2777
2789
عنوان

کممممککککککک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 47 پست
من خودم خیلی حساس شدم چون ماها یبار اشتباه کردیم این بار باید بیشتر دقت کنیم تجربه داریم .

همین دیگه از بس اینو تو سرم زدن ک دیگه راهی نداری آخرین انتخابات و این حرفا ترسوندنم اما بازم ته دلم میدونم خوشبختم باهاش

خونش مرکز شهر شیراز ماشینش ۲۰۶ کارخونه دارن باغداره اخلاقشم اگه خودم ناراحتش نکنم خییییلی خوبه  

خب شرایط مالیش که خوبه .به اخلاقشم فک کن به اینکه چرا جداشده .ما زنا تا دق مرگ نشیم جدا نمیشیم ولی مرد طلاق گرفته رو باید دقت کرد .ببخشید رک نظر میدم دوس دارم خوب فک کنی 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی مطمین باشی این آقا خوب زن رسمیش میشی زندگی میکنی کم کم با همه آشتی می‌کنی .

این که چطوری از خونمون برم بیرون و بیاد فکرم مشغول کرده و بعدش اگه یواشکی برم چطو ب خانواده م بگم

این که چطوری از خونمون برم بیرون و بیاد فکرم مشغول کرده و بعدش اگه یواشکی برم چطو ب خانواده م بگم

به مادرت بگو یا اجازه بده بیاد خاستگاری یا من میرم .بابابات برو عقد کن 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
خب شرایط مالیش که خوبه .به اخلاقشم فک کن به اینکه چرا جداشده .ما زنا تو دق مرگ نشیم جدا نمیشیم ولی م ...

میگن ک زنش بداخلاق بوده بدحرفی میکرده ب خانواده ش دست ب سیاه و سفید نمیزده بی احترامی میکرده بهش

همین جور بی عقد نری خونش .قبلش برو‌ گروه خون عقد کردی بعدش برو

میگن ک زنش بداخلاق بوده بدحرفی میکرده ب خانواده ش دست ب سیاه و سفید نمیزده بی احترامی میکرده بهش

ایشالله راس گفته باشه .من یه پسر طلاق گرفته بود نامزدی سراغم اومد من گفتم اخی چه خوبه چطور زنش رفته  .یه دعوایی شد بین اون وخواهرم .این آقا شروع کرد به تهدید وفحش ‌‌.باخودم گفتم پس نامزدش حق داشت در بره

مطمین شو دلیل مخالفتشون فقط پول باشه .اگه این بود قبول کن .

من خودم تا اذیتش نکنم بهم نمیگه بالا چشت ابرو 

اذیتش کنی چیکار می‌کنه .فحش میده بعدش یا فقط قهر میکنه

اذیتش کنی چیکار می‌کنه .فحش میده بعدش یا فقط قهر میکنه

ن قهر میکنه یا میگه تو منو نمیفهمی درکم نمیکنی منم احساس دارم از این حرفا تو زمان قهرشم در هر حال جواب زنگ و پیامم میده

بشین با خودت فکر کن صادقانه به اینکه قرار یه عمر کنارش باشی .تو زندگی شش ماه اول همه چی خوبه بعدش اخلاق واقعی زن و مرد رو میشه .یکاری کن پشمیون نشی عزیزم ایشالله خوشبخت باشی دعا کن منم زندگیم خوب بشه