2777
2789
عنوان

با خواهرم درد و دل کردم بحثم شد

317 بازدید | 7 پست

چند روزه ناراحتم و زدم زیر گریه و کلی درد دل کردم منو قضاوت میکنه و منم باهاش بحثم شد. چند وقته توی کارم گره افتاده یه جا رو برای کارم اجاره کردم بعد دو هفته صاحب خونه زد زیر همه چیز، چند نفر که میخواستم باهام همکاری کنن زدن زیرش ، اینا رو به خواهرم میگم و گریه میکردم داشتم میگفتم احساس میکنم دست رو هر چیزی میدارم نمیشه و تا اومدم عروسی بگیرم کرونا اومد و لباس عروسم توی کمد داره خاک میخوره و تا سر کوچه هم نتونستم برم ماه عسل و حتی یه نفر بهم تبریک نگفت ، گفتم هر چی بیشتر برای کارم تلاش میکنم بیشتر گره حیف که و از این حرفا من رو مسخره میکنه که فکر کردی تو فقط مشکل داری و به مشکلات میخنده که تو برای لباس عروسک گریه میکنی  میگه اگه کسی بهت تبریک نگفتع چون تو از هنه فاصله گرفتی و از این حرفا . من میگم شاید مشکلات من توی دنیا بی اهمیت باشن و کوچیک مهم اینه که من دارم باهات درد و دل میکنم و فقط همدردی میخوام نه بیشتر ! من خیلی ناراحتم از خواهرم .اون‌میاد پیش من گریه میکنه از مشکلاتش همش بهش دلداری میدم حتی شبا از ناراحتیش خوابم نمیبره و توی خونه قدم میزنم . خواهش میکنم شما هم مشکلات من رو مسخره نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه خواهر من هم همین طوره.خودم خوب فکرش کردم.فهمیدم درددل کردن باهاش بدتر عذابم میده وناراحتم میکنه.دیگه هیچ کدام از حرف ها وکارهای خصوصی ام بهش نمیگم

واسه ام دعا کنید خیلی تنها شدم😪

ناراحت نباش مدل دلداری دادنش اینجوریه

بعضیا بلد نیستن منم بلد نیستم! مثلا رفیق صمیمی شوهرم فوت کرد داشت گریه میکرد ،من اصلا نمیدونستم چجوری دلداری بدم بهش رفتم گفتم عیب نداره ک فوت کرد فدا سرت  

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
ناراحت نباش مدل دلداری دادنش اینجوریه بعضیا بلد نیستن منم بلد نیستم! مثلا رفیق صمیمی شوهرم فوت کرد ...

اخه‌مسخره میکنه . من از کودکی ارزوم بود عروس بشم.  لباس عروسم رو یک سال زمان گذاشتم و خریدم . قشنگترین لباس که آرزو داشتم . کلی برنامه چیده بودم عروسیم چجوری باشه و کرونا اومد لباسم صاف رفت توی کمد . خواهرم میدونه چقدر من دوست داشتم عروس بشم . چقدر برنامه داشتم برم‌ماه عسل نا سر کوچه هم نرفتم عقد کردم یه راست اومدم توی خونه م . میدونم از بیرون مسخره ست اما کاش به روم نمیاورد. هیچ کس تبریک نگفت بهم.  میگم بهم تبریک نگفتن میگه خودت مقصدی که با کسی نمیخوای در تماس باشی! میگم خب اینا که بام‌تبریک نگفتن چرا باید باهاشون در تماس باشم. من مشکلات اون رو درک میکنم کلی غصه ش رو میخورم اما اون و مادرم الان پشت تلفن به من خندیدن وقتی من دارم های های گریه میکنم . خیلی دلم شکسته

اخه‌مسخره میکنه . من از کودکی ارزوم بود عروس بشم.  لباس عروسم رو یک سال زمان گذاشتم و خریدم . ق ...

اشکال نداره تو بزرگواری کن وب دل نگیر

لباس عروستم بپوش برید آتلیه عکس بگیرید که ب یادگار بمونه

ان شاالله کرونام تموم میشه یه سفر برید که همه چی یادت بره

بعدشم زود جا نزن,بازم بگرد ی خونه پیدا کن ،نیروی کمکی هم گیر میادخیلیا دنبال کارن،تو دیوار آگهی بزنی کلی آدم برا کارت پیدا میشه

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید