2777
2789
عنوان

قطره پاراکید به نوزاد ۱۸ ماهه

4913 بازدید | 29 پست

بهداشت بهم گفت بعد واکسن ۲ برابر وزن بچه بدم که شد ۲۵ قطره. حالا همسرم خودش حساب کرد شد ۲ میلی و نصف. الان دیدم رو بروشور نوشته در هر بار بیشتر از ۱۲۰ ندین. حالا موندم . چقدر باید بهش بدم؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه همون دوبرابر وزنش میدادم..

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
من پاراکید میدم همیشه به بچه ام.  موقع واکسن 18ماهگی پسرم 11کیلو بود من بهش 18قطره پراکید میدا ...

خب اساسش چی بود؟ الان من چقدر باید بدم. بنده خدا پسرم بالا اورده. فکر کنم بهش زیاد میدادیم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
منکه همون دوبرابر وزنش میدادم..

چقدر وزنت شبیه منه. امیدوارم موفق بشی

عزیزم‌من الان تو بیمارستانم شیفتم.صبر کن الان از دکتر اطفال میپرسم برات

وای دستت درد نکنه. ممنون میشم

خب اساسش چی بود؟ الان من چقدر باید بدم. بنده خدا پسرم بالا اورده. فکر کنم بهش زیاد میدادیم

پاراکید چون غلیظه دوبرابر نباید بدی. ولی موقع واکسن چون خیلی تب میکنن بچه ها بهتره چند قطره بیشترر از وزنش بدی. مثلا اگه بچه ات 10کیلو هست شما 15قطره بده دیگه 20قطره نده

🖤
الان تب داره؟چرا شربت استامینوفن بهش نمیدین بالای یکساله  شاید چون قطره بیشتر برا زیر یکساله ا ...

از داروخانه گرفت. من که نرفتم اونها خودشون دادن

چقدر وزنت شبیه منه. امیدوارم موفق بشی

اخی عزیزم...ممنونم گلم

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈