2777
2789
عنوان

کممممککککککک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 47 پست

[QUOTE=191821286]من کاری ب حرف بقیه ندارم زندگیم و طرفم برام مهمه ولی بازم موندم [/QUباید بری ازپدرت شکایت کنی توانشو داری تا بتونی عقد کنه .کسی که مطلقه باشه نیازی نیست 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرف خیلی کلی هست عزیزم، الزاما این که دو نفر خوب باشن معناش این نیست که باهم خوشبخت میشن👌👌👌 ب ...

همدیگه رو خیلی درک می کنیم با هم خوبیم تفاهم داریم ولی تا عصبانیم میشه بدزبونی میکنه

خب جدا شدی اگه واقعا خوبه زنش شو 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
من مامان و بابام جدا شدن بابام موافقه مامانم و داییام ن 

اگه اخلاقش خوبه زنش شو .به خانوادت کاری نداشته باش من یبار بدون اجازه داداشم عقد کردم جدا شدم اینقد بددهن بود طاقت نیاوردم

منم یکی دوسم داره ولی اینقد حساس شدم میترسم بازعقد کنم پشمیون بشم خیلی حس بدی دارم .با اینکه هشتاد درصد نرماله باز میترسم .احساسی تصمیم بگیرم .خسته شدم 

خب جدا شدی اگه واقعا خوبه زنش شو 

میدونم زن مطلقه نیازی ب اجازه کسی نداره اما قبلا بهش قول دادم در هر شرایطی بیاد دنبالم باهاش برم ک عقد کنیم زنش شم اما امشب یکم بحثمون شد گفت وسایلاتو جمع کن بیا بهونه آوردم ناراحت شد گفت تو قولت قول نیست و الکی حرف میزنی من دلم میخواد الان سر خونه زندگیم بودم بدون دردسر اما نمیذارن چون مامانم ازش ماشین شاسی بلند و طلای آنچنانی و خونه بالاشهر اینا میخواد

اگه اخلاقش خوبه زنش شو .به خانوادت کاری نداشته باش من یبار بدون اجازه داداشم عقد کردم جدا شدم اینقد ...

خیلی هوامو داره همه جوره اینم بگم این فکر ک ی دفه برم بعدش چی میشه درگیرم کرده

میدونم زن مطلقه نیازی ب اجازه کسی نداره اما قبلا بهش قول دادم در هر شرایطی بیاد دنبالم باهاش برم ک ع ...

من شمارو نمیشناسم ولی یه نصیحت دوستانه کنم به شرایط مالیش که نرمال باشه به اخلاقش فک کن خوب بود برو .تو بهتر می‌دونی .نزار احساست به عقلت غلبه کنه 

همدیگه رو خیلی درک می کنیم با هم خوبیم تفاهم داریم ولی تا عصبانیم میشه بدزبونی میکنه

خب بدزبونی هم تحملش آسون نیست، بنظرم حتما با یک مشاور صحبت کن

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
خیلی هوامو داره همه جوره اینم بگم این فکر ک ی دفه برم بعدش چی میشه درگیرم کرده

وقتی مطمین باشی این آقا خوب زن رسمیش میشی زندگی میکنی کم کم با همه آشتی می‌کنی .

من خودم خیلی حساس شدم چون ماها یبار اشتباه کردیم این بار باید بیشتر دقت کنیم تجربه داریم .

من شمارو نمیشناسم ولی یه نصیحت دوستانه کنم به شرایط مالیش که نرمال باشه به اخلاقش فک کن خوب بود برو ...

خونش مرکز شهر شیراز ماشینش ۲۰۶ کارخونه دارن باغداره اخلاقشم اگه خودم ناراحتش نکنم خییییلی خوبه