2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 60 پست

زندگی بدون بچه مزخرفه به نظرم

مادری لذت وصف ناشدنیه

وای اون موقع که با عشق نگات میکنه و فقط تو رو میشناسه

اون موقع که کم کم چیز یاد میگیره و با هر کارش کلللی ذوق میکنی

اون موقع که چیزای خوب ازت یاد میگیره و مفید میشه

اگر مادر خوب باشه ( چه با پول فراوان چه کم) بچه عالی میشه

همه چی بستکی به رفتار مادر داره

بچه آینه تمام نمای مادرش میشه

یقینا کله خیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوازده ساله ازدواج کردم بچه ندارم با شوهرم مث دوتا دوست همه جا میریم اوناییکه بچه دارن همه میگن خوشبحالتون ک بچه ندارین ولی خودمون یه حس پوچی داریم هرچند یه احساس گذراست چون با داشته هامون خوشیم

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
خب شوهره پولداربگیربتونی تامینش کنی 

ببین من هم وضع مالی پدرم خوبه هم خودم مستقل هستم ولی فقط بحث مالی مطرح نیست خیلی دلایل دیگه داره

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

دوستم اینو میگفت. همه خواستگاراش سر این موضوع میپریدن. یه خواستگار اول پرید ولی دوباره برگشت که تو رو خدا تجدید نظر کن. اینم گفت پس حق نداری بگی بچه هر وقت خودم خواستم شایدم نخواستم. قبول کرد. چند سال بعد یه دختر آورد بعد از چند سال خودش مجبور شد شوهرشو برای بچه دوم راضی کنی. زنها مادر شدن تو وجودشونه.

دختر عموی منم اینجور بود ..یکی اومد خاستگاریش دختر عمومم این شرطو باهاش گزاشت ..اونم ادای ادمای عاشقو دراورد بهش گفت منم موافقم و از بچه خوشم نمیاد و این حرفا ..

نزدیک ۱۰سال باهم زندگی کردن شوهرش هی بهانه بچه گرفت دختر عمومم خودش یه جورایی راضی شد ک بچه دار بشن ..تا ۳ ۴ سال اقدام کردن نشد ..ای وی افم کردن نشد ک نشد شوهرش هی میگفت بچه بچه..اخرش بخاطر بچه ب اختلاف خوردن و طلاقش داد رفت یه دختر ۲۸ساله گرفت و بچه دار شدن 

اینو گعتم ک ب مردای این زمونه اعتماد نکنید ..اونی ک ادعای عاشقیش میشه نهاااااایت تا ۱۰سال تحمل کنه بعدش خودشو نشون میده ..

اینم بگم ک عاشقتر از این دوتا تا حالا ندیده بودم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم در خودم نمیبینم که مادر خوبی باشم بخاطر عقده های خودم و مسائل مالی و یه سری دلایل دیگه 

منم در خودم نمیبینم از لحاظ اخلاق

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...
دختر عموی منم اینجور بود ..یکی اومد خاستگاریش دختر عمومم این شرطو باهاش گزاشت ..اونم ادای ادمای عاشق ...

اره خب باید طرفتو خوب بشناسی

ببین من هم وضع مالی پدرم خوبه هم خودم مستقل هستم ولی فقط بحث مالی مطرح نیست خیلی دلایل دیگه داره

ببخشیدا میدونم به من مربوط نیست ولی شماکه مسعولیت بچه رو همراه باهمسرت نتونی بپذیری چجوری میخواید مسعولیت همسرداری و زندگی مشترک رو بپذیری

حالاکه میروی همراه جاده ها برگردو پس بده تنهایی مرا
اره خب باید طرفتو خوب بشناسی

فکر میکنی دختر عموم بی گدار ب اب زد ؟ اون ادم بعد از ۱۰سال نظرش عوض شد وگرنه از اولش ک موافق تصمیم زنش بود 

شما هر کاری کنی طرفتو نمیتونی بشناسی اونم با گذشت زمان

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

به زیر چهارتا بچه فکر نمیکنم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
ببخشیدا میدونم به من مربوط نیست ولی شماکه مسعولیت بچه رو همراه باهمسرت نتونی بپذیری چجوری میخواید مس ...

به نظرم ربطی بهم ندارن..من نمیتونم به خاطر خودم یه موجود زنده به دنیا تا بعد ها شاید نتونم از لحاظ مالی تامینش کنم یا از نظر اخلاقی

منم اینطوری فکر میکردم. الان که دو سال از ازدواجم گذشته. کمبود بچه رو به شددددددددددتتتتتتتت احساس م ...

چه بود من بعد ۸سال حس نکردم اورد

همش‌سفر

ببین استار تر اگر خوش گذرونی مطمانن اذیت میشی 

من قشنگ سرویس شدم

قبلش مسافرت خوش گذرونی الان همه چی تعطیل

تیکر تولد چهار سالگی پسرم