2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

948 بازدید | 60 پست

کیا موافقن؟ من به شخصه اگه یه روزی بخوام ازدواج کنم با کسی ازدواج میکنم که نظرش باهام یکی باشه بچه نداشته باشیم به هزار دلیللل یکی اینکه شاید نتونم در اینده از نظر مالی تامینش کنم یکی اینکه اصلا دلم نمیخواد تموم انرژی و جوونیمو پای بچه بزارم که بعد بزرگ بشه هیچ سودی نداشته باشه برام و هزار و یک دلیل دیگه.کیا اینطوری فک میکنن

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهات هم نظرم . خودم ۱۰ ساله ازدواج کردم و هنوز بچه دار نشدم . تاالان مقاومت کردم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من من منننن

یعنی چی بخاطر خودم یکی دیگرو بدنیا بیارم اون قراره زندگی بکنه ن من بشدت مخالفم با بچه مخصوصا اونایی ک وضع مالی بدی دارن و مث نقل و نبات بچع میارن و میگن بچع روزی میاره اون بچه قراره با کلی حسرت بزرگ شه

خداییش راضیم من خیلی نکات مثبت داره

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
خوب کاری میکنی  دنیا پر از مادران بی مسوولیته

نمونش همون خانمی که دیروز بود نمیدونم کی بود تاپیک زده بود ما وظیفه نداریم اینده بچه هامون تامین کنیم...بعد سه تا بچه داشت

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...