2777
2789
عنوان

کممممککککککک کنید

212 بازدید | 47 پست

سلام گلا خانوما شما اگه یکی خیلی دوست داشته باید ولی خانواده تون مخالفت کنن اون بگه هیچی ازت نمیخوام خودت بیا و لباس تنت شما این کار می کردین اینم بگم ک مثلا خانواده تون دوستون نداشته باشه و فقط برا حرف زدن خوبن و سنگ میندازن جلوتون ولی بدونید با اون آقا خوشبختید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دونستن رو که اصلا نمی دونین. نهایتا احتمال زیاد میدی خوشبخت بشی.وگرنه زندگی تا زیر یه سقف نری معلوم نمیشه.پلهای پشت سرمو خراب نمیکردم.ولی اگر تصمیم‌میگرفتم پاش می موندم پس فردا بفیه رو مقصر نمی دونستم

خیلی خوبن هم خودش هم خانواده ش 

این حرف خیلی کلی هست عزیزم، الزاما این که دو نفر خوب باشن معناش این نیست که باهم خوشبخت میشن👌👌👌 باید ببینید معیارهاتون و خصوصیات اخلاقی تون چقدر بهم نزدیکه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
دونستن رو که اصلا نمی دونین. نهایتا احتمال زیاد میدی خوشبخت بشی.وگرنه زندگی تا زیر یه سقف نری معلوم ...

خانواده م خیلی اذیتم میکنن دیگه عصبی شدم از دستشون اینم میدونم منتظرن یکی منو بگیره برم 

خانواده م خیلی اذیتم میکنن دیگه عصبی شدم از دستشون اینم میدونم منتظرن یکی منو بگیره برم 

اشتباه میکتی. اگه منتظر بودن بدنت به هرکسی به این آقای همه چیز تموم میدادنت. دست دست نمیکردن

همه از دور خوبن. همه تو خوشی خوبن. یه دور سرش داد بزن. ببین چطور کفاشش بر میداره و در میره 

اینم بگم که بدزبونی داره تا عصبانیش میکنم ولی کلا خیلی آدم خوبیه و اینکه خیلی دوسش دارم و همه تو خانواده میدونن هم میخوایم اگه تموم شه رابطمون سخته برام

من دیدم یه پدر مخالفتش الکی بود با رای دادگاه عقد کردن .ولی خب اینجور بری یه عمر بی آبرو‌هستی ازنظر یسری خاله زنک

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
اشتباه میکتی. اگه منتظر بودن بدنت به هرکسی به این آقای همه چیز تموم میدادنت. دست دست نمیکردن

من جداشدم اینم از زنش طلاق گرفته خانواده م میخوان مث ی دختر مجرد شوهرم بدن با کلی هزینه اضافی برا این سخت می گیرنشون همیشه پشتم بوده دوسم داره