2777
2789
عنوان

قطره پاراکید به نوزاد ۱۸ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 29 پست
عزیزم‌گفتن واکسن ۱۸ ماهگی دردناکترین و بدترین واکسن هست. حتما دو برابر وزنش بدید.کمترش اثری نداره و ...

اگر استامینفن چه شربت چه شیاف اضافه داده بشه احتمال تشنج هست. شما قطره استامین فن پرسیدی این قطره سوسپانسیون هست پاراکید غلیظ تر از قطره معمولیه نباید دو برابر وزن بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم گفتم قطره پاراکید گفتم‌مشکلی نداره .دوبرابر وزن 

من الان شمردم. هر ۱ میلی ۱۰ قطره است. پس میشه ۲.۵ میلی؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

ولی شیشه اش نصف شده.درسته؟ تا چند روز باید بدم؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
نه جانم من هم ماما هستم هم دوتا بچه کوچیک دارم که مدام برای تبشون از دکترشون میپرسم 

گلم‌منم ماما هستم دو تا هم بچه دارم.ولی متخصص اطفال که نیستم سوال پرسیدم اینو گفتن دیگه خود دانید.من وقت بحث ندارم

ولی شیشه اش نصف شده.درسته؟ تا چند روز باید بدم؟

دکتر اطفال گفت ۲۴ ساعت هر ۶ ساعت اگرتب داشت بدن اگرتب نکرد لزومی نداره بدن.باز هر جور خودتون صلاح میدونید.فقط چون درد داره هر ۸ ساعت ۱۰ قطره بدن که دست و پای بچه درد نگیره.

2790
2778
2791
2779
2792