره خیلی کمک دستمه وقتایی که شوهرم سرکاره،نه عزیز ویلایی،البته تا دوسال پیش آپارتمان بودیم& ...

ما هم سالها توی خونه های 50-60متری بودیم،بچه هامون که دنیا اومدن هم روزای سختو دیدن هم روزهای شیرین رو.یاد گرفتن برای اهدافشون فکر کنند،فقط نشینند و غر بزنند.به نظرم سختی ها اگر درست مدیریت بشه با کمک مهارتهای درست تربیتی،تبدیل میشه به بهترین لحظه ها.

وقتی شرایطمون سخت بود سعی کردم به جای ایجاد حس ناامیدی با کمک کانال خانواده ی چند فرزندی خلاقیت بچه ها رو بالا ببرم و اعتقادشون به مهربونی خدا رو قوی تر کنم.

به دخترم میگفتم چی دوست داری به خدا بگو.میگفت یه خونه بریم که حیاط داشته باشه،اتاقمون بزرگتر باشه.البته ما هم پس انداز کردیم و شوهرم از مشاورین کار در زمینه ی ارتقای شغلش کمک گرفت،خدا روشکر الآن خونمون یه حیاط کوچک داره.فضای خونمون هم برای بازی بچه ها خداروشکر مناسب تره.همیشه بهش یاد میدم چه دارا بود چه ندار همیشه تلاش کنه و راضی باشه به چیزهایی که داره و خیلیها ندارن.اینطور اگر بزرگ شد و خانواده تشکیل داد،بهتر با شرایط سخت و آسان زندگی کنار میاد و مهمترین معیارش نمیشه پول.البته سعیم اینه که اینطور بشه،یقینا خودش هم مهمه و دوستانی که در آینده برای خودش انتخاب میکنند هم مهمند در تصمیم گیریهای زندگیش.

در کل خواستم بگم کسانیکه معتقدند بچه نباید کلا سختی بکشه،درست نیست.سختی ای که باعث رشد بچه بشه از هزاران امکاناتی که بچه رو راحت طلب و طلبکار بار بیاره بهتره.اینم نظری که از مطالعه و مشاوران آگاه بدست آوردم.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
عزیزم حتما شما خیلی با نظم و مرتب هستید و دوست دارید همه کارهاتون به موقع و درست انجام بشه درسته؟ ب ...

اینا همش به حرف قشنگ و راحتن

امروز رفتم مهمونی بخدا نمیدونی چه کارایی کرد یعنی برات تعریف کنم باورت نمیشه

دوسداشتم بمیرم ازدستش

چجوری اخلاق بدشو حل کنم؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜