2777
2789
عنوان

بریم کوه؟

1315 بازدید | 48 پست

سلام دوستان  یه سوال داشتم.. من دوست دارم با یه گروهی که فعالیت کوهنوردی و طبیعت گردی دارن و مورد اعتماد و خوب هستند اشنا بشم.. تا بتونم توی اینجور فعالیت ها شرکت کنم.. ولی نمیدونم چطور این گروه ها رو پیدا کنم...شما گروهی رو میشناسید یا تجربه مشابهی رو دارید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید  

توکرونا 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب.. خیلی دلم هوای طبیعت کرده اما نمیدونم تنها کجا برم😆 نه تهرانم

😁 من شمالم از اینور دریا از اونور جنگل

یه چند بار صبحا بری گروهاشو میبینی میتونی باهاشون آشنا بشی عزیزم

فکر کنم اپلیکیشن خاصی هست ولی خب میتونید به آدمایی که توی این گروه هان و صفحه مجازی دارن پیام بدین و همراه شون بشین

یه سری هام از بس که با تور های گردشگری سفر کردن ، دوست پیدا کردن و با دوست یه گروه شدن ...

من یه گروهی عضو بودم چند وقت پیش توی تهران یا کرج، با هم قرار میذارن مثلا کوه یا پارک ..

توی همین کرونا هم حتی

💃💃💃💃
فکر کنم اپلیکیشن خاصی هست ولی خب میتونید به آدمایی که توی این گروه هان و صفحه مجازی دارن پیام بدین و ...

مرسی اما خوب چطور این ادمایی که میگید رو پیدا کنم😃 میخواستم اگر کسی یه گروه مطمئن و فرهیخته میشناسه بهم معرفی کنه..