2777
2789
عنوان

منننن از دست مامان خرم چیکار کنم!/::::

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب وااااقعا خسته شدم درک نمیکنی  وقتی بی دلیل سر ادم داد بزنه ادمو بزنه همین میشه خو😶

من کار های مامانت رو تایید نمیکنم عزیزم ولی زشته به مامانت همچین الفاظی رو نسبت میدی!

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
وای لحنت خیلی باحاله دختر 😂بیخیال مادر منم همینطوری بود بعد از ازدواج برا خودشیرینی جلو شوهرم یکم ک ...

بیا بهم میگن بی تربیت 

ننه بابا های اینا از این های کلاسان کلی لیلی ب لالا شون میزارن میشن با تربیت من بی تربیت

مادرتون نه ماه تو وجودش و اندازه سنتون تو زندگیش شما رو باعشق بزرگ کرد

اوج بی شخصیتیه و بی فایی که ادم اینجوری برخورد کنه 

احترام به پدرومادر سفااااااارش شده بسیااااااار مخصوصااااا به مادر

طرز برخوردتون رو درست کنید 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
بیا بهم میگن بی تربیت  ننه بابا های اینا از این های کلاسان کلی لیلی ب لالا شون میزارن میشن با ...

من با مامانم دعوا زیاد کردم یبار در حال آشپزی رفتم کنارش غر زدم  قاشق داغو گذاشت رو دستم در این حد رابطه مون داغونه جاشم هنوز هست😂

واقعا ک  چقدر بے تربیت حیف درد زایمانے ک مادرت سر تو کشیدہ حییییییییف

فقط درد زایمان نیست که. به خدا آدم پیر میشه تا بچه‌ش از آب و گل دربیاد بعد دستمردش بشه این. حیف از جوونی آدم به قرآن🤦‍♀️حیف از زندگیمون که تلف همچین بچه هایی بشه🤦‍♀️

همین ک تیکه تیکه ات نکرده بذارتت تو آشغالا خدارو شکر کن😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بچه رو۹ماه به دلت بکشی بزرگش کنی شبابیدارخوابی بکشی آخرش بزرگ شه بیادبهت بگه خرای روزگارمن ازالان می ...

اییییی ۹ ماهو شیر بخوره تو سرم نامادریه ولم کنید 

من با مامانم دعوا زیاد کردم یبار در حال آشپزی رفتم کنارش غر زدم  قاشق داغو گذاشت رو دستم در این ...

منم اشپزی میکردم چاقو رو از دستم کشید قشنگگگ خون اومد 

انقد بدم میاد از این ملت 

حیف ک تورو زاید حیف اون شیر حیف فلان حیف بلا////////:::::::

خر اون بچه ایی که اینطور در مورد مادرش حرف میزنه اونم سر یه جوجه😒😒😒😒

جوجه.....فقط جوجه نیست ک 

منم حتما ب یه حدی رسیدم ک همچین کلمه ایی برای مادر استفاده میکنم 

منو زاییده من ک نگفتم اینکارو کنه....الانم باید مواطبم باشه نکه صبح تا شب کبودم کنه بههه قران دختر بدی نیستم سر همین فشاشش که جلوی جمع منو زد رفتم تیز هوشان ک ثابت کنم مامان دیگه نگو من بدرد نمیخورم اما نشد من هنوز همون بچه ایم ک مامانم میگه کاش بدنیا نمیومدم