2777
2789

@دور    

@قند_فراوان    

@گلرخ71    

@yfdss    

@یاس_سیلی_خورده  

سلام خانما فکرکردم این تاپیک میتونه براتون مفید باشه. لطفا تجربیاتتونو هم در اختیار بقیه بذارید⚘

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

ماشاالله به استارتر ، مادر چهار فرزند، خدا قوت پهلوااان..

منم دوتا گل پسر ۵ ساله و یک ساله دارم...

خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم...

و در مرحله اول تجربه خودم اینه که پدر مادرا، اگر میخوان فرزندان خوبی داشته باشن ، روی خوب بودن خودشون کار کنند... بچه ها حتی در جزییات هم از پدر مادرشون تقلید میکنند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعوا که بین بچه ها طبیعیه. گریه هم برای نوزاد. البته خب طبیعتا دعوای و گریه زیادو منظورم نیست. فکرکن ...

از دختر بزرگم توقع دارم کمکم کنه هیچ کمکی نمیکنه ۱۳ سالشه  اگر نگم رختخوابش هم جمع نمیکنه ..کلا حس میکنم خسته ام نیاز به استراحت دارم یه مدت برم  یه جای که هیشکی نباشه 

خخخخخخ. عزیزم من خودم به شخصه تا نخوان کار خیلی خطرناکی انجام بدن چیزی بهشون نمیگم. ببینید اگه بخو ...

شما که خیلی باحالید. کاربریتونو تاپیکای دیگه دیدم فکرکنم از لحاظ روحی بیشتر از ۳تا بچه رو هم ظرفیتشو دارید  

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
شما که خیلی باحالید. کاربریتونو تاپیکای دیگه دیدم فکرکنم از لحاظ روحی بیشتر از ۳تا بچه رو هم ظرفیتشو ...

خخخخخخخخخخخخخخخخ.

یعنی عاشقتممممممممممممممممم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

از دختر بزرگم توقع دارم کمکم کنه هیچ کمکی نمیکنه ۱۳ سالشه  اگر نگم رختخوابش هم جمع نمیکنه ..کلا ...

آره خب.

فکرمیکنم باید درباره مسئولیت پذیری بچه ها سرچ کنید.  فکرمیکنم باید از مسیولیتهای کوچیک شروع کنید بهش کاری رو بسپرید. هرچند که ممکنه اولش دست و پاشکسته انجام بده یا شونه خالی کنه.

الان این دخترتون تو خونه چه کارهایی میکنه؟

لطفا دوستان دیگه هم بگن نظرشونو

آره خب. فکرمیکنم باید درباره مسئولیت پذیری بچه ها سرچ کنید.  فکرمیکنم باید از مسیولیتهای ...

اگر نگم هیچی فقط ریخت و پاش میکنه فقط نیمرو درست میکنه و داداشش رو یکم کمک حالم هست ور میداره مثلا خوابش میکنه 

خخخخخخخخخخخخخخخخ. یعنی عاشقتممممممممممممممممم.

😁 منم یه دوست دارم ۳تا بچه داره. هم خودش مثل شماست هم بچه هاش فوق العاده آرومن یعنی فوق العاده. خب واقعا اگه بقیه شرایط هم باشه بچه ها زوج باشن که خیلی بهتره. مثلا ۴ تا یا حتی ۶تا😁 چون معمولا ادما دوتا دوتا صمیمی میشن وقتی بچه ها ۳ تان یکیشون ممکنه یکم درحقش اجحاف شه

اگر نگم هیچی فقط ریخت و پاش میکنه فقط نیمرو درست میکنه و داداشش رو یکم کمک حالم هست ور میداره مثلا خ ...

خوبه داداششو میخوابونه باز. اگه باهاش مشورت کنید از اینکه این کارو انجام میده حس خوبی میگیره.  مثلا در زمینه خوابوندن بچه یه بار که شما میخوابونید به دخترتون بگید عه به نظرت چرا داداشت نمیخوابه؟ یا مثلا چیکار کنیم که منظم بخوابه؟ یا زود بیدار نشه و... وقتی از انجام یه مسیولیتی حس اعتماد به نفس گرفت حس بزرگ بودن و قابل مشورت بودن از شما گرفت. فکر کنم بیشتر اماده بشه برای مسیولیت جدید...

ببخشید میشه بگید چرا دکتر اینو گفته؟ شما که سه تا بچه هاتونم سزارین نبودن برام سوال شد را دکتر گفته ...

گفت گناه داری😆😆😆

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
 خوبه داداششو میخوابونه باز. اگه باهاش مشورت کنید از اینکه این کارو انجام میده حس خوبی میگیره. ...

مرسی از راهنمایتون عزیزم....این یه کار رو خوب انجام میده  راستش بخوای بیشترش داداشش رو این میخوابونه حتما از راهنمایی تون استفاده میکنم

این بدعذایی رو خیلی از بچه ها دارن انگار. منم دوتا خواهرزاده هام همینن. البته اونام یدونه هستن. دختر ...

معمولا پدر مادر روی بچه اول حساسن و خیلی نازش رو میکشن همین خودش بد غذایی میاره،

بعد اینکه وقتی دومی میاد  و خوب غذا میخوره ،اولی هم انگار اشتهاش باز میشه

ماشاالله به استارتر ، مادر چهار فرزند، خدا قوت پهلوااان.. منم دوتا گل پسر ۵ ساله و یک ساله دارم. ...

اره واقعا ماشالا

دقیقا گل فرمایش کردی. 

مرسی از راهنمایتون عزیزم....این یه کار رو خوب انجام میده  راستش بخوای بیشترش داداشش رو این میخو ...

خواهش میکنم عزیزم.⚘