2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 60 پست

موافقم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان مجردی میگی

مادر یه عشق مخصوصا که این بچه حاصل عشقت باشه

نمیدونی چه لذتی داره بازی کردن با بچه ت

چه لذتی داره حرکاتی که انجام میده و رفتارهایی که داره و حاصل تربیت شماست

چه لذتی داره یکی هست که شما حاضری واسش از همه چی بگذری

نمیدونی چه کیفی داره با بچه ت بری دور دور 

بری خوش بگذرونی و بری قدم بزنی و بستنی بخوری

و خیلی چیزهای دیگه

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

منم اینطوری فک میکردم بعدش ب خاطر بچه چقدر گریه و زاری و دعا کردم ک خدا بهم بچه بده بچه شیرینی زندگیه ب نظرم من ک خداروشکر میکنم بهم بچه داد خدایا مرسی 😁

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
به زیر چهارتا بچه فکر نمیکنم

یک دوستی دارم همینطور میگفت اوایل ازدواجش، الان هرروز بیمارستانه همون بچه اولش مشکل خونی داره. از زندگی، بچه سالم بخواه. تعدادش مهم نیست. من همیشه اینو بهش میگفتم، در کمال غرور میگفت ما هردوسالمیم

یک دوستی دارم همینطور میگفت اوایل ازدواجش، الان هرروز بیمارستانه همون بچه اولش مشکل خونی داره. از زن ...

دوقلو حاملم.

انشالله سالم به دنیا بیان.دوسال بعد دوتای بعدی رو میارم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
دختر عموی منم اینجور بود ..یکی اومد خاستگاریش دختر عمومم این شرطو باهاش گزاشت ..اونم ادای ادمای عاشق ...

اونی که بخاطر این تصمیم بره وازکتومی کنه که یه وقت خانمش باردار نشه و عذاب سقط نکشه چی 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین