سلام گلا خانوما شما اگه یکی خیلی دوست داشته باید ولی خانواده تون مخالفت کنن اون بگه هیچی ازت نمیخوام خودت بیا و لباس تنت شما این کار می کردین اینم بگم ک مثلا خانواده تون دوستون نداشته باشه و فقط برا حرف زدن خوبن و سنگ میندازن جلوتون ولی بدونید با اون آقا خوشبختید
دونستن رو که اصلا نمی دونین. نهایتا احتمال زیاد میدی خوشبخت بشی.وگرنه زندگی تا زیر یه سقف نری معلوم نمیشه.پلهای پشت سرمو خراب نمیکردم.ولی اگر تصمیممیگرفتم پاش می موندم پس فردا بفیه رو مقصر نمی دونستم
من مطمعن بودم. خوشبختم باهاش. ولی هیچ وقت این کارا نمیکنم. چون لیلی ومجنون باشی.یه روز دعواتون. میشه. آدم بدونه پشتوانه هم. تو دعوا کم میاره وضعیف میشه
این حرف خیلی کلی هست عزیزم، الزاما این که دو نفر خوب باشن معناش این نیست که باهم خوشبخت میشن👌👌👌 باید ببینید معیارهاتون و خصوصیات اخلاقی تون چقدر بهم نزدیکه
از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
همه از دور خوبن. همه تو خوشی خوبن. یه دور سرش داد بزن. ببین چطور کفاشش بر میداره و در میره
اینم بگم که بدزبونی داره تا عصبانیش میکنم ولی کلا خیلی آدم خوبیه و اینکه خیلی دوسش دارم و همه تو خانواده میدونن هم میخوایم اگه تموم شه رابطمون سخته برام