2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 60 پست
به نظرم ربطی بهم ندارن..من نمیتونم به خاطر خودم یه موجود زنده به دنیا تا بعد ها شاید نتونم از لحاظ م ...

عزیزم بنظر من این عین خودخواهیه 

شما که میگین شرایطت مالیم فعلا خوبه 

پس خودتونو کامل کنید بهبود ببخشین تا بتونید مسئولیت بچه رو بپذیرید 

الان بنظر میاد  برای اینکه خودتونو به تکامل نرسونید و زحمت نیوفتید، بچه نمیارید

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
خوبه باهمین فرمون برو جلو

میرم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مجرد بودم اصلا بچه دوست نداشتم ولی الان که دوتا دارم و دوتا پسر بچه شیطون و پر انرژی و سخت هم هستن، واااقعا قلبا دلم ۵ تا میخواد 

این مزه ایه که وقتی بره زیر دندونتون، دیگه فراموشش نمیکنید 

لبخند و بازی بچه ها اعتیاد آوره😍😍😍

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

منم اینجوری بودم فک میکردم تو زندگیم هیچ کمبودی نیست تا دخترمو حامله شدم با اینکه دوماه اخر حاملگیم یکسره بیمارستان بودم پشیمون نیستم بعد اینکه بدنیام اومد ده روز بستری شدم تا ای سیو رفتم فقط گریه میکردم و میگفتم فقط دو روز دخترمو دیدم کاش نمیرم 

اونی که بخاطر این تصمیم بره وازکتومی کنه که یه وقت خانمش باردار نشه و عذاب سقط نکشه چی  

خب اون قضیه اش فرق داره تصمیمش جدیه ..ولی بین هر ۲۰۰نفر شاید ۱نفر حاضر ب همچین کاری بشه 

ماشالا مردای ایرانی نماد اعتماد ب نفس کاملن ..همچین مسممن ب تولید مثل و رواج نسلشون ..انگاری خودشون سوار تاج و تخت سلطنتی ان و میخان نسلشون پا برجا بمونه ..

ماشالا با این نی نی سایتی ک من دیدم اکثر مردا پسر میخان فقط ..ب دختر قانع نمیشن ..

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
خب اون قضیه اش فرق داره تصمیمش جدیه ..ولی بین هر ۲۰۰نفر شاید ۱نفر حاضر ب همچین کاری بشه  ماشال ...

قبول دارم 

من شانس آوردم وگرنه کمتر مردی دیدم واقعا بدونه از زندگی چی میخواد 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

قبول دارم  من شانس آوردم وگرنه کمتر مردی دیدم واقعا بدونه از زندگی چی میخواد

اگه همچین مردی داری بزارش رو سرت 😀

میشه بپرسم شما چرا بچه نمیارید ؟ دلیل سقطتون چیه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اگه همچین مردی داری بزارش رو سرت 😀 میشه بپرسم شما چرا بچه نمیارید ؟ دلیل سقطتون چیه

والد شدن اولویت زندگی ما نیست و بارداری برام مشقت داره

و به زحمتش نمی ارزه 

قبول دارم  من شانس آوردم وگرنه کمتر مردی دیدم واقعا بدونه از زندگی چی میخواد

من خودم ۱۰سال نازایی کشیدم شوهرم همیشه میگفت بچه چیه بچه میخایم چکار ..ولی میدونم ک فقط برا دلخوشی من بود ..وگرنه عاشق بچه اس ..ولی با دیدن شوهر دخترعموم چشمم ترسیده بود هی ب خودم میگفتم اینم نهایت ۵سال دیگه تحمل کنه با اینکه تاحالا حرفی نزده بود ولی باز من بدبین بودم

من خودم ۱۰سال نازایی کشیدم شوهرم همیشه میگفت بچه چیه بچه میخایم چکار ..ولی میدونم ک فقط برا دلخوشی م ...

آدم بدبین میشه با دیدن این چیزا

ما از قبل ازدواج در این رابطه حسابی حرف زدیم و سنمون هم کم نبود که ریسک تغییر عقیده داشته باشیم

آدم بدبین میشه با دیدن این چیزا ما از قبل ازدواج در این رابطه حسابی حرف زدیم و سنمون هم کم نبو ...

الهی شکر ..دلتون همیشه شاد باشه..ادم بخاد شاد باشه بدونه بچه هم میشه..بچه مایه عذاب پدر مادره واقعا ..خودمون چکار کردیم برا پدر مادر اخه ..جز عذاب و سختی هیچ کاری براشون نکردیم ..