کیا موافقن؟ من به شخصه اگه یه روزی بخوام ازدواج کنم با کسی ازدواج میکنم که نظرش باهام یکی باشه بچه نداشته باشیم به هزار دلیللل یکی اینکه شاید نتونم در اینده از نظر مالی تامینش کنم یکی اینکه اصلا دلم نمیخواد تموم انرژی و جوونیمو پای بچه بزارم که بعد بزرگ بشه هیچ سودی نداشته باشه برام و هزار و یک دلیل دیگه.کیا اینطوری فک میکنن
از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
منم اینجوری بودم فک میکردم تو زندگیم هیچ کمبودی نیست تا دخترمو حامله شدم با اینکه دوماه اخر حاملگیم یکسره بیمارستان بودم پشیمون نیستم بعد اینکه بدنیام اومد ده روز بستری شدم تا ای سیو رفتم فقط گریه میکردم و میگفتم فقط دو روز دخترمو دیدم کاش نمیرم
اونی که بخاطر این تصمیم بره وازکتومی کنه که یه وقت خانمش باردار نشه و عذاب سقط نکشه چی
خب اون قضیه اش فرق داره تصمیمش جدیه ..ولی بین هر ۲۰۰نفر شاید ۱نفر حاضر ب همچین کاری بشه
ماشالا مردای ایرانی نماد اعتماد ب نفس کاملن ..همچین مسممن ب تولید مثل و رواج نسلشون ..انگاری خودشون سوار تاج و تخت سلطنتی ان و میخان نسلشون پا برجا بمونه ..
ماشالا با این نی نی سایتی ک من دیدم اکثر مردا پسر میخان فقط ..ب دختر قانع نمیشن ..
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
قبول دارم من شانس آوردم وگرنه کمتر مردی دیدم واقعا بدونه از زندگی چی میخواد
اگه همچین مردی داری بزارش رو سرت 😀
میشه بپرسم شما چرا بچه نمیارید ؟ دلیل سقطتون چیه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
قبول دارم من شانس آوردم وگرنه کمتر مردی دیدم واقعا بدونه از زندگی چی میخواد
من خودم ۱۰سال نازایی کشیدم شوهرم همیشه میگفت بچه چیه بچه میخایم چکار ..ولی میدونم ک فقط برا دلخوشی من بود ..وگرنه عاشق بچه اس ..ولی با دیدن شوهر دخترعموم چشمم ترسیده بود هی ب خودم میگفتم اینم نهایت ۵سال دیگه تحمل کنه با اینکه تاحالا حرفی نزده بود ولی باز من بدبین بودم
آدم بدبین میشه با دیدن این چیزا ما از قبل ازدواج در این رابطه حسابی حرف زدیم و سنمون هم کم نبو ...
الهی شکر ..دلتون همیشه شاد باشه..ادم بخاد شاد باشه بدونه بچه هم میشه..بچه مایه عذاب پدر مادره واقعا ..خودمون چکار کردیم برا پدر مادر اخه ..جز عذاب و سختی هیچ کاری براشون نکردیم ..