2777
2789
عنوان

منننن از دست مامان خرم چیکار کنم!/::::

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ب نظرم دوستاش بهش نمیگن خر ک باهاشون مهربونه 

منم تو روش نمیگم 

فقطططط برا اینکه بی دلیل نزنتم کلییی هم پاچه خاریشو میکنم 

فقط انتظار داشتم کسی درکم کنه!ک نشد حتی توی مجازی

چقد زشت درمورد مامانت حرف میزنی!

بارلین جون من جایی بزرگ شدم که اگ مرغو زودتر نزارم بیرون اب بشه کتک میخورم بهم میگن احمق بدرد نخور اضافی ....تنها قصدم دلداری بود ک نشد امیدوارم قضاوت بدی نکنی...عصبی بودم...

بارلین جون من جایی بزرگ شدم که اگ مرغو زودتر نزارم بیرون اب بشه کتک میخورم بهم میگن احمق بدرد نخور ا ...

عزیزم  میفهمم چی میگی من حق رو میدم به تو و اصلا کار های مامانت رو تایید نمیکنم  میدونم چقد اذیت میشی  و حتما دلت خیلی پر بوده ک اومدی با ما در میون گذاشتی اما با بد حرف زدن درمورد مامانت فقط قضیه رو بدتر میکنی و مامانت رو بیشتر بر علیه خودت پر میکنی . 

با مادرت دوستانه حرف بزن بلکه از این راه تونستی جواب بگیری .. 

چون با جنگ و لج و لج بازی مامانت بدتر دشمنت میشه!

بازم شما منو ببخش اگه ازم دلخور شدی 🌹🌹

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
بارلین جون من جایی بزرگ شدم که اگ مرغو زودتر نزارم بیرون اب بشه کتک میخورم بهم میگن احمق بدرد نخور ا ...

چقدر شبیه منی 

چندسالته

هرچی میزدم نمیشد زدم اوووف خب کلافه شدم😐
من تصمیم گرفتم دیگه دردمو جایی نگم  کسی از خونهو زندگیو احساسات درونت خبر نداره

دقیقا فقط بلدن قضاوت کنن😔🤚

تیکر بارداری نیست،تیکر رسیدن به ارزوم .میشه برای اینکه به ارزوم برسم برام صلوات بفرستید😍
بیا بهم میگن بی تربیت  ننه بابا های اینا از این های کلاسان کلی لیلی ب لالا شون میزارن میشن با ...

مادرمنم یه بیسواد روستایی بود کلی فحش ناموسی بارمون میکرد گاهی که اعصابشو خورد میکردیم.‌ولی یه بارم هیچکدوممون بهش تو نگفتیم... این چه طرز حرف زدن با مادرته عزیزم،؟برو کف پاشو ببوس اگه بی احترامی کردی عذر خواهی کن ازش که نه تنها تو اون دنیا، توهمین دنیا هم‌کارات لنگ‌میزنه که نمیفهمی از کجا خوردی