سلام گلا خانوما شما اگه یکی خیلی دوست داشته باید ولی خانواده تون مخالفت کنن اون بگه هیچی ازت نمیخوام خودت بیا و لباس تنت شما این کار می کردین اینم بگم ک مثلا خانواده تون دوستون نداشته باشه و فقط برا حرف زدن خوبن و سنگ میندازن جلوتون ولی بدونید با اون آقا خوشبختید
[QUOTE=191821286]من کاری ب حرف بقیه ندارم زندگیم و طرفم برام مهمه ولی بازم موندم [/QUباید بری ازپدرت شکایت کنی توانشو داری تا بتونی عقد کنه .کسی که مطلقه باشه نیازی نیست
دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته
میدونم زن مطلقه نیازی ب اجازه کسی نداره اما قبلا بهش قول دادم در هر شرایطی بیاد دنبالم باهاش برم ک عقد کنیم زنش شم اما امشب یکم بحثمون شد گفت وسایلاتو جمع کن بیا بهونه آوردم ناراحت شد گفت تو قولت قول نیست و الکی حرف میزنی من دلم میخواد الان سر خونه زندگیم بودم بدون دردسر اما نمیذارن چون مامانم ازش ماشین شاسی بلند و طلای آنچنانی و خونه بالاشهر اینا میخواد