2777
2789
اون موقع نه راستش فکرشم نمیکردم بتونم از پسش بر بیام(یکی از شروط همسرم داشتن ۴ فرزند بود)میگفتم وای ...

من کارام معمولا طول میکشه و سریع هم خسته میشم. به نظرت من میتونم یه خونواده ۶ نفره رو مدیریت کنم؟ گاهی وقتا فکرمیکنم که خدا که بهم بچه نمیده داره بهم فرصت میده خودمو عوض کنم. شما اگه برگردید عقب چه کارهایی میکنید و چه کارهایی نمیکنید؟؟

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
نه گلم ندارم  اگه دارید لینکشو بیزحمت بذارید

عزیزم علاوه بر کانال استاد سلطانی

چندتا کانال چندفرزندی هم میشناسم اونارو هم میذارم شاید به درد خورد. 

@hooshe_motaadel
@mehre_madari
اینا برای استاد سلطانی

@khanevadechandfarzandi
@bano_sadeghy
@hejrat_kon
اینا هم کانالایی که ادمینش یه مادر چندفرزند هست💟

اینم یه گروه مادری بر اساس اصول استاد سلطانی
https://eitaa.com/joinchat/1252589619Cb05698ba03

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداروشکر آره خیلی کمک دستمه وقتایی که شوهرم سرکاره،نه عزیز ویلایی،البته تا دوسال پیش آپارتمان بودیم& ...

خدا براتون نگهش داره...

ببخشید تهرانید؟ 

اپارتمان طبقه چندم؟

اون موقع نه راستش فکرشم نمیکردم بتونم از پسش بر بیام(یکی از شروط همسرم داشتن ۴ فرزند بود)میگفتم وای ...

خدا به زندگیتون خیر و برکت بده. من مطمینم که بچه هایی که با این نیت به وجود میان از طرف خدا به تربیت و ایمانشون برکت میباره...

ما هم سالها توی خونه های 50-60متری بودیم،بچه هامون که دنیا اومدن هم روزای سختو دیدن هم روزهای شیرین ...

شما خیلی صبور هستید. در مورد روش صحیح تربیت با شما موافقم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یکی از تجربیات من در زمینه تربیت اقتصادی، زندگی با افراد محرومه.

به دلیل شرایط کاری همسرم، ما هرچند وقت به مناطق محروم کشور میریم و چند هفته در روستاهای دور افتاده با خانواده های اونجا زندگی میکنیم. بچه های من عین همون بچه ها میپوشن، میخورن، بازی میکنن، خلاصه وقتی برمیگردیم، با اینکه اقواممون از نظر مالی سطحشون نسبتا بالاست، بچه ها غبطه نمیخورند. چون سطح مالی پایین تر از خودشونو دیدن، دلشون نمیاد جوری زندگی کنن که با دوستای روستاییشون خیلی تفاوت داشته باشن.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

@مامانکوچولو_    عزیزم بیا اینجا سوالاتو بپرس اینجا جمع چندفرزندهاست.

@سبزهزار    

@آبگرمکن    

@چهارخونه  

@مامانکوچولو_      عزیزم بیا اینجا سوالاتو بپرس اینجا جمع چندفرزندهاست. @سبزهزار ...

راسش من ک سه تا دارم و چهارمی تو راهه بچهام تو خونه خیلی دعوا میکنن ۸ ۶ و ۳ ساله هستن پسر دختر پسر دوتا بزرگا خیلی بم میپرن اما همونجوری هم همبازین سوالم اینه ک بچها شما چی خیلی دعوا میکنن یا اذیت میکنن همدیگه رو چیکار میکنید ک تنش بین بچها رو کم کنین

راسش من ک سه تا دارم و چهارمی تو راهه بچهام تو خونه خیلی دعوا میکنن ۸ ۶ و ۳ ساله هستن پسر دختر پسر د ...

عزیزم من فقط ارزوشو دارم. خود بچه ها رو فعلا ندارم😷 از خانومایی که چندتا بچه دارن بپرس. یکیش اسی. یکیش همین دو صفحه قبل کاربرlove3 یکی دیگه هم کاربرqw23 اینجا گفتن ۴ تا بچه دارن. ۳ تا بچه هم زیاد داریم. اکثر افرادی که تگ شدن بالای ۲ تا دارن.

یکی از تجربیات من در زمینه تربیت اقتصادی، زندگی با افراد محرومه. به دلیل شرایط کاری همسرم، ما هرچند ...

یاد این جمله افتادم که میگن توی چیزایی که به دنیا و مادیات بر میگرده همیشه به پایین تر از خودت نگاه کن و در مورئ چیزهایی که به آخرت و ایمان و...بر میگرده به بالاتر از درجه ی خودت نگاه کن!

اگر همه همیشه اینطور فکر میکردیم که همه چیز عالی میشد.متأسفانه خیلی جاها منکر و معروفها جاشون عوض شده و از طرفی ملاک خیلیها برای ازدواج و فرزند آوری و...پول حرف اولو میزنه!مورد بوده پسره خوش اخلاق و با جنم و اهل کار،تحصیل کرده،اهل حروم حلال بوده،اهل دود و دم ودنبال ناموس مردم هم نبوده،فقط مشکلش این بوده که نمیتونسته قول بده که دختر هر وقت هر چی خواست آماده باشه!بخاطر همین پسره رو بهش جواب رد دادن.چون شاهزاده ی ایده آل خوشبختی نبوده!

کم نیستند دختران و پسرانی که به این شیوه تربیت میشن و هر چیزی بهشون تقدیم کنی سیر نمیشن و باز طلبکارند،مسلمانی که الگوی زندگی معصومین توی تربیت بچه هاش نباشه نیاز به تفکر و پیدا کردن راه حل داره حتما!همه چیز که فقط پول نیست!

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
اینا همش به حرف قشنگ و راحتن امروز رفتم مهمونی بخدا نمیدونی چه کارایی کرد یعنی برات تعریف کنم باورت ...

درسته سخته این حرفا ولی اگه بخوای از یه جا شروع کنی میشه،منم خودم مثل شما این مسائل رو داشتم،متأسفانه ما زیادی حساسیم گاهی وقتا،هر بچه ای یه روش داره که بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی اون موقع سعی کن بهش نزدیک بشی و با مهربونی باهاش صحبت کنی و خواستت رو ازش بخوای یا کارای بدشو به صورت داستان از یه بچه تعریف کنی دفعه اول توقع نداشته باشی جواب بده استمرار میخواد و راه های مختلف امتحان کن

شما خیلی صبور هستید. در مورد روش صحیح تربیت با شما موافقم

نه والا.منم گاهی از کوره در میرم ولی سعی میکنم اگر اشتباهی کردم جبران کنم.همه ی آدمها هم عصبانی میشن و تا حدیش طبیعیه.مهم اینه که جبران کنیم و سعی کنیم اصلاح کنیم و با یادگیری تجربه و مهارت و موارد درست روانشناسی اوضاع رو بهتر کنیم.

در ضمن علت عصبانیت هم باید بررسی کنیم و دنبال راه حل باشیم.امروز راهکار بغل کردن بچه و ناز کردن رو امتحان کردم هم حال خودم بهتر بود هم بچه ها.

این راهکار رو مدتها پیش یکی از کاربرها توی پیامشون گفته بودن!امروز چند دفعه امتحان کردم واقعا عالی بود*

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
 من کارام معمولا طول میکشه و سریع هم خسته میشم. به نظرت من میتونم یه خونواده ۶ نفره رو مدیریت ک ...

منم راستش یه مدت خیلی زود خسته و بی حال میشدم کم خونی دارم رفتم طب سنتی جدیدا یکم دارو و اینا داده بهترم خداروشکر، به نظرم ماها اگه میخوایم بچه های خوبی تربیت کنیم باید اول از همه به خودمون برسیم از همه لحاظ از لحاظ جسمی که خیلی زیاد آخه بچه‌ها به مامان پر انرژی نیاز دارن نه مامان بی حال و بی حوصله 

اگه برگردم عقب سعی میکنم صبور تر باشم زندگیو به کام خودم تلخ نکنم همه چیزو سفت و سخت نگیرم رو آداب و معاشرتم با دیگران کار کنم(آخه آدم کم رویی هستم و نمیتونم نه بگم متاسفانه البته الان خیلی بهتر شدم)حرف مردم برام مهم نباشه که چی میگن پشت سرم و سعی کنم بیشتر خوش بگذرونم و شادی کنم حتی با کوچکترین چیز و دوست دارم آدم تاثیر گذاری باشم و انرژی مثبت باشم برای دیگران و ..‌.

خدا به زندگیتون خیر و برکت بده. من مطمینم که بچه هایی که با این نیت به وجود میان از طرف خدا به تربیت ...

قربونت عزیزم شما لطف داری،شمام همچنین انشاءالله خداوند بچه‌های صالح و سالم بهتون عطا کنه زیر سایه پدر مادر بزرگ شن