سلام گلا خانوما شما اگه یکی خیلی دوست داشته باید ولی خانواده تون مخالفت کنن اون بگه هیچی ازت نمیخوام خودت بیا و لباس تنت شما این کار می کردین اینم بگم ک مثلا خانواده تون دوستون نداشته باشه و فقط برا حرف زدن خوبن و سنگ میندازن جلوتون ولی بدونید با اون آقا خوشبختید
خونش مرکز شهر شیراز ماشینش ۲۰۶ کارخونه دارن باغداره اخلاقشم اگه خودم ناراحتش نکنم خییییلی خوبه
خب شرایط مالیش که خوبه .به اخلاقشم فک کن به اینکه چرا جداشده .ما زنا تا دق مرگ نشیم جدا نمیشیم ولی مرد طلاق گرفته رو باید دقت کرد .ببخشید رک نظر میدم دوس دارم خوب فک کنی
دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
میگن ک زنش بداخلاق بوده بدحرفی میکرده ب خانواده ش دست ب سیاه و سفید نمیزده بی احترامی میکرده بهش
ایشالله راس گفته باشه .من یه پسر طلاق گرفته بود نامزدی سراغم اومد من گفتم اخی چه خوبه چطور زنش رفته .یه دعوایی شد بین اون وخواهرم .این آقا شروع کرد به تهدید وفحش .باخودم گفتم پس نامزدش حق داشت در بره
دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
بشین با خودت فکر کن صادقانه به اینکه قرار یه عمر کنارش باشی .تو زندگی شش ماه اول همه چی خوبه بعدش اخلاق واقعی زن و مرد رو میشه .یکاری کن پشمیون نشی عزیزم ایشالله خوشبخت باشی دعا کن منم زندگیم خوب بشه